< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy Z Flip Serisi [Ana Konu] (13. sayfa)
-
-
Bahsettiğiniz özellikler eğer şunlarsa geldi bile
-
Bana servisteki çalışanlar 2 yıl boyunca ücretsiz değiştiriyoruz dedi. Sadece ilk değişim demedi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Elimde fazladan Z flip6 için orijinal Samsung ana ekran koruyucu mevcut arkadaşlar ihtiyacı olana satabilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zahidow -- 1 Kasım 2024; 21:25:35 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Flip6 kullananlar memnun mu ? Yapay zeka, güncelleme alıp almaması vs. benim için önemli değil. Donanım nasıl gidiyor ve hissettiriyor önemli olan o.
-
Arkadaşlar eşim 14 aydır z flip 5 kullanıyor. Dün ekranın kıvrıldığı yerde 3 adet 3-4mm lik aynı izada çatlak gibi çizikler olduğunu farkettim. Tırnağa geliyor. garantiye göndermeyi düşünüyorum. Zamanla artacak gibi. Garantide bir sorun çıkarırlarmı?
-
Görsel paylaşabilir misiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tam Kıvrılan yerin ortasında aynı doğrultuda tırnağa gelen düz şekilde 3 adet çatlama var. hemen mi garantiye versem yoksa beklesemmi bilemedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidrojenperoksit -- 28 Kasım 2024; 11:39:25 > -
Garantisi varsa verin halletsinler beklemeye gerek yok.gittikce uzayacak o
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zahidow -- 28 Kasım 2024; 13:46:41 >
Umarım kullanıcı hatası deyip dünyanın parasını istemezler. Hangi servise bırakmak mantıklı. Samsun g servis merkezinemi yoksa kvk benzeri yerleremi?
-
Samsung servis merkezi daha iyi olur. Net anlaşılmıyor ama ekran üstündeki koruyucu aç kanattan dolayı kalkıyor, kırılıyor. Samsung ücretsiz değiştiriyor zaten
Selamlar,
Elimde kayıtsız S24 Ultra var kayıt bekliyorum ama hala kayıttan ses yok server kaydı için. Acaba diyorum kayıtsız S24 Ultrra verip de TR garantili Z Flip 5'e geçmek mantıklı olur mu? Kamera yönünden zayıf olduğunu biliyorum onu bir şekilde absorbe ederim diye düşünüyorum yeterli gelecektir ama alışmış olduğum Dex özelliği Flip 5'de yokmuş o da kafamı karıştırıyor. ama bir yandan da hem kayıt bekleme derdim kalmayacak hem de kayıt parası vermeyeceğim bu nedenle de kafam iyice çorba oldu :)
-
Ben S23U kayıtsız ve flip 5 Türkiye garantili kullandım/kullaniyorum. Senaryo tam sizinki gibi. Kullanim süresi bitene kadar S23U kullandım. Kayıt yaptıramadım bir sekilde. Mecburen Flip 5 e geçtim. Daha sonra bir zaman S23U'yu kaydettirdim ama geri geçmedim. Flip 5 kullanmaya devam ediyorum. Kalem,pil,dex,kamera artıları gibi gelse de şimdi geri dönesim yok. Kalem kullanmasam da oluyor, dex bir ölçü değil seçim icin. Birçok kurumsal uygulama da kullandığım için bir o bir bu telefona gecemiyorum ama geçmek de istemiyorum. Zaten şarj çoğu durumda erisebilecegim bir yerde. Dışarda azalırsa da güç modunu değiştiririm, daha böyle bir duruma düşmedim. Kamera kalitesi güzel,kaliteden ziyade zoom yapabilen kamera olmaması eksiklik ama alet katlanınca küçücük kalıyor, çok güzel. Pantolonun ön cebinde taşınıyor çok rahat. Ekranı açılınca kocaman oluyor ve eni daha dar olduğu için açıldığında elde tutması daha kolay. Benim tecrübem bu şekilde. Tabi herkesin öncelikleri farklıdır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Arkadaşlar z flip 5 var eşimde , ekran jelatini kenarından kalkmış , afyondayım. Samsung servisi yok
Çözümüm ya istanbul , Ankara ziyaretinde elden vereceğim.yada kargolayacağım telefonu.
Sizce nasıl bir yol izlemeliyim? Kargolasak 1 haftada geri gelir mi?
Daha önce yapan var mı bu ekran jelatin değişimini ?
Ölü konuya denk gelmişiz
Valla benim de başıma geldi hatta burda da söyledim, garantiye giriyor evet ama benim ilde de servis yok o yüzden ekran koruyucuyu çıkardım öyle kullanıyorum şimdi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aktif olarak bu telefonu kullanan varsa konuyu devredebiliriz, hem Z Flip modellerinden alacaklar ve de kullananlar için katkılı bir konu haline gelir.
Kendin de değiştirebilirsin. Yok uğraşmak istemem dersen servise gönderebilirsin. Kendim yaparım dersen önceki ekran koruyucusu hafif ısıt sonra yavaş yavaş kaldır. Yenisini ise bulaşık deterjanı ile bir su hazirla onunla yapıştır havasını al tamamdır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X