< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy Watch Active 2 [ANA KONU] (344. sayfa)
-
-
Arkadaşlar Under Armour serisi saatimle denize, havuza vs girdiğimde bugüne kadar bir şey olmamıştı. Geçtiğimiz hafta havuzdan sonra kapandı ve açılmadı. Servise götürdüğümde ekran, anakart, kasa, tuşlar, arka kapak değişimi yaptılar. Kordon hariç her parçayı değiştirdiler, şu an için bir problem görünmüyor. Ama tekrar suya sokmamayı önerdiler. IP67 sertifikası için almıştım, şu anda maalesef kullanamayacağım. Su kaçmasıyla ilgili bilgi olması açısından yazıyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hayret nasıl garanti içi almışlar. Ben hakem heyetine gittim lehime çıktı karar. Watch 4 gönderdiler hala elime ulaşmadı.
Samsung saatlerle suya girmeyin.
Huwai gt2 pro aldım çok da memnunum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
iphone ile kullanirken spotify offline mod calisiyor mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ümraniye servisine götürdüm, kendileri su geçirmemesi gerektiğini belirterek tamir ettiler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Haydaa bizde suya sokmadığımız halde en fazla el yıkamadan dolayı anakarta sıvı bulaşmış hata sizin 1500 lira fiyat çekmişlerdi valla her kafadan bir şey çıkıyor. Ümraniyeye mi gidelim bizde ne yapalım benimde under armour edition
Günaydın arkadaşlar şuan HB'da 1589 lira 44mm modeli ama sizce almaya değer mi? Özellikleri, tasarımı hoşuma gitti ama genelde hep sorunlardan bahsedilmiş ve 2 senelik bir cihaz olması da biraz düşündürdü beni.
Alırsan suya sokma, ayrıca çabuk çiziliyor ekran koruyucusu ile kullan.
Ben su geçirince Huwai Gt2 pro aldım. Çok memnunum. Bütçe kurtarıyor ise gt2 tavsiye ederim
Teşekkür ederim tavsiyeniz için
Samsung watch 4 bugün geldi. Gt2 pro aldığımdan online siteye ilan koydum.
Benimde galiba su aldi dokunmatik calismiyor sacma sapan kendi kendine basiyor falan suanda garantiside bitti direkt Watch 4 40 mm mi alsam 27 ay oldu garantisi bitti ?
500 1000 lira fiyat cekerlerse hic yaptirmaya degmez gibime geliyor
Arka sayfalari okudum genel olarak cihaz su aliyor thh'ye yazalim bizde servise gotureyim yapmazlarsa eger thh yolu gozuktu.Tabi o ara ben gwa4 alirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 2 Şubat 2022; 9:34:20 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benimde çalışıyor saati biraz bileğime bastırdım çalışmaya başladı burdan öğrenip :D
-
Sabah akşam spor yapalar saatin tipini çok önemsemiyorsa garmin alabilir bnde bir ara kullandım onlarda güzel
-
Gereksiz fanlıklar insanlar komik duruma düşüyor boşver kardeş,,,
Saatten mediikal cihaz performansı beklemek akıl karı değil zaten adamlarında böyle bir iddiası yok....
1 kişinin bile hayatına fayda olursa kardır
-
android 12 de ecg yi çalıştırabilen var mı? Benim telefonda programı sürekli zorla kapatıyor, calibre edemiyorum..
-
MErhaba, bende watch active 2 kullanıyordum. 1 kere saatte donma ve aşırı pil üketiminden dolayı servise gittim. Kısmen çözdüler. Sonra yaz tatilinde havuza saatimle girdim ve saat bozuldu. Tekrar servise gittiğimde kullanıcı hatası dediler ve 2100tl yi benden de istediler.Saati bana geri vermek istediler ben de servisten geri almadım. Ne olur ne olmaz üzerime başkaca hatayı yıkma ihtimaline bianen. Ben de hakem heyetine başvurdum. 4-6 aylık bir süreçde sonuçlandı. Bilirkişi beni aradı saati istedi. Ben de saati yukarıda bahsettiğim sebepten dolayı almadığımı söyledim. Videosuyla beraber resimlerini ilettim kendisine. O da bana bu saatlerden 7-8 davaya baktığını ve sürekli su geçirme hatası olduğunu söyledi. Açıkçası daha kararı elime almadım, postalanmasını bekliyorum. Talebim 2100tl tamir bedeli veya yenisiyle değiştirilmesini talep ettim. Beklentim ve bilirkişiyle konuşmamdan hissettiğim kazanacağım yönünde. Karar elime gelirse buradan paylaşırım. benim de merak ettiğim şu; Acaba ücreti mi iade ediyorlar veya yenisiyle mi değiştiriyorlar? Şuan piyasada active 2 yok! bana hangi serisini verecekler? Teşekkür ederim.
-
ben kullandım. ilk önce biraz kastı. bazı saat uygulamalarında çalışmıyor. Ama genelde sorunsuz çalışmıştı.
-
aynı sorundan dolayı ben de başvurdum. benim karar çıktı ama elime ulaşmadı. gelinçe paylaşırım.
-
hakem heyetine başvur.lehine karar çıkar. sonuçta su geçirmezlik garantisi var.
-
Oyle yapacagim servise verdim kac lira isteyecekler bakalim pazartesi belli olucak ama yaptirmayacagim thh yazacagim direkt
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X