< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy Watch Ultra [ANA KONU] (4. sayfa)
-
-
-
Arkadaşlar bir şey soracağım. Apple Watchlarda EKG ölçmeseniz bile ara sıra kendisi kalp ritmi ölçümü yapıyor ve düzensiz bir ritim gördüğünde sıkıntı olduğuna dair uyarı veriyor.
Bildiğim kadarıyla bu özellik Samsung Watch'lara da geldi ama ben uygulama ayarlarında bu bildirimi açmak için herhangi bir ayar göremedim. Sitelerinde hep bu özelliğin geldiğine dair haberler yapmışlar aslında.
İngilizce olarak Irregular Heart Rhythm Notification olarak geçiyor. Videolara baktığımda Saösung Health Monitor Uygulamsında bu bildirimi açtıkları bir yer var ama ben bizim saatlerde bulamadım.
Bilgisi olan var mıdır?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bir de bir şey daha soracağım, bu saati olur da havuzda kullandık ve su geçirdi diyelim, garanti kapsamında işlem yapmıyorlar değil mi?
Yurtdışı cihazı değilse garanti kapsamında yapılması lazım.
Spor seçeneklerinde "havuzda yüzme" ve "denizde yüzme" seçenkleri olduğuna göre...
-
Arkadaşımın eşi bulaşık yıkarken su kaçırmış Kadıköy destek bilişime götürmüş sıvı temasından dolayi garanti kapsami dışına çıkardılar thh ne başvurdu sonucu bekliyor sıvı temasından dolayi garanti kapsamı dışına çıkarılan çok saat var Samsung marka haberiniz olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de böyle biliyordum hocam. THH’ye giderseniz belki kazanıyorsunuz ama uğraşamam onunla da. Neyse havuza girmeyeyim o zaman.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam ben giriyorum bir sorun yaşamadım daha önce hep apple watch ile de giriyordum onda da sorun yoktu. Sadece denize girmemeye dikkat ediyorum bir süre denize girince watch 7 lte baya yıpranmıştı tuzlu sudan dolayı.
Hocam Apple Watch ile ben de giriyorum ancak niyeyse bu saat ile girmeye korktum. Garanti kapsamaz fiyatı da az değil Tr'den aldım -görece ucuza aldım aslında 31k'ya aldım- ama yine de korktum açıkçası.
-
Şöyle bir şey yapabilirsiniz, samsung Tr ye bir mail atın. Bu saati ben havuzda yüzmek için satın aldım. Saatin içinde de yüzme egzersizleri var, ancak garanti kapsamınızı bilmiyorum, bana bu saat ile havuza girip/giremeyeceğimi , bir problem yaşanması durumunda garanti kapsamında olup/olmadığını belirtir misiniz diye bir mail atın, yazılı cevap alın dursun. Aklıma başka bir şey gelmedi
-
Çok mantıklı hocam, dediğinizi yapayım 👍🏻
Selam siz saati 31 k' ya nasıl getirdiniz hocam Çok iyi fiyat
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam iki hafta önce Samsung Shop'ta kampanya vardı. S24 Ultra Saat artık kulaklık olunca baya indirim yaptı. Üstüne benim %10 doğum günü kuponum vardı.
S24 Ultra, Watch Ultra, Buds 3 Pro toplam 95k oldu. Evdeki eski iPhone 7 Plus cihazı da takasa verdim. 1k verdiler cihaza artı 8k takas desteği toplam bu üç cihaz böylece 86k oldu.
Cidden Samsung cihazı çıkar çıkmaz alanları hep kazıklıyor. Ocakta bu cihaz çıktığında 74k fiyatı vardı lansmanda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 1 Kasım 2024; 10:46:46 >
Hocam bayadır bunu bekliyordum çok teşekkür ederim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X