Şimdi Ara

Samsung Gear Fit 2 [ANA KONU] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
911
Cevap
16
Favori
76.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SeyfiPasa

Hocam saat kolunuzda takılı ve ekran kapalıyken mi oluyor bu sorun? Saat koldan çıkınca bildirim almama ve ekran açıkken almama seçenekleri var eğer böyle kullanıyorsanız

telefondan whatshabi sildim tekrar yukledim oldu
  • bu_rock01 kullanıcısına yanıt
    Düzeldiğine sevindim hocam sorunsuz kullanırsınız umarım bundan sonra da
  • bu_rock01 kullanıcısına yanıt
    Türkce ise yazilim güncellemesi yazar. Yok diye birsey yok hepsinde var.
  • Arkadaşlar selam, Parrot Airborn Drone mevcut elimde. Eğertakas yapmayı düşünen olursa iletişime geçelim lütfen :)
  • Özelliklerinde barometre gördüm . Barometreye bağlı olarak ölçüm yapan altimetre (yükseklik) ölçümü yapabiliyor mu yoksa gps üzerinden mi ölçüyor yüksekliği?
  • dragonborn95 D kullanıcısına yanıt
    Altimetre ve barometre ayrı ayrı mevcut gps açık olmasa da ölçüyor hocam yani ben öyle gözlemledim yalnız direk görme imkanınız yok mağazadan ücretli bir saat modeli indirmeniz lazım ya da ayarlar kısmından sensörlerde görebiliyorsunuz. Sizin için önemliyse bunları görmek canınız sıkılabilir
  • s mi l mi almalıyım. ortalama bir bileğim var ne çok ince ne çok kalın. bir de renk olarak mavi mi önerirsiniz? biraz da kendini göstermesi açısından :)
  • unfortunately kullanıcısına yanıt
    Hocam bileğinizi ölçüp tercihinizi öyle yapın derim Small beden 125-170mm Large beden 155-170mm. Ben small alacaktım ama daha pahalıydı o yüzden large aldım baştan 3. ye takıyorum kordonlar ileride değiştirebiliyor sanırım ama orijinal olarak nereden temin edebiliriz bilmiyorum

Tüm giysilerle giymek istiyorsanız siyah ama mavi ağırlıklı giyiniyorsanız mavi seçilebilir. Ama giyim tarzınızı farklı renk kombineleri oluşturarak tamamlıyorsanız mavi isabetli bir seçim olacaktır ben mavi rengi çok sevmeme rağmen siyah aldım her giysiyle güzel oluyor tavsiye ederim yakınlarda bir teknoloji mağazasına gidip eğer mevcutsa renkleri daha iyi görebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeyfiPasa -- 9 Nisan 2017; 10:51:45 >

• Hangi fitness uygulamalarını kullanıyorsunuz?
    Under Armourun myfitnesspal uygulamasını kullanan var mı? gear sahiplerine ücretsiz premium üyelik diyor ama bende olmadı bir türlü
  • SeyfiPasa S kullanıcısına yanıt
    Ben bugün denedim dostum l beden bileğimde 5. Kademede oldu. Acaba l mi almalıyım s mi :)
  • Bence L almalısınız hocam tam ortada oldu muhtemelen small küçük gelecektir size
  • Slm bilekliği aldım 2 saattir şarz da fakat hiçbir kıpırtı yok açılmıyor ne yapabilirim
  • Arkadaşlar sayfaları komple okuyamadım ama gear fit2 ye bilgisayardan müzik atmayı buldum. Bulamayan arkadaşlara da anlatmış olayım. Gear la bilgisayarı aynı wifi ağına bağladıktan sonra geardaki müzik uygulamasına giriyoruz parçaları yönet dedikten sonra gear aynı ağa bağlı olduğumuzu anlayıp, modem arayüzüne girer gibi (192.168.2.4:3000) buna benzer sayılar dizesini web tarayıcısına girmemizi istiyor. Bilgisayardan tarayıcıya bu sayıları girer girmez müzik kopyalama ekranı beliriyor gerisini halledersiniz. Kolay Gele
  • JAZZXY kullanıcısına yanıt
    sağ tarafında 2 tane buton mevcut. Alttakine basılı tutarsanız saat açılacaktır. açılmıyorsa garanti :)
  • SeyfiPasa S kullanıcısına yanıt
    Dün telefonla aradilar bileklik icin ve kolbandi ile bileklik arasina sivi kacitigini ve garanti disi olacagini söylediler bilekligin altinda bir cam oldugunu cikarip cikarmadigimi sordular. Ben böyle bir camdan haberim dahi olmadigini birakin cami kolbandini dahi cikarmadigimi ve aletin IP68 sertifikasi oldugunu ve siviya dayanikli olmasi gerektigini söyledim. Onlarda Samsungun kabul etmeyebilecegini belirttiler, biraz kizdim kendimce hem siviya dayanikli diye satip kopan kolbandi icin verdigim aleti sivi kacti bahanesiyle garanti disi birakmaya calismalari hic hosuma gitmedi. Henuz kesin cevap almadim, beklemedeyim bu arada alternatiflere yöneldim, aslinda Gear S2 tam istedigim gibi ancak yeniden alirsam hparlör uzeri direk saatten konusabilecegim birsey almak istiyorum. Gear S2 de mikrofon var hoparlör yok, 3G versioynu var onuda sözlesmeli veriyorlar sadece. Bu istedigim Gear S3 te var oda cok buyuk ve agir duruyor spor icin . Bakalim garanti disi birakirlarsa Samsung birdaha hic almayabilirim.

