S20 FE konusunda 3-4 tane gündem maddesi vardı. Ekran süresi 865 ısınıyor mu? 25W şarj adaptörü almak gerekir mi? :D :D :D Ben Flip 5 fiyatlandırmasını anlayamadım. Bir 13 Pro/Max kullanıcısı iPhone 14 Pro/Max almayacaksa zaten dönüp de Flip/Mlip almaz S23 serisinden birine geçer özellikle Ultra'ya. Potansiyel bir 13-14 alıcısının aklını Fliple hayatta çelemezsin. Belki Fold 4'e çekilir ama yüksek ihtimal S23 Plus ve Ultra arasında gelgit yaşar. Benim gibi android 2'den beri android kullanan biri Flip cihazlara katıla katıla gülüyor zaten Flip alacağına S23lerden birini alır. Hatta Flip 5 o kadar komik bir ürün ki 512 GB fiyatına Tab S9 + S23 256 GB alınıyor. Bu ürün kamera niyetine alsan ana kamerada sensör S20 - Plus - FE Exynos ayarında. Flip 4'te Samsung S5K2LD sensörü vardı kamerada, Flip 5'de kameradan bahsedilmedi. Muhtemelen birebir aynı kurulum. Bu cihazı 8 Gen 2 diye alsan Flip 4 kasası 8 Plus Gen 1'i bile harcamış bir kasa gsmarena.com Samsung Galaxy Z Fold4 review https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_z_fold4-review-2468p4.php#image38gsmarena.com Samsung Galaxy Z Flip4 review https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_z_flip4-review-2467p4.php#image44Fold 4 Flip 4 Ekran diye alsan şuan Flip 5 ekranı amiral Samsung segmentinde en başarısız ekran. S23'ün bile ekranı 1750 nit. Bunları niye uzun uzun yazıyorsun derseniz Flip 5'in dehşet bir pazarlaması yapılacak. Bence kesinlikle alınmaması gereken bir ürün. Parayı tokatlıyorsanız dünya size güzel tabii ki :D . < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat Burç -- 30 Temmuz 2023; 0:57:55 > |
SAMSUNG GALAXY Z Fold Serisi [ANA KONU] (9. sayfa)
-
-
S20 fe'de temel 2 sorun vardı. Biri ısınma diğeri güneş altında kullanmak işkenceydi. 6/128 ve 8/256 s20 fe'yi 2 sene kullanmış biri olarak yorumluyorum. Garip bir şekilde 256 daha fazla ısınıyordu. Neyse bunları katlanır konusunda konuşmak doğru olmaz. :)
Fliplere talep yoktu zaten gördüğüm kadarıyla. Masalarda boş duruyorlardı. Fold'a ilgi çoktu bir de tablete. Saate de ilgi yoktu. Pil konusunu çözemedi Samsung saatte. Gt 3 pro kullanıcısı olarak Samsung saatlerin yazılımını daha çok beğeniyorum. Ama uykumu ölçsün diye aldığım oyuncağı uyuyunca şarja takacaksam benim için anlamı yok :)
Ama fold 5 olmuş. Şarj konusunda da üzmeyecek gibi. Tam şarj sonrası ilk ekran süresi gelir. Şu an tam yorum yapmam doğru olmaz. Ama hep ekran açık kullanmama rağmen psikolojik olarak iyi geldi. :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fold 4 süper bir üründü, Fold 5 güzeli daha güzel yapmış. Alabilenlere hayırlı olsun diyelim.
Pasif soğutma büyümüş sanırım. Sürdürülebilir performans olarak farkını koyacaktır diye tahmin ediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat Burç -- 30 Temmuz 2023; 0:31:34 > -
Flip 5 yine en çok satan katlananlardan biri olacak. Fold 5'ten daha çok satacak. Çünkü hem ucuz hem herkes cebinde uzaktan kumanda taşımak istemiyor, ki uzaktan kumandalar bile küçüldü artık. :D
Tasarım ve form olarak gayet hoşuma gidiyor. İşe yarar bir optik zoom kamerası koysalar benim için gayet alınabilir cihaz Flip.
