Samsung Galaxy Watch Active 2 [ANA KONU] (343. sayfa)
-
-
wifi ve bluetooth u açınca wifi baya yavaşlıyor ne yapmalıyım bir türlü düzelmedi
evet modem bağlantım 2.4 ghz 5 olmuyor başka çözüm yolu varsa bildiğiniz yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar,
Bir kaç ay önce ekranda fotoğrafta görülen sorun başladı (sadece under armour temasında görüntü bozukluğu) önceleri yazılımsal diye düşündüm ancak bi süre sonra ekran tamamen gitti. Servise götürdüm sıvı teması var dediler ve ben diretince garanti kapsamında saatin ana kartını, ekranını, butonunu arka kapağını değiştirdiler. Bir hafta önce yine aynı temada benzer bir sorun oldu servise götürdüm yapılan testler sonucunda bir sorun olmadığı ve sorunun yazılımsal olabileceğini ilettiler ancak bir çözüm sunamadılar.
*Daha önce böyle bir sorunla karşılaşan var mı?
*Bu konuda ne yapabilirim fikirlerinizi merak ediyorum.
-
Bu temada always on display açınca bu sorun arada meydana geliyor bende de. Bence olay tamamen yazılımsal.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim, cihaz değişimi isteyecektim nerdeyse 😁
Mesaj bildirimde aynı mesaj devamlı geliyor. Dönem dönem bunu yaşıyorum. Şu an BTK dan gelen bir mesaj vardı. Günde 3-4 farlı kez olmak üzere bir haftadır geliyor. Bunun nedenini bilen var mı
-
Oğlum saatini takarak okula gidiyor, telefonu açık bir şekilde evde duruyor. Okulda iken evde bulunan telefona gelen bildirimler saate de geliyor. Okul ve ev arası 4-5 km mesafede. Bu durum nasıl olabiliyor?
Saatini okulda wifi ağına bağladıysa bildirimler gelmeye devam ediyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hatta ve hatta wifiye bağlıyken sesli görüşme bile yapabilir
Bende olmuyor. sadece Bluetooth ile bağlı olarak sesli görüşme yapılıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba arkadaşlar. Hakem heyetinden ürünün yenisi ile değiştirilmesi yönünde karar çıktı. Şimdi benim yapmam gerek bir şey var mı? Ürünün yenisini nasıl gönderecekler bana?
Hayırlı olsun hocam. Samsung müşteri hizmetlerini arayın. Durumu anlatın. Cihazı hakem heyeti kararıyla göndermenizi isteyecekler. Gönderdikten sonra sizi arayıp elimizde aynısı yok watch 4ün hangi rengi olsun diye sorarlar muhtemelen. Sonra da gönderirler.
Beni aradılar eski saati istediler. Bugün gönderdim.
O zaman aktive 2 yerine başka saat gönderecekler doğru mu anladım?
Büyük ihtimal öyle olur. Ellerinde yoktur kesin aynı model. Varsa bişey diyemem ama sanmıyorum
-
Samsung aradı watch 4 gönderiyorlar.
Ekranda ki çizikler için yapabileceğimiz herhangi birşey varmı? Garantim devam ediyor fakat ekranda çiziklerim var rahatsız ediyor
Ekran koruyucu takınca gözükmüyor
deneyeyim hocam teşekkürler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X