Şimdi Ara

Samsung Galaxy Watch X firmanın yeni Premium saati olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung Galaxy Watch X firmanın yeni Premium saati olacak
    Bir süredir Samsung Galaxy Watch 7 serisi ile birlikte firmanın bir de Ultra versiyonu piyasaya süreceği gündeme geliyordu. Apple Watch Ultra ile rekabet edecek kaslı modelin isim değiştireceği iddia ediliyor.

Samsung Galaxy Watch X iddiaları

Samsung’un yeni modeli mevcut seriden ayrı bir yere konumlandırmak için Galaxy Watch X isimlendirmesini kullanacağı belirtiliyor. Yeni akıllı saatte dalgıçlık branşı odak noktası olarak belirlenmiş.  

Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy Watch 7 Ultra, büyük tasarım değişikliğiyle geliyor

100 metreye kadar su altında kullanıma uygun olarak etiketlenen cihazın bu rakamı basınç oranı olarak tanımladığı, asıl su altı mesafesinin 40 metre civarı olduğu vurgulanıyor. Yaklaşık 4 güne kadar kullanım süresi sunan cihazın 578mAh bataryası olacağı ifade ediliyor. Batarya önceki nesle göre yüzde 50 daha hızlı şarj olacak.

Samsung’un ilk hacimli üretime giren 3nm yongası Exynos W1000 ile desteklenecek saatin uzun kullanım süreleri de bu sayede elde ediliyor. Samsung Galaxy Watch X modeli 24 Haziran tarihinde Samsung Galaxy Ring akıllı yüzük ile birlikte tanıtılacak.

Kaynak:https://www.gsmarena.com/rumor_premium_samsung_galaxy_watch_x_will_be_unveiled_in_late_june_with_better_battery_life-news-63020.php

• Batarya işini bir halledebilseler. Huawei gibi batarya performansı olsa alınır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mustafa1563 kullanıcısına yanıt
    Onu Huawei yapabiliyor, diğer markalar ne hikmetse beceremiyor bu pil kısmını, benim tahminim bazı özellikleri kısarak yapıyor olsa gerek ancak böyle pil süreleri elde edebilen tek başarılı marka.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MBK3334 VAUVJ -- 28 Mayıs 2024; 23:22:37 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Daha kötü bir tasarım görmedim. Karenin amacı ekranı kullanmak yuvarlağın amacı estetik. Bu hem estetikten ödün vermiş hem de ekranı kullanamamis.

• Mustafa1563 kullanıcısına yanıt
    Biri sap diğeri saman iyi araştırmanızi aradaki farkları görmeniz için araştırmanizi öneririm

• MBK3334 VAUVJ M kullanıcısına yanıt
    Bunun nedeni Huawei saatlerinin tam teşekküllü bir işletim sistemi kullanmaması olabilir mi acaba?
    Apple Watch ile aynı özellikleri sunduğunda farklı mı olacağını sanıyorsunuz. Uygulama yüklensin, e-sim kullansın, telefondaki uygulamaların uyarlanmış hallerin kullanabilsin, (bankacılıktan tutun, haritaya, ödeme sistemlerinden tutun, eğlence müzik ve diğer binlerce uygulamaya kadar) o zaman 2 gün bile başarı olacaktır.
    Sadece bir iki sensör koyup yüklü sağlık uygulamaları ile eşleştirmenin dışında çok hafif ve kısıtlı bir arayüzle 1-2 haftayı çıkarmak marifet değil.
    Zaten akıllı saat DEĞİL akıllı bileklik sınıfında yer alıyor yada almaları gerekiyor.
    Evet başarılı ama elmayla armutu kıyaslamak bu.

• Yani bu saatin çıkış noktası dalış ise CGM bu sene de yalan oldu diyebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 29 Mayıs 2024; 10:24:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yakazza kullanıcısına yanıt
    Evet katılıyorum zaten, ayrıca bende huawei saatin yanında yeni apple watch series 9 aldım. Dolayısıyla tabii ki biliyorum biri elma biri armut dağlar kadar fark var. Ancak benim bahsettiğim nokta tek şu pil performansı olarak huawei geçen marka piyasada bulunmuyor. Bu konuda herkes hemfikiridir sanırım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • yakazza kullanıcısına yanıt
    Yorumunuza katılmıyorum.

• watchlar ve Huawei bileklikleri mi kıyaslıyor birileri anlamadim.

• tasarımdan patlamış bile gibi gözüküyor, bu gidişle samsung apple zorla dev yapılma işleri tarihe gömülebilir, baya gömülüyor çünkü ve sıkıntılı bulunuyor cihazları

• aesca kullanıcısına yanıt

peki.

• Tam akıllı saatlerde malesef uzun pil süresi sunabilen olmadı. Yoksa benim Amazfit saatin de 45 gün şarjı gidiyor, ama temelde akıllı saat görünümlü bileklik.

Ha ben bir akıllı telefon gibi her gün şarj etmektense bu kadar fonksiyonu tercih ediyorum orası ayrı. Tam akıllı saatlerde yeni bir batarya teknolojisi bulunmadan

süre artmaz. Onun da bulunabileceği meçhul, sürekli batarya haberi okuyoruz her hafta ama 2024'de kaldığımız teknoloji hala li-ion ve li-po.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.