-
-
İlk mesajı editledim ama yeni mesaj olarak paylaştık😇
Dün fold 3 katlanır bölgeden hava almaya başladı ve üstündeki koruma kabardı, en yakın smart servise gittim ilgi alaka güzel lakin cihazı yetişmeyeceği için alıkoydular emanet note20 ultra verdiler. Bugün ise gidip aldım. Bir bölgesi kabarcıklı olmuş onu not alarak aldım izahat olarak 2 adet koruma harcadığını elinde koruma kalmadığını bu şekilde almamızı kabarma olursa garantiden tekrar yapılacağı iletildi. Koruyucunun yedek parça gibi değiştiğini ve basit olmadığını söylediler.
flip 5e spen ve dex desteği sunulsa ben de çok beğeniyorum, kullanabilirim. artık düz telefonlar kürek gibi geliyor. fold tablete dönüşebildiği için tercih edilebilirliği var yoksa flip5 çok şık ve eğlenceli, koy cebe gitsin. avuç içinde taşınması da ayrı zevkli.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hava almak derken üstteki koruyucu şeffaf mı, ekranın farklı bir tabakası mı?
Evet arkadaşlar Fold 5'ten ilk ekran süresi gelsin o zaman :)
Cihaz elimden düşmediği için ekstra uzun olabilir. Beni tatmin etti ilk izlenim olarak. S23'ten gayet memnundum. Onu aratmayacak gibi. Hatta daha iyi olacak gibi :) Pil kalibre olduktan sonra değişebilir tabi.
Edit: bu arada bu evde kullanım. Yani tablet modunda kullanılan veri. 4 saatin en az 3 saati büyük ekranda. Bu da önemli bir detay diye düşünüyorum. %10'lara gelince yine editlerim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FastegL -- 30 Temmuz 2023; 12:10:20 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Herhangi bir hediye verdiler mi ya da kampanya yaptılar mı acaba?
Öyle ekran için güzel süre. Fold 4 de o civarlarda oluyor sma kullanılan uygulamaya göre tabi.
Güzel değerler:) ön ekran için ekran koruyucu aldınız mı ?https://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-z-fold-4-ekran-koruyucu-cam---effaf---ef-uf93pctegww-p-HBCV00002RL03J?magaza=Samsung+T%c3%bcrkiye&url_src=and-product-detail bu var acaba Z Fold 5 ekranına da uyars bundan alacağım.
Almadım hocam ekranda koruyucu zaten var. Bende YouTube'da kutu açılım videosunda gördüm :)
Ben daha çok kapak ekranı için düşünüyorum. Cepte kötü olmasın. Var mı önerisi olan?
İç ekranda koruyucu var evet hatta bir şey olursa Samsung garanti süresi içerisinde ücretsiz değiştiriyor galiba. Ben de kapak ekranı için arıyorum , Z Fold 4 ekranı ile aynı gibi o yüzden linktekini alıp, telefon gelince takmayı düşünüyorum.
Bende düşünüyorum ama s penli kılıf var arasına sığar mı acaba
Koruyucu üstten başlayarak kabarmaya başladı kapak kapanırken çatır çutur ses çıkıyordu, çok fold bu sebeple servise gelmiş bildikleri mevzu ama garanti bitince ne olacak soru işareti.
Ben deneyeceğim valla:) bir de sizden ricam kılıflı ve kılıfsız bir kaç foto atar mısınız? Ayrıca s penli kılıf çok kalın mı hissettiriyor yoksa normal mi ?
Fotoları ekledim. Kılıfı çıkarmak istemedim. Çünkü bu kılıf çıkmayı sevmeyen bir kılıf. Lansmanda teşhirdeki kılıfları bir çoğu tam oturmuyordu. Muhtemelen sök tak yapmaktan. Çünkü ekran tarafı artık tam katlandığı için kılıf tam geçmeli değil. Hafiften bir yapıştırıcı yapmışlar. Çift taraflı bant gibi. Zaten hat takarken çıkarmak zorunda kaldım. O yüzden tekrar çıkarmadım yapışkan özelliği gitmesin diye. Katlanır telefona göre beklediğim kalınlık yok. Tabiki standart telefonla karşılaştırılmaz. Ama beklentimin üzerinde olduğunu söyleyebilirim. Kılıf tam cihaza göre cuk diye oturuyor. S23 gibi compact bir cihazdan geçince fark daha net oluyor tabi. Ama büyük ekranın keyfi inanılmaz. Yazılım tarafı da çok iyi. Ortadan bölüp 2 uygulamayı kullanmak çok iyi. Bu mevcut telefonlarda da yapılıyor ama bu kadar verimli değil. Mesela sabah banka uygulamalarını kurarken sürekli uygulamalar, arama ekranı banka uygulaması yerine hepsini tek ekranda çok rahat bir şekilde hallettim. Tablet modundayken çok ince. Telefon bu haliyle bir tabletten daha fazlası. Tek elle bile kullanılıyor neredeyse.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X