Servis muhtemelen 2.000-2.500 ₺ arası talep eder. Suya dayanıklılık için 2 yıldan sonra THH kararı ne olur kestirmek zor. Kanuna bakmak lazım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy Watch Active 2 [ANA KONU] (345. sayfa)
-
-
yinede yazıcam hocam trendyoldan elite üyeliği+kredi kartı kampanyası ile 1900 liraya galaxy watch 4 40mm aldım
Gümüş renk ucuzdu gümüş almış oldum normalde hep siyah alırdım iyi mi ettim kötü mü bilemedim :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 6 Şubat 2022; 20:21:50 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayırlı olsun hocam :) gümüş rengi de çok hoş bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Apple uyku ölçümünü bile parayla satıyor detaylı bir şey istiyorsan vericeksin parayı diyor hem kare saat bi halta benzemiyor
-
Bu gruplara satış elemanları girip keskin şeyler yazıyor apple adına yada samsung adına...
Keskin fanlıklar yapan saçma cümleleri yazan adamlar varsa hiç okumayın..
Hiç bir şey kusursuz değil Perakende sektöründe müdürlük yapmış biri olarak söylüyorum
-
1330 lira odeme cikti komik...
Zaten 1800 liraya GWA4 40mm aldim..
Neyse active2 yi sadece trainer kullanirken ve bisiklet surerken kalp izleme monitoru olarak kullanirim bundan sonra.GWA4'ude normal gunluk hayatta.
Active 2 cunku kullanilmayacak durumda degil sadece sol taraf bozuk.
Thh yazacagim ya tutarsa.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 8 Şubat 2022; 10:39:30 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar merhaba eski saatim 46mm watch modeliydi barometre arızası nedeniyle active 2 alüminyum kasa ile değişim yaptılar eski saatte hava değişimlerinde basınç uyarısı gelirdi active 2 de gelmiyor neden olabilir ? Yada sizde bu tarz uyarılar geliyormu acaba ?
arkadaşlar cihaz %6-7 şarj seviyesinin altına inince pat diye kapanıyor. garantiye vermeyi düşünüyorum. pil değişimi yaparlar mı?
yapılmaz ise ileriye dönük batarya değişimi imkanı var mı? bunu yapan oldu mu?
bir akıllı bileklik kadar saati kullanıyorum buna rağmen 1,5 gün gidiyor şarjı. eğer pil sorunu çözülmez ise satarak, akıllı bileklik almayı düşünüyorum.
-
arkadaşlar batarya sağlığınız ne durumda, kaç gün gidiyor? garantisi bitmek üzere olan bir saatim var duruma göre servise verip batarya değişimi yaptırmak istiyorum?
-
Ben tüm özellikler açık kullanıyorum. Aod açtığımda 30-35 saat, aod kapalı olduğunda 40-45 saat gidiyor. 24 saat kolumda cihaz. Tam 2 yıl oldu alalı. Pili değiştirmedim. Telefonum da S10+
44mm'lik modele sahibim; alalı bir yılı geçti ve hala en az 3, genelde 4 gün gidiyor. AOD kapalı, stress ve heart rate ölçümü ise manual'de. Saati pek çıkarmıyorum, Galaxy A71'e de sürekli Bluetooth ile bağlı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frederick S. -- 18 Şubat 2022; 15:42:32 > -
Bende de s10+ var, şu an kalan sarj %43 (1 gün 1 saat 5 dakika) olarak görünüyor. Son sarjdan bu yana pil kullanımı 1 gün 20 saat 31 dakika yani totalde 2 gün 21 saat 36 dakika, ama arada unutup yarım gün falan telefon bağlantısını kesmiştim. Bataryasını garantisi bitmeden değiştirtsem mi bilemedim.
-
Selam millet 2 gün önce 44 mmlik modeli aldım. Bir sorunum var bütün izinleri verdiğim halde saatten aramalarda bazen ses geliyor bazen gelmiyor onu da bluetoothu kapatıp açarak çözüyorum. Bu durumla karşılaşan var mı ? Yapmam gereken başka ayarlar mı var ?
-
konuda hata ve şikayetten, kaos ve çileden başka bir şey yok ama bazı kompleksliler apple kullananlara egoist ve fakir falan demiş. hayatında apple eline almamış tiplere hastayım. elektronik cihazla statü olur mu? evet olur. işim gereği hi-end statüde insanlarla iletişim halindeyim. parası olan kimse gidip samsung kullanmıyor kardeşim. çünkü parasıyla rezil olmak istemiyor. parası olan adam hizmet ister, aldığı şeyden kalite bekler. su geçirmeyen saati alıp su geçirdi diye kullanıcı hatasıyla uğraşmak istemez. samsung kaostur, pişmanlıktır, uzakdoğu zihniyetidir. paranız yetmiyor ve alıyorsunuz ok ama kendinizi kandırmayın 😘
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hahaha iyi olmuş sana ateşli zamzungçu seni burada samsung ateşeliği yapıyordun:)))
Mesajlarımı eksik okumuşsun. Saate 700 verdim ama 1.699 iade aldım Samsung'tan hey yavrum hey. Seni gidi çürük elma :)
sonuç olarak uğraştın da uğraşmışsın. benim keyfime o yeter:)) su geçirmeyen saatin su alması nedir ya ahaha anca dandik zamzung işi o. dandik bi üründen diğer bi dandik ürüne geçmişsin:))
Cihazlar dandik olabilir. Yeter ki çevremizdeki insanlar dandik olmasın...
burası cihaz bölümü, kişisel gelişim yeri veya ağlama duvarı değil maalesef:))) sen sen ol çok övme böyle kötü markaları öpüyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X