Şimdi Ara

Samsung Gear Fit 2 [ANA KONU] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
911
Cevap
16
Favori
76.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    O alman siteyi gördüm hocam Çin koduna sahip telefonlara gelmiş gps bluetooth her şey açık 4 gun pil süresi almışlar. Saatten güncelleme kontrolünü nasıl yapıyorduk bu arada?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • firatkrky kullanıcısına yanıt
    Benim alette sorun mu var anlamadım gece sabaha kadar %5 6 gidiyo rahat oto kalp ve 24saat kayıt açık bluetooth kapalı inan öyle bir katkısı olursa harika olur 2 tam gün telefonla senkronize gitsin yeter yürüyüş yaparken saatten müzik değiştiriyorum ekran çok açık kalıyo sanırım bitiyo 1.5 güne cihazı sıfırlayıp telefon olmadan bağlan demeniz lazım sonra ayarlar kısmında cihaz bilgilerine geliyor wifiye bağlanıp denetliyor en son sürüm dedi bana umarım gelir bir an önce

• B.AYAR kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam ben yakınlık sensörü tarzı bir şeyle halletmişlerdir sanıyordum şu an baktım görünmüyor yani dediğiniz gibi algılıyor demekki

• Arkadaslar samsungun kendi sitesi hariç gear için güzel saat sekilleri varmıdır varsa site ismi verebilirmisiniz.
  • SeyfiPasa S kullanıcısına yanıt
    hocam akşam 10 gibi şarjdan çıkarıp tkıyorum. Sabah 7 de şarjım %80 lerde falan oluyor. Sizinki %5-6 gidiyorsa çok iyiymiş gerçekten.

bluetooth, gps, 24 saat kayıt açık.
  • mt28 M kullanıcısına yanıt
    Gps sadece yürüyüş yaparken açıyorum hocam günde 45 dk falan 20 saat falan telefona bağlı duruyor gece yatarken kapatıyorum bluetoothu sadece 24 saat kayıt ve kalp atışı açık saatte %1 rahat gidiyor uykudayken 3 4 gün gidenler oluyormuş ona göre az gelmişti demekki normalmiş. 1.5 2 gün fena değil aslında telefonu şarja takıyorum o sırada onuda takıyorum güne iyi başlıyor gece 11 gibi çeksem sabah 7 gibi %90 falan oluyor ertesi gün öğlen 12.00 gibi şarja tamam gerekiyor son güncellemeyi almayı başaran varsa şarj performansında iyileşme oldu mu bizi bilgilendirirseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeyfiPasa -- 2 Nisan 2017; 16:58:25 >

Benimki tam 2 gün gidiyor. Öğle arasında 1 saat civarı sporda aktif olarak çalışıyor onun haricinde saate bakmak dışında pek kullanmıyorum.

ASıl kullanım amacım uyku takibiydi. Yattığım ve kalktığım saatleri şimdilik tam tutturuyor. Fakat Türkçe menüde sıkıntı var. İngilizcesinde restless yazan yerde Türkçe'de Kesintisiz yazıyor.
  • Kodu bulan arkadaşa helal olsun vallahi. Ordan barometreye baktım hoşuma gitti :) başka böyle kod varsa alırız :) benim şarjda 2 gün gidiyor bluetooth gps ve 24 saat izleme full açık oto kalp hızını kapadım. Arada kendim yapıyorum. Ama şunu farkettim başka birinde oldu mu bilmiyorum. 30 dakikadan az şarj edip alırsanız şarjı sıfırlayıp direk kapanıyor yada bende bir sorun var 2 kere oldu.

Ben alalı bir hafta olmadı fazla kurcaladım ondan bitiyor herhalde çok sorun değil aslında yarım saatte %40 1 saatte %70 oluyor 2 saat civarı tam şarj oluyor benim alet belki kullanılan şarj adaptörüne göre değişiyordur gayet iyi gidiyormuş sizin hocam böyle eder umarım

Bende metal bir saatim var ama spor bir saat alacaktım bu çıktı karşıma mi band 2 yi eledim aldım mağazasında biraz daha uygulama olsa güzel olacakmış ama saat tipi açısından baya çeşit var. Sonunda en az şarj yiyeni seçiyor insan nasıl olsa 30 gr olunca kolda yok gibi duruyo gece özellikle baya iyi ölçüyor ben 00.30 gibi yatıp 06.00 gibi kalkıyorum sonra 06.20 gibi yatıp 7.30 da kalkıyorum kısa uykuyu da ölçüyor yalnız bazen gündüz yarım saat kestireyim diyorum hafif olarak gösteriyo uyku saymıyor

Yüyürüş yaparken telefonu çıkartıp şarkı seçmek çok gıcık oluyordu bana ilaç gibi oldu. Telefonu hep titreşimde kullanıyorum yürürken arayanları ve mesaj atanları göremiyordum o iyi oldu. Ama en iyisi alarm bence 1 dk ya yakın denedim hala çalıyordu ve alarm olmadan uyandırıyor beni uyuya kalma olayı tamamen tarih oldu mi band 2 de 4 kere titreyip gidiyormuş o yüzden alarm fonksiyonu çok kullanışlı

O kesintisiz yazan yerde bir muallaklık bende sezdim hocam demekki çeviri hatasıymış

