< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy Watch Ultra [ANA KONU] (10. sayfa)
-
-
saat piyasaya çıktığından beri hâlâ güncelleme almadı saatte bir çok hata var bug var adamlar sattıkları saat ile alakalı en ufak bilgiye çözüme sahip değiller o yüzden ben saati almayı düşünenlere tavsiye etmiyorum hayatımda ilk defa beğendiğim bir ürün için acele ettim satın aldım halbuki beğensem bile biraz bekler öyle karar verir alırdım bu saat bence fiyatını haketmeyecek kadar hayal kırıklığıdır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ayni saat bendede var yd galaxy watch ultra samsung healt monitor telefonda var saatte yok nasil yuklenecek bu uygulama saate
Hocam sanki ilk başta direkt kurulu olması lazım. Saatteki play store'dan bir tüm uygulamaları güncelleyin isterseniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
neler yapmadimki yok saatte goggle playdede yok cok sacma bisey
telfonun csc kodunu degistir
Aklımda yokken bi fırsat denk geldi değerlendirdik bakalım nasıl bisey gelicek 😁
arkadaşlar saat hala alınmıycak durumdami? cok bug oldugundan söz ediliyor.hattım turk telekom. e sim kullanamıyormuyum?
-
Bug çok piyasaya çıktığından beri hala güncelleme yok telefon parasına saat çıkarıyorlar ama arkasında duran ilgilenen yok eSimle 1 gün bilemedin 1.5 gün şarjı gidiyor eSim siz yaklaşık 3-4 gün sarj gidiyor kendi sitesinde Turkcell dışında çalışmıyor yazıyor ama bazı alanlar Turk Telekom ile kullanıyormuş ben tavsiye etmiyorum tercih almak isteyenlerde eSim aktif iken telefondan bağımsız sms alamıyorsun sms yollayamiyorsun arama yaparken sim tercihleri sunmuyor sana saate takili sim telefonda da aktif olduktan sonra niye eSim kullanasın telefondan arama yaparsın yada Bluetooth ile arama yaparsın saçma sapan bir saat yapmışlar a dan z ye herseyi saçmalıkla dolu bir hevesle aldık şimdiki aklım olsa asla almazdım aslında akilli saat alacaksan samsung markasından uzak duracaksın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musakamis -- 5 Aralık 2024; 22:32:40 >
-
Hocam ben alırım.
-
Bluetooth yazıyor ucuz olanlarda. LTE mi desteklemiyor acaba?
Bilemedim ama bir tuhaflık var aynı sayfada aynı ürün 2 farklı rakam
Ucuz olanlarda bluetooth yazıyor. Sanırım esim desteği yok o yüzden ucuz bu kadar
Olabilir ama bildiğim tr de tek model var oda eSim li
Ben de öyle biliyordum ama demek ki getirmişler
yakında samsung shopta da satışa çıkabilir belki, ozaman classic watchu takasa veririm
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X