Şimdi Ara

Samsung Galaxy Watch Active 2 [ANA KONU] (331. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.085
Cevap
112
Favori
434.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 329330331332333
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Malesef diyecekleri ortada. Sıvı teması! Demezlerse çok şanslı olursunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erditepe kullanıcısına yanıt

Zaten onu desinler Tüketici hakem heyetine o rapor ile ürünün özelliklerini ve reklam sloganlarını sunarak başvuracağım. Düzeltirlerse ne ala düzeltmiyeceklerse de uğraştırmasınlar yeter versinler hemen raporu

• bikac gune almayi dusunuyorum bu saati. Guncelleme yapmasam cok sey kaybeder miyim?

• exzomy E kullanıcısına yanıt

Ben tüketici hakem heyetine başvurdum. Bakalım ne olacak göreceğiz

• erditepe kullanıcısına yanıt

İyi haberlerinizi bekliyoruz

• mehmetinho M kullanıcısına yanıt

Taahhütlü aldığı için cihaızn faturasını tekrar kurumdan isteyebilir, müşteri hizmetleri o konuda yardımcı oluyor diye biliyorum. Arkadaşında dediği gibi garantisi var ise servise gönderimde fatura istiyor faturasız işlem yapılmıyor garanti açısından yok ise umursamayabilirsiniz faturayı.

• Arkadaslar maalesef benim saatim de bozuldu ve servis tam 2200 lira servis ucreti cikardi. Ne yapmami onerirsiniz? Sivi temasi dediler ancak havuza bile girmedim

• exzomy E kullanıcısına yanıt
    Benzer bir şekilde benim saatte kapandı ve açılmadı. Bugün servise teslim ettim. Seri no.dan garantili olarak işlem başlattılar. Yanı garanti için faturaya gerek kalmadı. Süreç hakkında bilgi veririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkubilayk -- 9 Ağustos 2021; 15:59:40 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Teşekkürler bilgiler için. Aldığım cihaz 5 aylık. Kişiden istedim aldığı yer ile iletişime geçecek. Seri no kutuda var etiket halde.

• Evet arkadaşlar şikayetlerden de anlaşıldığı üzere maalesef bu saatte çoğu kişi kapanıp açılmama sorunu yaşıyor ve servisler de sıvı teması deyip sıyrılıyor. Kronik bir problem mi acaba 🤔

• quote:

Orijinalden alıntı: cnspnky

Arkadaslar maalesef benim saatim de bozuldu ve servis tam 2200 lira servis ucreti cikardi. Ne yapmami onerirsiniz? Sivi temasi dediler ancak havuza bile girmedim

Samsung kendi mağazasında sıfırını 1889 TL'ye sattığı saatin servisi için 2200 TL mi istiyor? Şaka mı bu?

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

Samsung kendi mağazasında sıfırını 1889 TL'ye sattığı saatin servisi için 2200 TL mi istiyor? Şaka mı bu?

Alıntıları Göster

Bunu ben de söyledim. Bare tamir edemiyoruz deyin dedim :) onlarda parca fiyatlarini topladik dediler parcalar pahalandi falan dediler :) apple’dan sasmamak lazim

• hkubilayk H kullanıcısına yanıt

Aslında bu konu da mağdur çok fazla sosyal medyadan samsung yetkili servisi ve samsung u etiketleyip bu konuyu dile getirmeliyiz. Yüzme antrenman moda olan ve ip67 sertifikaya sahip. Üstelik reklamlarında tanıtımlarında su geçirmez olduğundan dayanıklı olduğundan bahsedip sonra da sıvı teması diyerek garanti dışı bırakmak bizim ülkemiz de olabilecek kurnazlık

• cnspnky kullanıcısına yanıt

Apple'dan şaşmamak lazım diyorsunuz ama Apple ekosistemine geçmenin bedeli biraz ağır olur 😁 gerçi bu durum bizim ülkemize özgü bir durum. Kur vs. sebebiyle. Bu da apayrı bir tartışma konusu zaten.

• Bugun 44 mm aluminyum beyaz rengini ileride magdur olmamak amaciyla Amazon'dan aldim

• Arkadaslar sivi temasi ile ilgili servis %50 indirim yaparak 1.100 TL bedele dusurdu. Sizce yaptirmali miyim? En buyuk korkum elimi dahi yikarken su kacirma ihtimali. Tekrar bozulursa artik ne olue bilmiyorum

disarida daha ucuza tamir edebilecek birileri yok mu İstanbul’da? cope atmaya elim gitmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: cnspnky

Arkadaslar sivi temasi ile ilgili servis %50 indirim yaparak 1.100 TL bedele dusurdu. Sizce yaptirmali miyim? En buyuk korkum elimi dahi yikarken su kacirma ihtimali. Tekrar bozulursa artik ne olue bilmiyorum

disarida daha ucuza tamir edebilecek birileri yok mu İstanbul’da? cope atmaya elim gitmiyor.

6-8 ay garantisi kalmış ikinci eller 700 civarına bulunabiliyor 44 mm olan .

• Garantisi bitmediyse tüketici hakem heyetine şikayette bulunun. Bu ürünler ip67 sertifikaya sahip

• 2.el almak mantıklı gelmiyor, saatim çelik kasa idi.

Tüketici hakem heyetini deneyeceğim, başvuru süreci hakkında bilgisi olan var mı?

• Saati almadan sormak istedim. Cihazın ölçtüğü ölçümler (ekg,uyku,kalori vs..) güvenilirmi doğruluk payı yüksekmi acaba kontrol eden oldumu?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 329330331332333
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.