Peki hocam sağolun. Bu duruma çok şaşırdım. Mi band serisi bileklik, Xiaomi Amazfit Pace, Amazfit Bip, Amazfit GTS, Huawei Gt1, Gt2, Oppo Watch saatlerini kullandım. Hepsinde klasik olarak soldan sağa çekince ekranı, geri tuşu işlevi görürdü. Ilk defa bu saatte böyle bir işlevi bulamamak üzdü. Boşuna tuşa fazladan basarak tuşun ömrünü yiyoruz. Bu arada Oppo Watch ile bu saati yanyana kullaninca, Samsung un neden Wear Os e geçtiği anladım. Tizen Os ile Android telefonların iletişimi için araya bayagi bir katman giriyor. Bu kadar katman geçmişinden direk Tek uygulamaya dönüşebiliyor Wear Os ile. Ayni şekilde sabit Arabirim olduğu için Xiaomi ve Huawei de de sıkıntı yok, tek uygulamadan herşeyi halledebilirlar, ama özellik yok onlarda da. Tabi Samsungdaki sıkıntı ise, Wear Os de olsa kendi uygulamalarını halen kullandırmayi istemesi. Watch 4 konusunda bir arkadas bahsetmiş, Klavye olarak Samsung değilde Google klavye kullaninca saatte bildim sorunu olmuş. Madem Wear Os, ver direk Google uygulamalarını da, kimse böyle sorunlar yaşamasin, yaşanılan sorunlarda azalsın en azından. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy Watch Active 2 [ANA KONU] (348. sayfa)
-
-
Plugin olmadan çalışıyor artık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etkinus -- 14 Mayıs 2022; 18:57:20 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Watch 4'teki wear os tizen temelli olduğu için tam wear os denemez bence
Doğrudur hocam deneyimlemedigim için birşey diyemiyorum.
Arkadaşlar saatin ekranında daha önce ufak çizikler vardı ama gözüme batmıyordu. Ekran koruyucu takmayınca farketmeden daha da çok çizilmiş şuan bayağı gözüme batıyor hiç hoşuma gitmedi. Size iki sorum var. Saati garantiye göndersem ekranı ne kadara değiştirirler? Eğer pahalı bir meblağ değilse değiştirmeyi düşünebilirim. Ya da ekran koruyucu taksam çizikleri gizler mi? Eğer ekran koruyucu mantıklı olursa ekran koruyucu tavsiyesi verirseniz çok sevinirim.
bu saat hala alınır mı sizce? şuan huawei watch fit elegant kullanıyorum, hepsiburada'da indirime görünce geçmeyi düşündüm bi'. telefonum da samsung.
-
Bence alınmaz ama harika bir saat alırsanız da boşuna almamış olursunuz. Fakat güncelleme almayacak bundan sonra. Alsa da yeni özellikler gelmez. Bütçenizi zorlamazsa Watch 4 alabilirsiniz veya yakında çıkacak olan Watch 5'i bekleyebilirsiniz. Yine de bunu alırsanız kesinlikle pişman olmazsınız.
teşekkürler. huawei watch fit eleganttan geçecektim ama her gün şarj etme sıkıntısı nedeniyle vazgeçtim. eski saatim ticwatch e2 idi, her gün şarj etmek gerektiğinden takmıyordum pek.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Watch fit elegantı eşim kullandı bir dönem. Güzel cihaz ama Huawei bence bir Samsung ve Apple seviyesinde değil. Tek avantajı şarj. Bir de oksijen ölçümü var 7/24. Watch 4'te de oksijen ölçümü var ama ya manuel ölçüyorsunuz ya da uyku sırasında ölçüyor. Sürekli ölçmüyor. Bence Watch 5'i bekleyin. Çok güzel özelliklerle geleceği konuşuluyor. Ama şarj konusunda devrim olacağını sanmıyorum gene 2 günü geçmez günlük kullanımda. Ben 2 yıl active 2 kullandım. 2 aydır da Watch 4 kullanıyorum. Watch 4 tercihimin sebebi ise wear os olması ve güncellemelerin devam edecek olması. Yoksa active 2 tizenle çok stabil çalışıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erditepe -- 7 Haziran 2022; 17:16:32 >
Değerli dostlar malum sitelerin birinde ialn verdim , spigen in Active 2 ile ilgili Rugged Armor PRO olan bir koruyucusu var. şu dur;
https://www.spigen.com.tr/urun/galaxy-watch-active-2-44mm-kilif-spigen-rugged-armor-pro
200TL ye satıyorum, çok çok az kullanılmıştır. Elaleme gideceğine forumdan bir arkadaşa gitsin, indirimde bir miktar yaparım. Kordon alacağınıza bu ürünü tercih ederseniz daha mutlu edecektir çünkü görüntüsü komple değişiyor , Casio G-Shock tarzı bir ürüne dönüşüyor.
Bu mesajdan ötürü de kusuruma bakmayın ama faydalı bir ürün uyguna gitsin buradan birine diye düşündüm.
