< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
Ebay Türkiye için yasaklanmamış mıydı ? Shipping ile birlikte yaklaşık 44 Usd'ye geliyor. Bence biraz fazla... |
Yasak görünmüyor tr adresini gönderim olarak kabul ediyor ama yazdığınız gibi çok pahalı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
CA 2580 zaten var diye biliyorum stoklarında < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Cin den aldim |
vodafone hattını esim olarak saatte fiziki sim olarak telefonda kullanabiliyor muyuz (aynı hattı) hep turkcell konuşulmuş, sadece turkcell de mi oluyor ? |
ben vodafone kullanıyorum :) |
Almanya Amazon'dan aldırdığım kordon geldi nihayet. (Yeğenim elden getirdi) Ben çok başarılı ve şık buldum. Artık başka kordon kullanmam sanırım :) |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musakamis -- 7 Kasım 2024; 23:27:44 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam ben Samsung Powerbank ile sorunsuz şarj ediyorum. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musakamis -- 7 Kasım 2024; 23:28:34 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Modeli nedir acaba Hocam ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
amazon Samsung EB-U3300X Powerbank, 10.000 mAh Gri https://www.amazon.com.tr/dp/B09VKWNTJG/ref=asc_df_B09VKWNTJG1717538640000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B09VKWNTJG&linkCode=asn&psc=1 |