|
Bildirim
|
Kendi sorunu kendin cevaplamissin :D
Gerekliligi soyle bildirimde her seferinde tele bakmak istemiyorsaniz alarmi vs saatten kurmak istiyorsaniz whatsapptan mesaj geldiginde sesli yazdirip cevap vermek istiyorsaniz kronometre reminder vs kullaniyorsunuz gerekli.Yok ben bunlari yapmam diyorsaniz gerek yok zaten ben alarm(titresimli baskasinida rahatsiz etmiyor bu sekilde) bildirim alma ve en onemlisi biri aradiginda saatten gozukmesi haber vermesi iyi oluyor.Telefonu hep sessizde kullaniyorum cunku.Tansiyon vsde olcuyor bu saat bu arada biraz ugras istiyor tabi tr de calismiyor aslinda bir sekilde kurabiliyorsunuz.Uyku adim kalp hizi vs benim icin gerekli seyler degil kullandigim soylenemez olcuyor ama giripte bakmam. Pil olarakta 3 gun.Pazartesi sabah sarjdan aldiniz carsamba gun sonuna kadar sizi goturur.Aksam sarj etmeniz lazim. Fiyati cok uygun bu saatin dunyada zaten en ucuza satilan ulke bu ozellikte bir saat piyasada bu fiyata yok.Hawai Gt2 nin akilli saat gorunumlu akilli bilekligi 1500 lira dusunun ne kadar uygun fiyati oldugunu.Apple Watch belki en iyi akilli saat bu bir gercek ama +2K lik uzerine birsey koymuyor.Kaldi ki pili kotu AW'nin genel toplamda GWA2 f/p in krali.Piyasada gozu kapali alinacak saat kesinlikle.Bu arada Samsung haric baska marka ile kullanacaksiniz ne yapiyorsunuz yapamiyorsaniz bir bakin Samsung cihazlar ile %100 uyumlu ve cok stabil calisiyor baska markalari bilemeyecegim. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 17 Şubat 2020; 13:20:11 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 17 Şubat 2020; 16:19:24 > |
|
|
|
|
|