Tipi kötü hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy Watch Active 2 [ANA KONU] (330. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Bugün saat kolumdayken birden sensör/arka camı düştü. Yapışkanlıymış galiba. Geri taktım yerine ama güven vermedi.
Ne yapmamı tavsiye edersiniz? Hafif japon yapıştırıcısı ile yapıştırayım mı? :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Garantisi Var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Maalesef faturası kayıp :(
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aranıza bende katıldım. Özelliklerini yeni yeni keşfetmeye çalışıyorum. Önerdiginiz ayar veya bilgi varsa paylaşabilir misiniz.
Arkadaşlar merhaba, 2 gün önce galaxy watch active 2 saatim bir anda çalışmama başladı. Sarjı bitti sandım ancak sarja taktığımda bir hayat belirtisi vermedi. İnternette araştırdığımda çokça böyle sorun olduğu ve samsung servislerinin her seferinde sıvı temasını bahane ettiğini gördüm. Henüz garantiye göndermedim saati ancak hiçbir şekilde saat açılmıyor. Ne önerirsiniz?
-
Şarj standına koyup iki tuşa da basılı tutup açmayı denediniz mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erditepe -- 27 Temmuz 2021; 21:26:18 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar ben saatimi güncellemedim sebebi de bazı orjinal saat arayüzlerinde saniyenin aod modunda hareket etmemesi. şimdi güncellemek istiyorum ama o özellik gerçekten kayboluyor mu merak ediyorum.
Güncelleme ile kadran saniyesi aod de gidiyor. Ama bence saniye olması pilini olumsuz etkiler.
pil önemli değil benim için 1 tam günü çıkarıyor hee türlü
Güncelleme
teşekkürler
Benim içinde önemli güncellemeyle böyle bir özelliğin iptal edilmesi büyük saçmalık, ben çok kullandım pile etkisi fazla değildi. Yeni güncellemelerle gelir diye umut ediyorum.
keske benim gibi güncellemeseydiniz. bence dahada gelmez
Ben bilmeden güncelledim yoksa yüklemezdim, eskiye de nasıl dönerim onu da bilmiyorum, zaten eski güncellemeden bu zamana kadar aldığı güncellemede saate güzellik katacak hiçbirşey olmadı.
merhabalar, ios ve apple watch a geçtiğimden sıfır ayarındaki galaxy watch active2 44mm saatimi satıyorum. İlgilenenler özel mesaj atabilir.
-
İkinci el gaw2 aldım. Aldığım kişi Vodafone mağazasından almış. Fatura yok ancak hesabından taahhütlü olarak aldığını gösterdi. Garantiye gönderirken fatura soruluyor mu?
garanti süresi dahilinda saat bir arıza çıkarırsa (umarım çıkarmaz) tabiki fatura gerekli samsung yetkili servis bunu ibraz etmemizi istiyor. bu süre geçmişşe eğer tamire her türlü ücret ödeyeceğinden faturanın pekte bir anlamı olmaz.
-
galaxy active watch kullanan arkadaşlar ( active 2 değil ) iphone ile kullanırken
g-keyboard pro alınırsa whta's up mesajlarına cevap yazılabiliyor mu ? teşekkürler.
-
Benim saatim de havuzda ilk başta otamatik yüzme antremanı başladı. Daha sonra kendiliğinden kapanıp açıldı restart rebooting diyerek ardından komple kapandı ve bir daha açılmadı. Pazartesi yada salı servise vereceğim. Olayı anlatacağım ya yapın yada bana servis raporunu verin uğraştırmayın diye. Ardından direkt tüketici hakem heyeti başvurusuna. Bakalım sonuç ne olacak. Sıvı temasından THK ya başvuru yapıpta geri dönüş alan var mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X