Şimdi Ara

Samsung Galaxy Watch Ultra [ANA KONU] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
459
Cevap
48
Favori
13.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • internette de birçok yerde araştırdım fakat türk telekon'la anlaşma yapıldığına dair herhangi bir bilgiye rastlamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saat piyasaya çıktığından beri hâlâ güncelleme almadı saatte bir çok hata var bug var adamlar sattıkları saat ile alakalı en ufak bilgiye çözüme sahip değiller o yüzden ben saati almayı düşünenlere tavsiye etmiyorum hayatımda ilk defa beğendiğim bir ürün için acele ettim satın aldım halbuki beğensem bile biraz bekler öyle karar verir alırdım bu saat bence fiyatını haketmeyecek kadar hayal kırıklığıdır.

• Prfssr kullanıcısına yanıt

ayni saat bendede var yd galaxy watch ultra samsung healt monitor telefonda var saatte yok nasil yuklenecek bu uygulama saate

• mesko34 kullanıcısına yanıt
    Hocam sanki ilk başta direkt kurulu olması lazım. Saatteki play store'dan bir tüm uygulamaları güncelleyin isterseniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • neler yapmadimki yok saatte goggle playdede yok cok sacma bisey

• semihkutay S kullanıcısına yanıt

telfonun csc kodunu degistir

• Samsung Galaxy Watch Ultra [ANA KONU]

Aklımda yokken bi fırsat denk geldi değerlendirdik bakalım nasıl bisey gelicek 😁

• arkadaşlar saat hala alınmıycak durumdami? cok bug oldugundan söz ediliyor.hattım turk telekom. e sim kullanamıyormuyum?

• Esnaf_TV kullanıcısına yanıt

Bug çok piyasaya çıktığından beri hala güncelleme yok telefon parasına saat çıkarıyorlar ama arkasında duran ilgilenen yok eSimle 1 gün bilemedin 1.5 gün şarjı gidiyor eSim siz yaklaşık 3-4 gün sarj gidiyor kendi sitesinde Turkcell dışında çalışmıyor yazıyor ama bazı alanlar Turk Telekom ile kullanıyormuş ben tavsiye etmiyorum tercih almak isteyenlerde eSim aktif iken telefondan bağımsız sms alamıyorsun sms yollayamiyorsun arama yaparken sim tercihleri sunmuyor sana saate takili sim telefonda da aktif olduktan sonra niye eSim kullanasın telefondan arama yaparsın yada Bluetooth ile arama yaparsın saçma sapan bir saat yapmışlar a dan z ye herseyi saçmalıkla dolu bir hevesle aldık şimdiki aklım olsa asla almazdım aslında akilli saat alacaksan samsung markasından uzak duracaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musakamis -- 5 Aralık 2024; 22:32:40 >
  • Vatanda fiyat bu şuanda

Samsung Galaxy Watch Ultra [ANA KONU]

• musakamis M kullanıcısına yanıt
    Hocam ben alırım.

• Bir aldatmaca var üstad aynı sayfada aynı model birinde 43 kusur diğerinde 27 kusur geçen hafta hepsiburada da anker nebula capsule 3 laser i hepsiburada hesabı 22 bine satarken baska sitelerde 33 36 arasıydı alanlar gelen cihazlar Led modeli laser modeli degildi diye yorumlar yapiyordu

Samsung Galaxy Watch Ultra [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musakamis -- 5 Aralık 2024; 23:34:52 >
    Bluetooth yazıyor ucuz olanlarda. LTE mi desteklemiyor acaba?

• Prfssr kullanıcısına yanıt

Bilemedim ama bir tuhaflık var aynı sayfada aynı ürün 2 farklı rakam

• Ucuz olanlarda bluetooth yazıyor. Sanırım esim desteği yok o yüzden ucuz bu kadar

• erditepe kullanıcısına yanıt

Olabilir ama bildiğim tr de tek model var oda eSim li

Ben de öyle biliyordum ama demek ki getirmişler

• erditepe kullanıcısına yanıt
    yakında samsung shopta da satışa çıkabilir belki, ozaman classic watchu takasa veririm

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.