ya evet yürüyüşlerde vs. kesinlikle düzgün çalışıyor ama diğer taraftan bir tutarsızlık var. mesela şuan evin içindeyim dün geceden beri 1380 adım atmış olmam imkansız ama saat öyle diyor. test ettim oturduğum yerde el kol hareketlerimden, yani normal günlük yaşantıda televizyon karşısında pc de otururken yaklaşık 50-80 adım arası saydı ama oturuyorum tamamen yani. |
Samsung Galaxy Watch Active 2 [ANA KONU] (325. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Son güncellemeden önce oturulan yerde kol sallayınca Active2 adım saymıyordu, özellikle bazen deniyordum. Çünkü Mi Band'ler o şekilde kandırılıyordu. Son güncellemeden sonra Mi Band'ler gibi bu cihaz da kandırılabilmeye başladı, ve evet geçen ben de sabah pek yürümemiş olmama rağmen adım sayıma bariz 1000 eklemiş, muhtemelen bug. ABD'ye yeni güncelleme verildi, 1-2 haftaya bize de gelir. Arada bir kontrol edin, düzeltmişlerdir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkür ederim hocam, saati alalı yaklaşık 2 hafta oldu, saatin tek eksisi şuan bu adım olayı diyebilirim başka eksisi yok. umarım düzelir dediğiniz güncelleme ile.
-
Servisten değişimi yapilan cihazımı GT2 pro ile takas etmek istiyorum.
-
Garanti dahilinde işlem yapıldı.
-
kutusu açılmamıs sıfır faturalı(vatan) ürün
almak isteyen ulaşabilir
-
quote:
Orijinalden alıntı: theunforgettablekutusu açılmamıs sıfır faturalı(vatan) ürün
almak isteyen ulaşabilir
fiyat?
-
Burdan Yazmaz mesaj atar :)
-
Aynı sorundan saatimde geçen hafta ekran değişimi yapıldı. 2 gün iyiydi. Şimdi aynı sorun olmaya başladı. Tekrar götüreceğim mecbur.
-
Eyvah. Anakartıyla ilgili bir sorun mu acaba 🤔 öyleyse cihaz değişimi gerekecektir. Geçmiş olsun size de. Hemen dönüş yapıyorlar mı? Ben yarın kargoya vereceğim. Perşembe ellerinde olur.
Geçmiş olsun. Bu sıkıntı genelde cihaz içersinde nem yada sıvı teması olduğu zaman meydana geliyor umarım sıkıntı çıkartmazlar...
-
Teşekkür ederim.
Salı verdim. Çarşamba günü hazırdı. Bursa servisi hızlı. Umarm istanbul da öyledir.
-
Umudum çıkartmamaları yönünde. İnşallah öyle olur. Bakalım göndereyim görelim tecrübe olacak.
Garanti dahilinde yapıldı dimi sizinki?
İphone 7 ile eşleşememe sorunları vardı şu anda sorun var mı sizde
Evet hocam garantiden.
-
1 aydır samsung kullanıyorum onun öncesine kadar eşleşmeme sorunu değil de sadece nadir olarak saatten arama cevapladığımda telefondan konuşun diye gösteriyordu. Bağlantı kopup bağlanmama 2 kere başıma gelmişti telefondan manuel seçerek bağlamıştım. 1 sene ios ile kullandım.
EKG ve tansiyon ölcmesi için hangi programi yuluyoduk link verebilecek olan varmı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X