Hiç bir yerde stok göremedim. Bu eski model sanırım. |
Samsung Galaxy Watch Ultra [ANA KONU] (7. sayfa)
-
-
Evet evet eski model
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Watch 5 pro kullanıcısıyım. Şu an bu saat 39-40bin'e alınabiliyor. Watch 5 Pro'dan geçmeye değer mi bilemedim.
-
40 bin e degmez hocam. 20 bine y disi alin ya da 29k ya samsung un yaptigi paketlerle satın alın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Watch 6 47 mm kullanıyorum. Watch 6 dan ultraya geçen varsa bilgi verebilir mi ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ne tür bir bilgi?
Watch 6 47 den geçmeye değer mi hocam ? Yapay zeka katkısı nasıl şarj nasıl ?
Turkiyeden alacaksan degmez. Sarji bariz iyi. Aod haric hersey full acik minimum 2 gun. Yapay zeka olayina henuz girmedim. En fazla tanimli isiklari ac kapa, kombiyi calistirma vs yapiyorum.
Ben yurtdisindan aldim. Hatta 6 47mm gri hala satmaya calisiyorum bu bilgi de kenarda dursun :)
YD alırım hocam aynı zamanda da iPhone ve ultra var o da yd. Apple Watch ultra 2.5 gün görüyorum o yüzden merak ediyorum biriyle anlaştım 19 bine alacağım.
Fiyat güzel sıfırsa.. hayırlı olsun. Temudan bol bol 30 tl lere (vergiler dahil) kayis stokla :)
ben de watch 6 44mm ve watch ultra ikisi birden var ve aktif kullanıyorum şarj o kadar fark ediyor diyemem..
aod sürekli açık biri 1 gün + 12 saat diğeri; bir gün + 17 saat.. zaten yurtdışı gurular da saatin bataryasından şikayetçi.. bataryası aynı mah'a sahip olmasına rağmen watch 5 pro'dan kötü..
saatin ciddi güncelleme alması lazım.. adımları ciddi yanlış sayıyor, bataryası da büyük olmasına rağmen saçma bir şekilde çabuk bitiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLaYeR KiNG -- 10 Kasım 2024; 20:47:41 > -
Arkadaşlar saati almayı düşünüyorum. AVMdeki görevli Samsung marka telefon dışındakilerde çalışmıyor dedi haliyle çok saçma geldi :) Honor Magic 6 Pro var uygulama açısından bir sorun yaşar mıyım ?
-
güncel android telefonlarda playstore'dan galaxy wearable uygulamasını indirebilirsiniz.
ekg ve tansiyon hariç diğer özellikler çalışır.
avm'deki görevliyi şikayet etseniz işten atlamaları lazım normalde.. hem bilmiyor, hem de samsung'a zarar veriyor... cehalet böyle bir şey, vatan bilgisayara da gitseniz görevli size cahil muamelesi yapıyor.. genelde tüm mağazalarda bu tarz cahillerle dolu.
-
Saatten arama yaparken sizde tercih olarak sim 1 sim 2 ve saat simgesi çıkıyor mu acaba ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Küçümsemek gibi olmasın ama bu insanlar asgari ücretle çalışan, sattıkları ürünlerden prim kazanan insanlar.
AVM'deki herkes apple telefon ve saatleri övecektir. Neden? Apple deli para veriyor onlara. Kar marjı çok yüksek.
AVM'deki arkadaş büyük bir ihtimalle "iPhone ile bu saat çalışmaz" demek istemiştir.
Sorun yaşamazsınız ama bence Samsung'un ilk ultra saati o paraları haketmiyor.
Yurtdışından 20.000tl altına getirme imkanınız olursa hemen atlayın ama TR'den 40.000tl verilmez.
-
Hocam merhaba evet çift hat kullanıyorum ben hatlardan birini seçip sürekli onunla arama sms data kullanıyorum. Seçtikten sonra sormuyor fakat bir süre önce saatten arama simgesine basılı tuttugumda sim 1 sim 2 ve saat simgesi çıkıyordu ve hangisinden istersem arama yapabiliyordum 1 haftadır saat simgesi kayıp kayboldu sadece telefondaki çift hatlarla arama yapabiliyorum ama Bluetooth bağlantısını kapattigimda sadece saatten yapabiliyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X