Şimdi Ara

Samsung Galaxy Z Flip Serisi [Ana Konu] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
261
Cevap
23
Favori
13.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam bu mesajı yeni gördüm. Şu an amazonda 43 bin lira. Kampanya devam ediyor mu ben mi göremedim?

• joesef_35 J kullanıcısına yanıt
    Valla biraz önce Amazon konusunda konuşuluyordu, olsa bile o fiyata, Easycep'le uğraşılmaz. Ben zaten almayacağım da, tavsiye edilmiyor, sizi de uyarmış olayım.
  • gadget46 G kullanıcısına yanıt

Easycep son 2 haftadır yüzlerce kişinin ödemesini, iadesini ödemiyor. Sanıyorum batmak üzereler.

• Bu hesaba göre eğer oda verdikleri tutar birebir kabul edilir ise tabii, sadece 15.500₺ küsür ödeme mi yapmam gerekecek eğer almak istersem?

Böyle değiş-tokuş alan varsa cevaplarsa sevinirim.

Samsung Galaxy Z Flip Serisi [Ana Konu]
  • Yokizm. kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Sistem oyle degil maalesef, seçtiğiniz odeme yöntemi altinda telefonun tüm bedelini ödüyorsunuz (sizin durumda 58999TL)

Telefon teslim edildikten sonra Easycep size bir sms/mail gönderiyor, kapida inceleme veya kargo metodu ile sureci başlatıyorsunuz ve cihazınıza deger bicildikten sonra yeni bir sms geliyor, onun uzerinden verilen teklifi onaylarsaniz verdiğiniz IBAN'a odeme yapılıyor.

Geçtiğimiz Persembe gunu tamamladigim takas icin henuz odeme almadım. Z Flip5'i takasta kullanmıştım, incelemede maximum tutar teklif edildi ama cihaz kusursuz kondisyondaydi, zorluk yaşatmadı Easycep.
  • Batistuta kullanıcısına yanıt
    Gecen Perşembe günü takasta Z Flip 5 verdim, Samsung takas desteği değil de cihaz sat şeklinde verdim, 1 saatte nakit ödeme yöntemi secmeme ragmen bana da odeme yapılmadı hala, sistem sorunu var diye sacmaladilar.

Dolandirilmadik insallah diyelim :)
  • jinjin kullanıcısına yanıt

Ben artık yavaş yavaş dolandırıldık modunu açmaya başladım hocam 3 hafta oldu

• jinjin kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim cevabınız için hocam.
  • Merhaba arkadaşlar hali hazırda yd s23 ultra kullanıyorum z flip 6 hoşuma gidiyor kullanan varmi şarjı nasıl gidiyor ?
  • Sanırım Z Flip 5 alacağım 512 GB olandan, Apple beni pil sağlığı konusun da üzdü.

Z Flip 5 kullanan varsa yorumlarını dinlemek isterim.
  • Kullanmak isteyen buyursun

• Yokizm. kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

İyi yönleri;
    - Gofret tipi telefondan geçiş yapınca en sevdiğim özellik hafif büküp bir şeyleri okumak/izlemek oldu (alt ekranda trackpad özelliği de var cihazın).
    - Ekranı dışarıda dahi görülebilecek seviyede parlak benim açımdan.
    - Dış ekranda bir şeyler okumak ya da wp gibi bir şeyler kullanmak rahat
    - Arayüzde bazı durumlar hariç takılma yaşamadım.

Kötü yönleri;
    - Acayip ısınıyor, kablosuz android auto + kablosuz şarj ikilisi ile kullanılacaksa telefon katlamadan yuvaya koyup good guardian ile sıcaklık limitini en üste çekmek gerekli.
    - Isınınca tabiki yavaşlıyor ve soğuyana kadar 3310'dan hallice bir şey oluyor.
    - Pili 1 günü zor çıkarıyor benim açımdan.
  • Merhaba arkadaşlar iPhone’dan sonra Z Flip 4 ‘e geçmek istiyorum , bu katlanabilir cihazlarda aç kapadan kaynaklı sorun , ölü piksel gibi sorunlar mevcut mu ?
  • X-Slim kullanıcısına yanıt
    Selamlar, yaklaşık 1 yıldır flip 5 var bende daha karşılaşmadım ancak katlana katlana ekran şekil kaybına uğruyor belli bir süre sonra (nette ararsanız görünür) piksel ya da komple çizgi şeklinde görüyorsunuz problemleri. Ha ne kadar sürede oluşur ona bir şey diyemem işte
  • Teşekkür ediyorum hocam . Bu duruma bakacağım hocam , internetten aratayım

bahsettiğiniz problem bu mu hocam ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-Slim -- 17 Ağustos 2024; 13:16:18 >
  • X-Slim kullanıcısına yanıt
    Şunun gibi bir şeyden bahsediyorum
    Şurda tartışması var mesela

• Selamlar hocam

Aynı tip model ama farklı bir marka dan tercih etmek durumunda kaldım.

Mesajınız için çok teşekkür ederim 🙏🏻

• Eyvah eyvah hocam bakıyorum , çok teşekkür ederim ellerinize sağlık

• blacksss kullanıcısına yanıt
    Aynı şekilde ben de oldukça ağır bir telefon olan ve artık parmaklarımı ağrıtan Samsung Galaxy S23 Ultra'dan daha hafif bir telefona geçmek istiyorum. Flip 6 da beğendiğim telefonlardan. S23 Ultra üzerine yaklaşık 19k gibi bir fark vererek, Flip 6'ya geçmek mantıklı olur mu sizce?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.