Hocam batarya kesinlikle çabuk biter . Bir de bu katlanma izi sorunları OLED'lerin burn-in sorunu gibi oldu. Bence bunlar çözülmeden alınmaz. |
Samsung Galaxy Z Flip Serisi [Ana Konu] (12. sayfa)
-
-
Ben de bu telefona geçmeyi düşünüyorum. Şu anda Poco nun X3 Gt modelini kullanıyorum. Yaklaşık 3 yıl oldu alalı. Aslında telefonda bir sıkıntı yok ama değişiklik olsun istiyorum sanırım.
S23 Ultra ya da ben de baktım ama dediğiniz gibi oldukça büyük ve ağır bir telefon. Kesinlikle böyle güzel ekranlı bir telefonu kullanmak güzel olur ama bu sebepten dolayı ben de çok kararsız kaldım.
Flip 6 yı baya araştırdım. Katlanma izi karşıdan bakıldığında yok gibi nerdeyse. Değişik güzel bir kullanımı var gibi.
İlerideki aylarda katlanma yeri sıkıntı çıkartır mı ondan emin olamıyorum.
Bir de ben neredeyse sıfırdan alacak gibiyim. Elimdeki telefon takas desteği ile birlikte 7 bin lira eder gibi duruyor.
Bilemiyorum hala tam karar veremedim ama Ultra serisini almayacağım gibi duruyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu arada bu konuyu neredeyse baştan sonra okudum. Flip 4 ün çıkışı ile açılmış gibi konu. Kullananların çoğu telefondan memnun gibi.
Katlanma izinin görünmesi insanlarda nasıl bir etki bırakıyor emin değilim. Ben 1 yıldır Flip 5 kullanıyorum ne dokunurken ne de bakarken iz beni rahatsız etmedi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İlk başlarda biraz batıyor sanırım ama sonra alışır insan.
Bir de son iki seride baya gelişme kaydedilmiş sanırım bu konuda.
Siz genel olarak memnun musunuz telefondan acaba? Bir de Flip 5 ten önce ne kullanıyordunuz acaba?
Flip 5 öncesi S20FE vardı, Samsung'dan geliyorum yine yani.
Isınması dışında memnunum aslında, ağır iş yapmadığımdan pili çabuk bitmiyor. Tek problem kablosuz AA + kablosuz şarj belli bir süre sonra telefonun kapanma raddesine gelmesine sebep oluyor.
Android Auto kabloluda kullanımda aynı derecede ısınma yapıyor. Flip 6 kullanıyorum ve AA harici bu derece ısındığını görmedim, bazen acaba telefonun içindeki devreler filan yanıp erimişmidir diye endişe verici bir sıcaklık.
Bunun haricinde flipden sonra cebimde başka bir telefonla rahat edebileceğimi düşünmüyorum. Bir arkadaşıma Xiaomi Flip aldım ve vetene kadar birkaçgün kullandım, ön ekran bizimkinden çok daha kullanışlı. Ön ekrana bir güncelleme şart. Google Maps de bile navigasyon doğru dürüst ekrana sığmıyor
6'da da ısındığını duymam üzücü, soğutma sistemini vapor chamber iye değiştirmişlerdi işe yaramamış demek.
Ön ekrana benim lafım yok ama kullanıcı görselleri büyük olan maps gibi uygulamalarda çok küçük kalıyor evet.
Flip 5 kullaniyorum 3ay kadar oluyor s23 den gectim.Tek sikayetim batarya s23 e gore zayıf. Ama cok dert ettigim bi durum degil.kamera kesinlikle s23 seviyesinde degil ama yine de üzmüyor. Onun dışında flipler bi innovasyom harikasi bence.muthis dikkat cekici,kullanmasi cok zevkli.ben kompakt cihaz seven biri olarak cebinde minik bir cihaz tasirken istedigimde kocaman bir ekrana gecis yapmak cok güzel. Oyle ki telefonu bikac kez unuttum biyerlerde=)3ayon sonunda malesef ki ekran jelatini hava almaya basladi ve her katlamada kirilma sesiyle daha da kotu hale geldi.suan jelatinsiz kullaniyorum ve kullanma hissiyati acayip guzel oldu.ekram koruyucu cok kalin cihaz uzerinde gelen ve jelimsi plastik gibi.oyle kullanmak kotuymus.suan icin cihazdan acayip memnunum dostlar.ha bide flip vaziyette nfc odeme yapmak acayip havali marketlerde😀
Benimki de sağdaki katlanma köşesinden hava almaya başladı ve hergün genişliyor. Bu filmi kendimiz çıkarabilir miyiz ya da servise gitmeden telefoncu çıkarıp yeni film takabilir mi?