-
Herkese merhaba. Saatin alt kapağı (sensör kısmı) dün anlam veremediğim bir şekilde koluma yapıştığını farkettim baktım çıkmış. Garanti şubatta bitti ne gibi bir işlem yapılır ve ücret tahmininiz var mı? Ona göre gönderim yapacağım. Geçen sene cihazın kasası garantiden değişmişti. O kadar dikkatli kullanılmasına rağmen böyle olmasına şaşırdım.
Ben bu kadar çürük bir kasa görmedim. Sakın saati suda kullanmayın. Suya dayanıklı değil.
Geçmiş olsun
Teşekkür ederim. Haklısınız ilk aldığımda 4-5 ay içersinde kasada renk atması oldu değişti geldi 1 sene sonrasında tekrarladı servise göndermedim bir daha. Şimdi ise alakasız bir şekilde alt taraf çıktı. Yetkili servise göndereceğim sanırım sıvı conta çekebilecek telefon tamiri yapan yer yoktur sanırım.
Cihazın sensör kapağı değişim ücreti işçilik (100tl) dahil 488tl. Alt kapak ile birlikte değişim oluyormuş. Çıkan parçaların tarafıma gönderilmesini istedim. Belki öğrenmek isteyen biri olur diye mesajı güncelliyorum.
Servise göndermek isteyenler BDH Ankara servisinden uzak durun. Sağlam gönderdiğim ürünü 3 yerinden tornavida gibi keskin bir aletle çizip gönderdiler. Tutanak tutup açıklama ile geri gönderdim ve bana kendilerinin özel kapakla açtıklarını orda öyle birşey olmadığını kısacası benim suçladığımı belirttiler. Göndermeden videoları çekmiştim onları ilettim hala ısrar ediyorlar. Samsung iletişimi aradım bakalım sonuç ne çıkacak.
Edit: Fiyat bilgisi.
Edit 2: Servis mağduriyeti
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hknkuL -- 30 Haziran 2022; 16:45:56 >
-
Bende bugün watch active 2 44mm nin üstüne ilk aldığımda taktığım ekran korumasını değiştireyim dedim. Korumayı kaldırırken ekranında kasadan yavaş yavaş kalktığını farkettim öyle bıraktım. İyiki hiç suya gitmemişim saatle. Neyse fiyat da alamıyoruz yollayın size dönerler diyorlar. Ekran kasaya geri yapışacak sadece. Tahmini fiyat bilgisi olan var mı?
Değişim yaparlarsa kasa ile bir olduğu için fiyatı yüksek olur sanırım. Yapıştırma yaparlar mı bilmiyorum. Tavsiyem göndermeden önce net videosunu çekin. Sensör kapağı için gönderdiğim saate zarar verip gönderdiler geriye video ve tutanak ile kanıtladım. Kasa değişimi yapıldı ekran ile bir olduğu için tamamen değiştiler. Malesef servise gönderilmeden bilgi vermiyorlar göndermeden önce çok uğraştım fiyat almak için ama gönderin bakılsın dönüş yapılsın dediler. Onaylamazsanız geri gönderiyorlar.
-
Herkese merhaba. Ben, bu saati aldım ama daha kutusunu hiç açmadım. Sipariş verdikten sonra özellikle su geçirmezlikle ilgili çok olumsuz yorum okudum. Sizce iade edeyim mi? Görüş belirtirseniz sevinirim.
su geçirmezlik konusu tamamen şans işi, benim başıma hiç gelmedi garanti bittikten 2 ay sonrasında sensör kapağı düştü yetkili serviste ücretli onarım yaptırdım daha yeni. Bir takım talihsizlik yaşadım zorla düzelttirdim gerçi. Okuduğum yorumlardan dolayı başıma gelmedi (havuz, deniz vs kullanım yapmadım) ama tam dayanıklı değil. Garanti süresince sorun olacağını sanmıyorum en kötü tüketici hakem heyetine başvuru yaparsınız sorun çözülür ki öyle yapılıyor garanti süresince ama sonrası için cihazınıza birşey olursa garanti dışı onarım yapılacaktır. Aldığınız fiyata bakıp değerlendirmek daha iyi olacaktır bütçe meselesi sonuçta.
-
Teşekkür ederim.
saati alalı iki buçuk sene oldu arada takarım ayda bir sarj oluyor, saati kullandıktan sonra suyun altında yıkıyorum maşallah saat ilk günkü gibi yani fazla kullanımınım yok kafama eserse kullanıyorum ama saate su kaçması boya atması çizik falan yok ilk aldığım gibi zaten son yazılmdan sonra pil çok çok az gidiyor saatin bazı şeyleri kapalı..saat senin kullanımına bağlı saati kesinlikle havuz denize sokmam yalnızca çeşme altında yıkarım o kadar...
Benim de hiç huyum değildir havuza, duşa vs saatle girmek. Sadece ellerimi yıkarken takılı olur. Teşekkür ederim yanıtınız için.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X