• _turbo_ kullanıcısına yanıt
    Resmen değişim yapmamak için bahane uydurmuşlar. Yazık olmuş, üzüldüm adınıza. İşin peşini bırakmayın diyeceğim ama bu seferde girdiğiniz strese değmeyecek sanki.

Zamanınız varsa mutlaka hakkınızı arayın. Terbiyesizlikten başka birşey değil.

Akıllı saat&bileklikler hakkında pek bilgim yoktu bende gear fit2 ile bu işe dahil oldum ve eksikliğini çektiğim en büyük şey saatten konuşmak oldu. Bencede güzel bir geçiş olabilir dediğiniz gibi.

İnş istediğiniz gibi sonuçlanır.
  • Arkadaşlar slm gear fit 2 kullanicilarindan bilgi almak istiyorum. yillardir samsung kullanicisim.Arkadaşimda gear fit 1 gördüm hoşuma gitti tavsiye etti.ama ben fazla araştirmadan daha iyi olur diye letgodan 2. el fazla kullanilmamiş hediye gelmiş kutusunda faturali mavi gear fit 2 yi 200 tl ye zor pazarlikla aldim.Cuma teslim alacam.Aslinda yilbaşinda aliexpresten mi band 2 den sonra en çok satilan ayni tarzda makibes id 107 almiştim 4 aya yakindir kullaniyordum ve memnundum.Şarj 10 gün kadar gidiyordu ama belli bir süreden sonra klasik geliyor.sadece iki satir led ekran bilen bilir.onuda 80 tl müşteri buldum....Tabi biraz heyecan olsun diye gear fit 2 aliyim dedim ama sizce 200tl fiyat nasil birde özellikleri tatmin edicimi.Şarj fazla gitmiyodur tahminimce.Memnun olanda var olmayanda var.Almakla iyimi ettim kötümü ettim.Bilgi verirseniz memnun olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhat1971 -- 12 Nisan 2017; 22:26:31 >
  • mt28 M kullanıcısına yanıt
    Bugün aradilar, Samsung tamir etmis. Cikan kolbandindaki ariza mekanik oldugu icin garanti kapsamina girmiyormus aslinda buna ragmen degistirmisler. Bir sorun yok, güzel alet ben seviyorum Gear fit2 yi, bugün baktim birde Gear S3 almaya karar verdim elbiseye göre degisik kullanirim diyorum ama Frontiermi Classicmi cok kararsiz kaldim.
  • serhat1971 kullanıcısına yanıt
    Gear fit2 kolbandindan cok fazlasidir. Yani hem fitnessbans hemde smartwatch karisimi piyasada bircok özelligi barindiran esi olmayan bir cihazdir, 200TL ucuza iyi almissin. Sarjin gidisi kullanimina bagli sürekli telefona bluetoothla bagli, wlan, gps ve otomatik kalp ölcme aciksa ve telefona cok bildirim geliyorsa iki gün gider. Sadece telefona bagli wlan gps kapali otomatik kapl ölcer kapali ise 3 gün gier. Gear fit2 de birde enerji tasarruf modu var bu modda bluetooth harici baglantilar kapatiliyor ve ekran siyah beyaz oluyor bu modda 4 gün ve daha fazla gider.

Özelliklerine gelince eger bir spor yapiyorsan yürüyüs, crosstrainer, kürek cekme veya bisiket surme gibi sen birse yapmasanda bunlari algilayip hangi sporu yaptigini otomatik algiliyor. Kalorini kalp atisini ölcüyor. Boks, Agirlik kaldirma haric diger tum spor cesitleri var yoga dahil. Adim sayari cok iyi, kolunu sallamadan yurusende adim attigini anliyor, yani kol sallamayla adim saymiyor. Kolunuzda cok hos duruyor, cok hafif ve guzel oturuyor varligi yoklugu belli olmuyor. GPS,Bluetooth, WLAN gibi tum baglantilari var ve herhangi bir telefon olmadan tam bagimsizda kullanilabiliyor. Tüm telefonlarla uyumlu iPhone veya android. Telefona gelen tum bildirimleri gösteriyor, gelen aramalari kolbandindan acabiliyorsunuz ancak telefondan konusabiliyorsunuz cunku hoprlörü yok, keske olsaydi dedigim tek özelligi. Ekrani dokunmatik ve Tizen isletim sistemiyle calisiyor, bence cok kararli ve Android Wearden cok daha iyi bir sistem. Galaxy Appstoreden degisik saat arayuzleri ve bircok program yukleyebilirsiniz. Ayni zamanda telefondaki muziklerinizi gear fit2 den ileri geri sarabilir degistirebilir ses acip kapayabilirsiniz bunun disinda direk kolbandina muzikler atip bluetooth kulaklikla saate baglanip telefonsuzda direk saatten muzik dinleyebilirsiniz. Uyku esnasindaki ölcümü cok süper kac saat uyuyup bunun kaci derin hepsini ölcüyor, yani ne zaman yatip kalktiginizi kac saat uyumussunuz hepsini takip edebilirsiniz. Bence cok seveceksiniz...

• _turbo_ kullanıcısına yanıt
    Kardeşim verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim.Ama kafama takilan birşey oldu bilekliği cuma günü teslim alacamda bu bileklik note 4 ile uyumlu değilmi google play store da gear fit 2 plug uygulamasina girince cihazınız bu sürümle uyumlu değil yaziyo.Başla bir uygulamami kullanacaz.uymaz falanda bişuna almayayim...
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.