• Spotify bağlayan biri var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kodcu Herif

Spotify bağlayan biri var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

Ben bağladım iPhone'a. Nasıl yaptın dersen bir fikrim yok spotifye özel uygulama indirmedim ki yok zaten. Müzik uygulamasından bir kaç kere "sonraki parça" tuşuna bastım birden oldu. Nasıl mutlu oldum anlatamam.
  • Spotify açıkken müzik uygulamasından müzikleri değiştirebilirsiniz. (aynı şekilde bir video oynatırken radyo dinlerken durdur duraklat gibi işlevleri de görüyor müzik uygulaması) Ama saate Spotify uygulaması sadece amerika için oluyormuş samsungun sitesinde yazıyor yani telefonun dilini amerika ingilizcesi yapmak gerekiyor sanırsam. Eğer ücretli kullanmıyorsanız spotiftyı çok uğraşmaya değmez gibi duruyor ama yaparsanız galaxy appsde önemli içerik kısmında bulunacağı söyleniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeyfiPasa -- 4 Nisan 2017; 13:10:52 >
    Ben çok fazla kurcalamıyorum ondan 2 gün gidiyor :) uyku konusunda tutarsızlıkları şöyle var, koltukta uzanıp film izliyorum o sırada beni uyuyor zannediyor :)
    Spotify premium hesabım var. Ben telefonu yanıma almadan, bt ye bağlanıp dinlemek

Dün sabah 11.30 da şarjdan çektim 30 saat oldu şu an %28 şarj en iyi ihtimalle sabaha karşı bitmiş olur demekki hareketsizliğe duyarlı bir sistemi var aletin her hareketsizliği uyku sanıyor

• Öyle bir özelliği var mı bilmiyorum ama uygulama şeklinde yaptıkları için belki olabilir ingilizceniz varsa yabancı forumlara bakmanızı tavsiye ederim

• Merhabalar, Gear Fit 2 almayı planlıyorum.Samsung'da 699 TL'ye satılıyor.Ancak hepsiburada, gittigidiyor vb sitelerde 300 TL'ye kadar bulabiliyorum.Oradan mı almalıyım yoksa Samsung'dan mı almalıyım? Ne gibi bir fark olur? Bu zamana kadar hiç akıllı bileklik kullanmadım, nasıl bir faydası olur(olur mu?) Kısacası tavsiye edermisiniz.Şimdiden ilginiz için teşekkür ederim.
  • iGruff kullanıcısına yanıt
    Bir farkı yok aynı cihaz. Hepsiburada yada n11 den alabilirsiniz.
    Faydadan beklentiniz nedir ? ben uyku takibi için aldım, o konuda fena değil. Yattığım ve kalktığım saati tam olarak gösteriyor fakat koltukta uzanıp film izlerkende beni uyuyor sanabiliyor :)
    Aktif olarak fitness yapıyorsanız cihaz sizin temponuzu tam anlamıyla yakalayamıyor. ortalama 40 dk aktif olarak spor yapıyorum 10 dk gösteriyor.
    Kalp ritmi konusunda tutarlı. Kendinizi takip edebilirsiniz.
    Adım sayısında başarılı doğru değerleri başarılı gösteriyor.
    Çıktığınız kat sayısı konusunda biraz komik değerler çıkarabiliyor :) bende 98 kat falan gösteriyor bazen.
    Şarj konusunda güzel diyebilirim. 2 günü size çıkartıyor.
    Müzik uygulamasını hiç denemedim.
    Bildirimleri ve aramaları gösteriyor. Aramaları reddet yada cevapla yapabiliyorsunuz fakat cevapla yaptığınızda telefondan konuşmanız gerekiyor. Yani saatten konuşma yok bu cihazda yok.
    Alarmı olması güzel. Titreşimi beni uyandırıyor.

Genel olarak fiyatına göre çok başarılı bir cihaz ben memnun kaldım. Estetik ve kullanışlı.

açıkcası ne için istediğinizi bilemediğimden artı ve eksilerini kendimce yazdım.

• Merhaba arkadaşlar, birkaç sorum olacak cihaz ile ilgili.

Öncelikle cihazda wifi açmak ne işe yarıyor ? 2.olarak gps'i ne için kullanıyoruz, nasıl kullanıyoruz ? Ve son olarak iphone'da spotify'ı saate indirmemin bir yolu var mı ? Amacım telefonda dinlediğim müziği saatten değiştirmek.

• 1 haftadır kullanıyorum cihazı. Bı sıkıntı gormedim ama eksikler var sanki. Mesela telefondan mesaj geldiğinde çok gelse bile bütün mesajları görebiliyorum. Ama WhatsApp tan geldiğinde ilk gelen mesaj var. Sonrasinda gelen mesajları tele bakınca görüyorum. Bir de keşke klavye olsa. Mesaja bı kelime ile cevap verecek olsak yine telefonu aricaz. Hazır cevaplar pek işe yaramıyor

Bir de almayı düşünen arkadaşlara tavsiyem letgoya falan bakın. Turkcell cihazları olabiliyor kapalı kutu. Uygun fiyatlı alırsınız. 600-700 lira mağazalara vermeyin. Değmez

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.