Şimdi Ara

Samsung Galaxy Watch Ultra [ANA KONU] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
437
Cevap
44
Favori
12.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    konuşma özelliği, istediğin uygulamadan bildirim özelliği, sesli asistan, spor modları, Kronograf, Pusula, Çalar saat, Uyku izleyici, Spor izci, Pasometre, Çağrı hatırlatma, Çağrıyı Yanıtla, Bildirim, Mesaj Hatırlatma, Dial çağrı, Kalp hızı izleyici, Sosyal Medya Bildirimleri, Kalori Tracker, Müzik çalar, aod falan var. bir çok özellik var.
    1500 tl olanda amoled ekranlı, biri metal 2 adet kordonu bulunuyor. 1300 tl olanda 2 adet silikon tarzı korson var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the guardian14 -- 14 Kasım 2024; 23:31:35 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • the guardian14 kullanıcısına yanıt

Hocam cihazların görseli yok mudur ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • musakamis M kullanıcısına yanıt
    özele atıyorum

• the guardian14 kullanıcısına yanıt

Bunun yeri mi gerçekten ?

Git çakma saatini başka yerde pazarla, salı pazarına filan git burası yerimi bunun ?

Hani şunu yeni üye yapsa neyse diyeceğim de +15 yıllık üyesin bir de ayıp yani..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 15 Kasım 2024; 9:40:24 >
  • Apple watch ultra dan geçiş yapan var mı? S25U ile Android dünyasına geri dönmeyi planlıyorum ama Apple Watch ultraya baya alışmıştım . Samsungda durumlar nasıl? Yurtdışından 16-17bin tl gibi rakama getirtme şansım var.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • saitates kullanıcısına yanıt

apple watch ultra'dan geçiş yapmadım, apple watch ultra 2 ile birlikte kullanıyorum. 2 tane telefon var bende, iphone ve samsung.. akıllı saat 5-6 tane var.. şarjı bittikçe yada sıkıldıkça diğerine geçiyorum..

apple watch ultra 2, samsung galaxy watch ultra'dan kat kat daha iyi gelişmiş bir akıllı saat.. tasarım hariç bence her konuda bariz daha iyi.. ancak tasarım olarak apple ultra saatler biraz kibrit kutusu kıvamında.. tasarım hariç diğer konularda apple daha iyi net. üstelik apple watch ultra 2 daha gelişmiş bir saat olmasına rağmen bataryası da daha uzun gidiyor..

16-17k iyi fiyat, o fiyatlara deneme maksatlı alırsınız; benim gibi birden fazla akıllı saat kullanmayacaksanız en kötü sahibinden'den yine o fiyatlara satarsınız..

• SLaYeR KiNG kullanıcısına yanıt
    Akıllı saati ve özellikle "ultra" takısına sahip saatleri gerçekten tam anlamıyla hakkını vererek kullanabilen biri için kesinlikle söylediklerinizin tamamının altına imzamı atarım. Ben de apple watch ultradan geçtim samsung watch ultraya.

Ancak benim spor rutinimde günde 4km lik yürüyüş dışında hiçbir spor veya ekstrem sporlar olmadığından bu cihazları yalnızca "aksesuar" olarak kullanabiliyorum.

Sağlık verilerimi bile ölçmüyorum yani gün içinde nabız,ekg,tansiyon vs vs ölçümleriyle hiçbir işim yok.

Benim gibi kullanıcılar için samsung ya da apple farketmez ama saati hakkını vererek, antrenmanlarınızda yoğun bir şekilde kullanıyorsanız kesinlikle apple watch ultra alınmalı.

Samsung telefon ve kulaklıkda apple ile çok yakın rekabet kurabilirken, saat ve tablette rekabetten uzak kaldı ne yazık ki.

• Şurda bir kaç gün önce saatten arama yaparken sim tercihleri arasında saat ikonuda oluyordu birkaç gündür bu ikon kayboldu sizdede öylemi acaba?

Samsung Galaxy Watch Ultra [ANA KONU]

Cvp için teşekkür ederim, bende sizin gibi 2 telefon kullanıyoru m saatim Apple Watch ultra 2 , çok fonksiyonel kullanıyorum daha çok aksesuar gibi aslında. Saat ve kulaklığı android tarafına kaydırmak var aklımda ama pişman olurmuyum bilemedim. Ayrıca 3-4 mağaza gezdim hiçbiryerde Samsung saat teşhirde yok , inceleme şansımızda olmadı.

