Şimdi Ara

Samsung Galaxy Watch Ultra [ANA KONU] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
853
Cevap
59
Favori
25.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bende always on display sürekli açık, bu tarz bir sorun gözüme çarpmadı.

anlık kapanıp sonra düzeliyor ise amoled yanığı oluşmasın diye bir çeşit koruma olabilir belki diye düşünüyorum benzer durumu ben de iphone'da ara ara gözlemliyorum.

• SLaYeR KiNG kullanıcısına yanıt
    Hocam aslında Amoled yanığı olmaması için normalde pixel shifting yapıyor, yani yapması lazım. Eski serilerde öyleydi. Bunda mesela arada koluma bakıyorum ekran siyah çeviriyorum kolumu normalde dönüyor. Sebebini bulamadım. Neyse bir tek bende olmuyormuş neyseki.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prfssr

Hocam aslında Amoled yanığı olmaması için normalde pixel shifting yapıyor, yani yapması lazım. Eski serilerde öyleydi. Bunda mesela arada koluma bakıyorum ekran siyah çeviriyorum kolumu normalde dönüyor. Sebebini bulamadım. Neyse bir tek bende olmuyormuş neyseki.

galaxy watch 1 den beridir, neredeyse tüm cihazları kullandım, şuan samsung tarafında watch 6 44mm ve watch ultra var ancak Allah'a şükür böyle bir sorun yaşamadım.. Reddit'te çok konu var bunla ilgili sizin gibi birçok kişide random aod kapananlar oluyormuş.. ama sadece ultra'da değil daha önceki serilerde de var diyorlar bu sorun.. Bu bir bug mı? yoksa samsung tarafından bilinçli yapılan bir koruma mı ona dair kesin birşey yok gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLaYeR KiNG -- 22 Ekim 2024; 0:50:14 >
  • SLaYeR KiNG kullanıcısına yanıt
    Ben de GW3 Classic GW4 Classic ve GW6 Classic kullandım. AOD sadece 6'da aktif kullanıyordum ondan da böyle bir şey hatırlamıyorum. Ondan önce kullandıklarımda zaten bu özelliği kullanmadığım için bilmiyorum.

Neyse en azından sadece ben de olmuyorsa cihazda sorun yoktur. Ya bilinçli ya da bug o zaman. Belki bir hata raporu oluşturup bildirim yaparım Samsung'a.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Selam,dün Watch Ultra alıp ayarlarını yaptım.Telefonum Fold 6 yurtdışı,saat İsvec ten alınma.Health uygulamasının bölge uyumsuzluğunu aşamadım.Bu sorunu halledebilen oldumu aramızda.

• Saati sıfırlasam E-SIM silinir mi arkadaşlar?

Bir de SIM Card’ım değişirse eğer Saatteki E-SıM’e bir şey olur mu? Bir de eğer telefon değiştirdiğimde saati yeni telefona tamlarsa yine saate ki E-SIM ne olur?

Kısacası özet olarak hep E-SIM’e ne olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 22 Ekim 2024; 19:22:42 >
  • Prfssr kullanıcısına yanıt

Telefon üzerinden mobil plan eklediğin için silinmez ben sıfırladım silinmedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • musakamis M kullanıcısına yanıt
    Hocam bu saydıklarımın hiçbirinde mi silinmez yoksa sadece telefonu sıfırlasam mı silinmez?

Hocam saati sifirlarsaniz silinmez aslında telefonu sıfırlarsaniz da silinmez oncelike saati sifirlarsaniz neden silinmez yeniden saati kurduğunuzda mobil plan ekleye geldiğinizde size hangi slottaki simi ekleyeceginizi soruyor zaten ordan Turkcell olanı seçince geri gelecektir eğer telefonu sıfırlarsaniz eğer tekrar kurulum yaparken size Turkcell online işlemlere girme ekrani gelecek oraya numaranızı ve şifrenizi yazdığınızda turkcelle kayıtlı olan bilgileriniz eklenecek watch paketinin mantığı bu zaten o yüzden bizden her ay 69₺ haraç alıyor Turkcell 😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Tamam hocam çok teşekkür ederim😀

Ne demek hocam, keşke daha fazla yardımcı olabilseydim.

Demek ki yalnız değiliz hocam. Heralde burada da çoğu kişi sim desteği ile kullanmıyor ondan şok fark eden yok.

Ben ze sadece telefon internete bağlıysa oluyor demiştim hatırlarsanız. Bu atacağım yoruma bakarak dedim onu da. SMS için bir telefona ihtiyaç duyuyor her türlü gibi.

Merak ettiğim şu sadece, Apple Watch’larda da mı böyle yoksa sadece Samsung cihazlarda mı bu sorun var.

reddit
    manicottiK's comment on "Watch 5 lte doesn't send or receive texts when phone is off."
    https://www.reddit.com/r/GalaxyWatch/s/lU9fIkIjed

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 23 Ekim 2024; 15:43:21 >

Mesaj uygulaması olarak ne kullanıyorsunuz ? Samsung sms mi google sms mi ? Google kullanıp deneyebilir misiniz bir de

Apple Watchta da aynı şekilde hocam telefon kapalıyken vs saate direkt olarak sms gelmiyor

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.