< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy Watch Active 2 [ANA KONU] (347. sayfa)
-
-
Arkadaşlar merhaba, kız kardeşime bir akıllı saat almak istiyorum. Kendisi watch 2 active modelini çok beğendi fakat 2 senelik bir saat için fiyatları 1800-1900 tl bandında. Sizce alınır mı? Veya alternatif saat öneriniz var ise alabilirim. Teşekkür ederim.
-
Merhaba. Kardeşiniz telefon olarak ne kullanıyor?
Eğer Apple kullanıyorsa Apple Watch 4 alabilirsiniz. Biraz daha bütçe zorlayıp Series 5 de olabilir.
-
Merhaba, samsung a50 kullanıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tansiyon ve ekg için desteklenen ülke sayısı 43'e çıktı ama hala Türkiye yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sa hayırlı akşamlar arkadaşlar aranıza active 2 alarak katıldım bana önerebileceğiniz şeyler var mı.
Özellikle pil kullanımı ayarları ve kullanmış olduğunuz klasiği yakın siyah bir şekil var mı.
Şimdiden teşekkür ederim. 44 mm çelik kasa altin renk
redditFreebies, Coupons and Premium Watch Faces • r/GalaxyWatchFacehttps://www.reddit.com/r/GalaxyWatchFace?utm_medium=android_app&utm_source=share
Burada paralı saat yüzlerini kodlarla paylaşıyorlar ücretsiz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
yapamadım ama yardımcı olabilirmisiniz
-
nabız ölçümü için yardım edebilecek varmı ?
-
Merhaba arkadaşlar eşimin active 2 saatinin ekranı kırıldı ve samsung servisi 1600 civarı bi fiyat çıkardı acaba bunu bildiğiniz başka bir yerde yaptırma şansımız varmı.
Merhabalar.
Saatimin ekg sensörü çalışmıyor ve şarjı iyice az gitmeye başladı. Garanti süresi bitmeden garantiye göndermek istiyorum. Hangi servise göndermemi önerirsiniz?
Açık ara en iyi Samsung servisi. Özellikle Kadıköy'deki meşhur. Ben Sancaktepe'dekinden çok memnun kalmıştım.
-
Merhaba;
Havuza girme gafletinde bulundum ve saat rebooting modda kaldı. Garantisi'de biteli 3 ay oldu. THH ye başvurursam sonuç alır mıyım?
-
maalesef alamazsınız. garanti bitmiş çünkü. gerçekten bi saatin su geçirmesi çok sinir bozucu. bu teknolojide daha derine dalmadan havuz gibi bir ortamda bile geçirmesi samsung rezaletidir. sıradan çin malı akıllı saatler bile geçirmiyor şaka gibi…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Telefondan aradım ancak ulaşamadım. Samsung'u aradığımda Ankara Bdh a yönlendirdiler. Kargoyla gönderdim. Bakalım ne çıkacak
Uygulama artık storelarda da gözükmüyor.
Hocam ben dün ikinci el Galaxy watch active 2 aldım, Xiaomi Mi9 telefona uygulama ve eklentiyi kurabildim Google Play den.
Bu cihazla ilgili çözemedigim birşey var. Cihazda herhangi bir ekranda geriye gitmek için, ekranı soldan sağa kaydırmam ise yaramıyor. Ayarlarda da böyle bir seçenek bulamadım. İllaki Cihazin sağ üst tuşunu mu kullanmak gerekiyor, geriye gitmek için?
Evet geriye gitmek için üst tuşa basmanız gerekiyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X