Şimdi Ara

Samsung Galaxy Watch Active2 44mm Alüminyum 1274 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
3.664
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 19unda sipariş verdim hala ürün kargolanmamış..Ürünü gelen var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • [TAB]ip kullanıcısına yanıt
    Kendi soruma kendim cevap vereyim..Biraz önce arayıp rose rengini gönderelim dediler..Hayır dedim ve siparişi iptal ettim..Ben Techpazar isimli bu satıcıya kargo en geç ne zaman yollanır ona göre alacağım dediğimde orada yazan tarih yani 19unda en geç dedi ve defalarca aramama rağmen oyaladı..Ticari ahlakınıza selam olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [TAB]ip -- 24 Şubat 2020; 19:10:23 >
  • Hazır konusu gelmişken sorayım; abd'de apple watch için hangi modeli önerirsiniz ve oradan almak daha mantıklı mıdır?

• saati 12 gundur kullaniyorum valla adamı spora tesvik ediyor surekli kendinle bir rekabet icine giriyorsun. Ben memnunum ama hala arkasindaki ufak kapak ne işe yarıyor çözemedim :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Galaxy Watch Active 2 - 1199 TL

Bu saati bayadır kovalıyordum. Samsung online mağazada 200 TL indirim kuponu ile beraber hepsinden avantajlı olmuş. Daha da inmez herhalde. Takip edenler kupon kodunu aşağıdaki linkten alabilir.

Samsung İndirim kuponu:

• Paracokomel P kullanıcısına yanıt
    Sadece under armour modeli o fiyat.Peki bunun normal active 2 den eksiği fazlası ne?

• peacer kullanıcısına yanıt
    Gerçek zamanlı Form Koçluğu işlevi, yalnızca Under Armour Edition’da mevcutmuş. Gerisi aynı.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.