• saitates kullanıcısına yanıt

bence pişman olursunuz..

ben iki eko sistemi de aynı anda kullanıyorum, saatleri dönüşümlü olmak üzere:

s24 ultra, galaxy buds 3 pro, galaxy watch ultra + galaxy watch 6 44mm

iphone 14 pro max, airpods pro (2nd gen), apple watch ultra 2

apple ekosistemi çok daha kararlı, çok daha akıcı ve bileşenler birbiriyle çok daha fonksiyonel çalışıyor.. samsung eko sistemi kesinlikle yerini tutabilecek seviyede değil..

ama işte benim gibi kurcamayı seven insanlar için apple çok fazla özelleştirme seçeneği sunmadığı için samsung'u da elden çıkarmıyorum.. yani şuan bende bu samsung'lar olmasa, acaba bir apple bırakıp komple android'i denesem mi diye düşünürdüm..

ara ara başka cihazları da deniyorum, xiaomi, oneplus, honor vs.. bunlar bence şuan yetersiz durumdalar.. gerçi honor'un arayüzü çok akıcı ama yavan biraz.

Tekrardan teşekkür, bugün ilk defa canlı gördüm teşir ürün olarak. Beklediğimden daha büyük ve heybetli. Arayüze bakamadım nedense engellemişlerdi, sanırım 16-17 bin tlye getirteceğim yurtdışından s25 beklediğim gibi çıkarsa ozaman belki appleden androide ana cihazımı taşırım. Tüm incelemelerde hem airpods pro 2 hemde apple watch ultra 2 daha iyi olarak anlatılmış zaten. Tüm ekosistemde apple daha başarılı ve uyumlu demişler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saitates -- 17 Kasım 2024; 19:1:41 >
  • 1 aylık yurtdışı watch ultra cihazımı satacağım. Çok az kullandım ilgilenenler dm gönderebilir.

• Saatini eSimli kullananlar zahmet olmazsa kontrol edebilir mi acaba ? Çevremde kullanan olmadığı için sizlerden rica ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musakamis -- 18 Kasım 2024; 0:32:21 >
  • FinalVerdict93 F kullanıcısına yanıt
    Hocam noldu Apple’a mı dönüş😀

• Prfssr kullanıcısına yanıt
    Gece gece geldiler hocam medimarkt da m4 14" macbook pro sepette 67k ya görünce dayanamadım yapıştırdım. E şimdi bunun yanına bi ip16 pro da şart 😂😂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 18 Kasım 2024; 0:45:39 >
    😀😀 S24 Ultra’da mı gidici hocam o zaman?

Ben hiç Mac kullanmadım hayatımda. Mac Mini aldım teslimatını bekliyorum ben de. Daha iPhone olmadan zor bana.

Komple gidici hocam geldiler akşam akşam en son da samsung destek hattındaki elemana sinirlendim boşu boşuna bana telefonumu sıfırlattı şu samsung notes eşitleme problemi yüzünden. Yazmıştım s10+ başlığına belki denk gelmişsiniz. Mac iyidir.. parasını 100% hak eden tek cihaz bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 18 Kasım 2024; 0:53:8 >
    Yok görmemiştim hocam. Valla keşke ben de net karar verebilsem. Böyle iki telefonda çok zor oluyor.

Ya benim işim belli olmaz sürekli değiştiriyorum zaten ama samsung da hizmet sıfır. ACayip ayar oldum..

Watch Ultranın orjinal kayışlarını satmıyorlar, Tab 10+ ın trackpadsiz kılıfını getirmiyorlar, telefonun orjinal kılıf ve aksesuarlarını getirmiyorlar. Satış sonrası bi sorun yaşadın beyinsizlerle dolu bir teknik destekleri var sorununa hiç bir çözüm bulamıyolar vs.. Biraz sinirlenip yaptım bu geçişi açıkçası.. Bakalım zaman ne gösterir belli olmaz. Çok büyük konuşmuyorum artık 50 kere geçtiğim için ondan ona Samsung Galaxy Watch Ultra [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 18 Kasım 2024; 0:58:37 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.