< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy Watch Ultra [ANA KONU] (9. sayfa)
-
-
Eyv hocam dur ben bi geçim duruma göre söylerim 😂😂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tamamdır hocam yorumlarınızı bekliyorum😀.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şimdi baktım. Bende saatte arama ekranında seçenek çıkıyor :
Telefonda fiziki sim - saatte esim var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imtr -- 18 Kasım 2024; 7:10:24 > -
Selamlar bende yd alarak aranıza katıldım, sanırım tr de ekg ve tansiyon aktif değil, bunu açmayı denediniz mi ? Yazılım vs ..
Bence aciktir benimki de yurtdisi 6 47 den gecmistim
Abi merhaba Teşekkür ederim cevabın için telefonda fiziki sim saatte eSim yazmışsın ya yani telefona eSim ekleyip saate mobil plan kurdun sanırım peki saate kurduğun eSim telefonda aktif mi ? Açık mı yani ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yani telefonunda aslında 2 sim var biri fiziki diğeri eSim degilmi ? Telefondaki eSimi saate ekledin ?
Abi rica etsem simkart yöneticisi ekranının resmini atabilir misiniz ?
Şöyle açıklayayım :
Telefonumda normal fiziki sim kartım var. Telefonda wearable uygulamasının içinde Mobil Planlar bölümünden saat ile aynı numara olacak şekilde saate esim'i aktif ediyorsun. Yani telefondaki fiziki simi esime çevirmeden.
Telefonda tek sim var. Fiziki sim.
Esim ise saatte.
-
Özelden yollayacağım
-
Arkadaşlar saati almayı düşünüyorum, telefonumda türk telekom kullanıyorum saat için turkcelle geçmeden sadece saatte kullanacabileceğim sim alabiliyor muyum ?
-
Turkcell eSim alıp önce telefona sonra saate tanımlayıp ardından telefondan eSimi pasif yapabilirsin. Baska türlü kullanman mümkün değil ayrıca sadece Turkcell ile anlaşma yaptığı için samsung Turkcell dışındaki operatörlerde çalışmıyor turkcell paket dışında ayrıca her ay 69₺ watch Cellular paket ücreti var ayrıca saatte çok bug var bence parayı yolda bulsanız dahi alınacak bir saat kesinlikle değil ülke ekonomi şartlarında 44bin verilipte saçma sapan hatalar yüzünden gereksiz yere sinirlerinizi bozarsınız saat pek tutulan bir model olmadığından karsilacagin sorunların çözümü yok yada birçok insan tarafından hatta samsung mh tarafından da bilinmiyor şahsen samsung mh leri sattığı hiçbir ürününün sorunlarını cozme konusundan bir haber ya neyse eski saatim galaxy 5 proydu bu saat bence yanına yaklaşamaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musakamis -- 20 Kasım 2024; 11:9:49 >
hocam bu arkadaş nasıl yaptırdı acaba hb sitesinde yorumlarda gördüm
Arkadaşlar bildiğim kadarıyla Sleep Track uygulaması Apple Watch'ta saati uykuyu takip edebilmek için kullanıyor ancak Samsung saatlerde kullanıyor mu emin olamadım.
Bildiğiniz bir uygulama var mı? Uykuyu takip edip uykunun en hafif kısmında uyandırma özelliği olan bir uygulamayı arıyorum.
Sleep as Android'i denediniz mi?
-
O ölçüm için saati de kullanıyır değil mi hocam?
İnanın şaşırdım bilemedim hala saatin samsung içindeki sayfasında anlaşmalı servis sağlayıcısı Turkcell yazmaktadır.
Samsumg bayisinde bir çalışan da Türk Telekom ile uyumlu olduğunu söylemişti, yeni olduğundan siteye eklenmemiş dedi. Demekki doğru ama yine de teyide ihtiyaç var.
Benim türk Telekom hattım da var. dün akşam bir çok kez denedim nafile, eklenmiyor türk telekom hattını saate ekleyen nasıl eklemiş ben de bilmiyorum. Türk telekom'a ya da samsung'a sormak lazım tabi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X