Garantili cihazsa eğer ilk yenilemeyi Samsung ücretsiz yapıyor haberiniz olsun. Yetkili serviste uzun sürmeyen bir işlem olsa gerek.
Ekleme: Bu hafta başında yaptırdım. Servis cihazın garantisini görebiliyor (fiş fatura götürmedim), cihazı bakım moduna alırsanız sıfırlamıyorlar. 2 günde geldi elime (serviste sıra vardı), kabı çıkarmanız gerekiyor ama ve benim gibi silikon kabınız varsa silikonun yapışkanları ölüyor o yazden yeni kap almak gerekiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DF2E2E23E -- 19 Eylül 2024; 13:0:52 >
En yakın servis antalyada Bir de giderim 3 gün sonra gelin alın diyeceklerse hiç uğraşmıyayım telefoncuda halledeyim diyorum. Filmi çıkarmak ekrana zarar veriyor mu?
Kendim yapmadım ama internette okuduğuma göre filmi çıkarım amazondan falan koruyucu söyleyip yapıştırmak mümkün
Arkadaşlar merhaba ben şu an iphone 15 promax kullanıyorum fakat z flip 5 de denemek istiyorum. Acaba alsam pişman olurmuyum? Okuduğum yerlerde ısınma sorunu var deniyor. Ne kadar doğruluk payı var?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Günlük kullanımda sıcak değil ancak android auto + kablosuz şarj şeklinde killanorsanız bir yerden sonra auto'yu kapatıyor telefon çok sıcak diye. Zaten bunun dışında benim elimde ısınmadı hiç (ama oyun oynamıyorum telefonla).
Kablosuz sarj durumu arabadan arabaya da değişir muhtemelen. Bazı arabaların kablosuz şarjı çok yavaş oluyor sanırım. Android Auto ile birlikte bu şekilde bir arabada kablosuz sarj kullanıyorsanız bu da çok ısınmasına sebebiyet verebilir sanki.
Ben kendim cikarttim.dıs kapak ekraninda jelatin var benim.ic tarafi jelatinsiz kullanıyorum.
merhaba, bence oyun ve agir isler ile saatlerce kullanim degilse isinmiyor o kadar. Ciddi derecede isindigini 1 2 saat goruntulu whatsapp gorusmeleri ve oyun oynanirsa oluyor. Diger arkadaslarin android auto hakkinda dedigi seyler konusunda yurtdisinda taksicilik yaparken android auto ile kullaniyorum gunde 10+ saat; gps, spotify ve 3 4 saat telefon gorusmeleri vs telefonun isindigini hissetmedim cok sicak havalarda kaloriferi uflettirmiyordum telefona sadece (kis aylarinda da -20 ve daha dusuk derecelerde aksine telefon cok soguk isinmasini bekleyin diye sarj olmuyordu)
-
Xiaomi nin de gelmiş flip modeli, fiyat yüksek kalmış gibi. Gerçi ekran yönünden daha güzel duyuyor Xiaomi.
bu kod geldi, bakan düşünen varsa ücretsiz vereceğim.
Galaxy Z Flip6’da ekstra hafıza,
ekstra avantajlar sizi bekliyor
Şimdi Galaxy Z Flip6'yı 256GB fiyatına 512GB hafıza ile alın!
Üstelik 5.000 TL ek takas desteği ve sadece 2.999 TL'ye
Galaxy Watch6 sahibi olma fırsatı da seni bekliyor.
Kampanya kodları son geçerlilik tarihi 31.10.2024 (23:59)’tür. İlgili modelin 512 GB hafıza modeli sepete eklenmesi ve sepet ekranında “Kupon Kodu” alanına iletilen kodun girilmesi gerekmektedir. Kodun onaylanması ile ürünün fiyatı sepette otomatik olarak güncellenecektir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X