Samsung Galaxy Watch Ultra [ANA KONU] (2. sayfa)

-
-
ilk yaptığım şeylerden biri bu zaten, hatta bundan çok daha fazlasını yapıyorum.. Kullanılmayan uygulamaları da siliyorum.. Samsung goals vs. gibi.. Şarjı fazla yiyen bazı hareketleri de kapatıyorum.. Birçok optimizasyon yapıyorum yani.
Zaten şarjın az gitmesi bütün power user'ların ortak fikri; reddit ve youtube'daki bazı gurulara kadar herkes bu saatin şarjından şikayetçi..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLaYeR KiNG -- 24 Eylül 2024; 9:58:50 > -
Mcdodo'nun bu kablosu Apple Watch için değil miydi Galaxy Watch ile çalışıyor mu hocam?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Apple için ayrı Samsung için ayrı kablo satıyorlar, çapraz uyumluluk yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mcdodo'nun kendi sitesinde Galaxy Watch Ultra için uygun çoklu şarj kablosu - siz nerden aldınız ?
-
Mcdodo'nun Cindeki magazasindan aldim
-
Hey maaşallah.
İyi günlerde kullanmak nasip olsun.
Ben GW7'nin yanında gelen yeşil kordonu kullanıyoırum
-
Watch ultrada bu turuncu düğmeyi çevirdiğimizde Apple watchlardaki gibi örneğin menüdeysek veya mesaj okuyorsak aşağı yukarı çevirerek menünün veya mesajın altına kaydıramıyormuyuz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WebServisi -- 3 Ekim 2024; 23:58:11 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hayır yok, o tuşta dönme fonksiyonu yok.. sadece tıklayabiliyorsunuz.. samsung'da o kadar pratik zeka yok maalesef. Anca çerçeveye dönme fonksiyonunu bir jenerasyonda ekleyip diğer jenerasyonda çıkarıyorlar..
-
Dokunmatik çerçeve yerine o tuşa dönme özelliği ekleselermiş daha iyi olurmuş, 4k TL'lik Huawei watch fit 3'te bile var bu özellik, tuşu döndürerek kaydırmaya alıştığım için bende moral bozukluğu yarattı
galaxy watch 1'den beridir; samsung akıllı saatlerini kullanıyorum, maalesef hiçbir alanda istikrar yok.. başta bir tizen getirdiler olmadı android wear'a döndüler.. dönen bezel getirip kaldırıyorlar.. önce kaldırıyorlar.. seneye yenilik diye koyup insanlarla dalga geçiyorlar.. android wear'a geçtikten sonra inanılmaz derecede yazılım desteği azaldı.. her cihaza yaşam ömrü boyunca anca 2-3 tane güncelleme ya geliyor ya gelmiyor.. watchface de sadece yeni bir saat çıkardıklarında saati satmak için çıkarıyorlar..
türkçe google asistan halen desteklenmiyor. önce dili ingilizceye yapacaksınız da sonra türkçeye çevireceksiniz falan filan.. o da inanılmaz batarya yiyor. %0 optimizasyon var..
batarya konusunda da aptalca işler yapıyorlar.. watch 5 pro'nun batarya süresi; bu galaxy watch ultra'dan daha iyi..
-
bataryasından memnunum aslında,
03.10.2024 günü saat 23.00 sıralarında %100 tam dolu olarak şarjdan çıkardım,
Saat sürekli kolumda ve herşey açık (AOD kapalı)
Şuanda (05.10.2024 saat 12.03) kalan şarj %58
-
Merhabalar, bu saati yurtdışından aldıpımızda
e-sim özelliğini aktif etmememiz durumunda yine de kayıt ettirmemiz gerekiyor mu? Bu şekilde kullanmak mantıklı olur mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Esim özelliğini kullanmak isterseniz kayıt etmeniz gerekir. Kullanmayacaksanız eğer kayıt işlemi yapmanıza gerek yok.
Watch ultra'da su derinlik ve su sıcaklık sensörü var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bir sorum var belki bilen vardır. Samsung S24 Ultra ve Watch Ultra Esim olarak (aynı numara mobil plan ile) kullanıyorum. Aynı zamanda iPhone cihazım var. Eş SiM kart alsam saatteki Esim çalışmaya devam eder mi yoksa artık totalde 3 sim var gibi düşünüp birini iptal mi eder?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 21 Ekim 2024; 15:12:55 >
-
Always on Display kendi kendine bazen kapanıyor ekran siyah oluyor. Başka yaşayan var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X