Şimdi Ara

Samsung Galaxy Watch Active 2 [ANA KONU] (349. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.084
Cevap
115
Favori
434.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 347348349350351
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    elleri yıkarken kesinlikle su kaçmıyor.. diyelim saati suyun altında yıkadın saatin sol yanında hoparlör delikleri var tek ordan su alıyor, saati o delikler aşağı gelecek gibi hızlıca salla hocam ben öyle yapıyorum saati kuruturken bir peçetenin üzerine o delikler gelecek şekilde bırak su çıksın saatten hatta ben sana şöyle söyleyeyim diğelim yaz günü saati bütün gün taktın eve geldin elimi sıvı sabunladıltan sonra sabunlu elle saati yıkıyorum suyun altında duruluyorum inan hiçbir şey olmuyor saat yep yeni oluyor, benim saatin kayışı siyah kauçuk tuzlu terle zamanla çatlar deri soyulması olur bunlarında önüne yıkamakla geçersin yani kısacası iki buçuk senedir bu yöntemle kullanıyorum saat ilk günkü gibi gıcır....

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • efem-35 kullanıcısına yanıt
    Çok sağ ol.

• Ben cihazi yeni aldim sayilir. Telefondaki kişileri saatte goremiyorum. Sadece 3-4 numara gozukuyor. Rehber gmaile senkronize. Bir keresinde saatte bütün rehberi görmüştüm. Sonra ne oldu bilmiyorum, bir daha göremedim.Bu arada telefonun kendi hafizasina numara kaydedince saatte gozukuyor.Cihaz oneplus 9. Onerilere acigim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Watch 4'te resmi olarak ekg ve tansiyon ölçümü başladı. Active 2'de deneyen oldu mu arkadaşlar?
    https://galaxystore.samsung.com/detail/com.samsung.android.shealthmonitor?session_id=W_da26699c9dfbe1cb958403b8bdb0787a

Linkten uygulamayı yükleyip deneyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erditepe -- 22 Temmuz 2022; 9:3:26 >
  • erditepe kullanıcısına yanıt
    Haber verdiğiniz için teşekkürler ama benim saatimi tanımadı. Uygulama da Galaxy Watch Active 2 ya da üstü olmalı ve ülkece onaylanmalı diyor. Sağlık Bakanlığı modele göre onay mı veriyor acaba, durum belli değil.

• Askaparta kullanıcısına yanıt

Modele göre olabilir ya da Samsung kademeli açacak. Beklemede kalmak lazım 👍

watch active 2 sensörleri ve algoritması çok başarısız. ona izin çıkmayabilir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • arizaeren A kullanıcısına yanıt
    O zaman üst ürünlerde kampanya bekleme zamanı.

• hepsiburada da watch 4 için eskiyi getir yeniyi götür kampanyasından bir bakayım active 2 ye ne kadar değer biçiyor dedim. sadece kordonda aşınma vesaire var seçeneğini işaretledim 296 lira değer biçti hahahahaha güldürdü.

• Trepeci T kullanıcısına yanıt
    Cep telefonunda daha da komik hocam. Kampanya bekliyoruz mecburen.

• Arkadaşlar selamlar,

WA2 kullanıcısı olarak uyku takip ve alarm programı tavsiyesi rica edecektim, ücretli veya ücretsiz olabilir.

Kendi uyku uygulaması yalnızca saat bazında takip ediyor anladığım. Ancak mesela uykumun yerine göre beni belirlediğim saat yakınlarında uyandırmasını istiyorum. Örneğin 07:15'te alarmım, ama derin uyku bilmemne uyku durumuna göre beni 7'de veya 7:30'da uyandıracak mesela..

Böyle bir şey var mıdır, varsa tavsiye rica edeceğim.

• Samsung Galaxy Watch Active 2 [ANA KONU]

Arkadaşlar merhaba saatin arka kapağı çıktı garantiside bitti bunu ne ile yapıştırabiliriz veya daha önce başına gelen varmı servise göndersem ücretsiz tamir ederlermi.

• watch Active 2 de EKG ve tansiyon yükleme açılmadımı....

Samsung Health Monitor kuruluyor ama saat eklenemiyor.

active 2 ekg ve tansiyonu iki sene evvel kurmuştum yakında uyumlu olarak gelir diye düşünüyorum çünkü ekg ve tansiyon çalışıyordu ...

Ben internet videolarındaki usulle kuramamıştım bir türlü. Dediğiniz gibi yakında gelmesini temenni ediyoruz.

ben kurmuştum ama devamlı günceleme geldi üstüne, bende ilk günceleme olan kuruluyudu, bir iki ay kullandım silmiştim,, sağlık bakanlığından onay gelmemişti şimdi geldiğine göre yakında model model gelecektir...active 2 tansiyon ve ekg sensörleri var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 8 Ağustos 2022; 16:59:28 >
    Canlı hizmet ile görüşmeye başladım, bakalım ne diyecekler.

Ağ sıfırlama, wearable üzerinden bağlantıyı kesme, health monitor üzerinden tekrar deneme yaptırdılar ama olmadı yine. Uzaktan erişim ekibine kayıt oluşturdular, bekleyeceğiz.

• 
Sayfa: önceki 347348349350351
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.