Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY WİN VK SORUNU!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Meraba arkadaşlar,bende samsung galaxy win var. tel.de anime ve film izleyen biriyim ve oluşan bu sorun sıkıntıya soktu beni sorunum ise örnek türkanime tv den anime izlemeye kalkıyorum vk formatına tıklıyorum ve bu video oynatılamıyor diyor ,arkadaşımda ise samsung galaxy s3 mini var ve çok rahat bir şekilde izliyor,sürümlerimizde aynı 4.1.2 ve ayrıca win donanımsal olarakta miniden güçlü bir telefon lütfen yardımcı olursanız sevinirimşimdiden teşekkürler

• galaxy win,görünüşte s3 mini den güçlü bir telefon olarak görünsede,özellikle video ve oyun konusunda s3 mini den çok daha zayıf bir cihazdır.

MX Player gibi alternatif video oynatıcılarla belki şansınızı deneyebilirsiniz.
  • Donanimla alakasi yok pek baska video oynaticilar ile açmaya çalışın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki,deniyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balawitz

Donanimla alakasi yok pek baska video oynaticilar ile açmaya çalışın

Donanım ile tabiki alakası var.

Adreno 203,Mali400 den çok daha az video oynatma yeteneklerine sahip. Üstekil Adreno 203 ün 720p çekim desteği bile yok,Galaxy win de 720p çekim yazılımsal çözücüler ile yapılıyor.
  • Büyük olasılık yarın ya S3 alırım yada minisini:) olcağı yok uğraşmayada gerek yok ,yinede çok teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

quote:

Orijinalden alıntı: Balawitz

Donanimla alakasi yok pek baska video oynaticilar ile açmaya çalışın

Donanım ile tabiki alakası var.

Adreno 203,Mali400 den çok daha az video oynatma yeteneklerine sahip. Üstekil Adreno 203 ün 720p çekim desteği bile yok,Galaxy win de 720p çekim yazılımsal çözücüler ile yapılıyor.

Ben videonun uzantisindan bahsetmistim aslinda. Tabiki alakasi var fakat stock tarayici atiyorum .avi desteklemiyo olabilir ama mx player destekliyordur belki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    samsung galaxy s5 kasma problemi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.