Şimdi Ara

Samsung Gear Fit 2 [ANA KONU] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
911
Cevap
16
Favori
76.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Note4 ile uyumlu ancak Note4 ünüz en az Android 4.3 veya üzeri olmali. Yoksa olmaz, guncelleme yapmaniz gerekir telefona. Ayrica Note4 Galaxy ailesinden oldugu icin googleplayde yuklemeye calistiginiz gear plugin uygulamasi diger android cihazlar icin olani olabilir bu yuzden boyle bir hata aliyor olabilirsiniz. En iyisi Galaxy Apps üzerinden yuklemeyi deneyin yada Googleplaystoreden Samsung Gear yazarak aratin ilk cikani yukleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 13 Nisan 2017; 0:22:47 >
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt
    Note4 android 6.0.1 son sürüm yüklü.Evet haklı olabilirsiniz o uygulama başka modeller için olabilir.Şuan samsung gear indirdim çalişti ama bileklik olmadiği için seçim yapamiyor.Sanirim saatin modelini görüp ona göre çalişiyor.Bende telefona uymuyosa diye korktum vaz geçecektim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam derin uyku hangisi oluyor ?
    Hareketli Hareketsiz ve Kesintisiz bilgileri var.

Mesela dün için;

Hareketsiz : 4 sa 30 dak
    Hareketli : 3 sa 7 dak
    Kesintisiz : 1 dak

olarak gösteriyor. Bu arada telefonu ingilizce kullanıyorsanız Kesintisiz yerine Restless yazıyor. Restless da rahatsız gibi bir anlamı var.

Siz derin uyku olarak Hareketsizi mi referans alıyorsunuz ?
  • mt28 M kullanıcısına yanıt
    Hareketsiz olan derin uykudur
  • Fit 2 yi ıphone ile kullanıyorum. Uyku takibi göremedim.

• Carpediem_33 C kullanıcısına yanıt
    Ben de iphone la kullanıyorum. Telefonda uygulamayı açın orda saat olarak görürsünüz.

tabi bu verileri alabilmesi için 24 saat kayıtı açmalısınız.
  • Arkadaşlar slm acil bilgi lütfen.bende ikici el almiş olduğum siyah fit 2 ile araniza katildim.Şarj konusunda biraz hayal kırıklıgı yaşadim.ilk gün haliyle fazla kurcaladiğim için şarj çabuk bitti.Powerbank ile şarj edip ertesi gün sabah saat 11 de şarj edip fazla bakmadiğim halde şarj %50 den sonra çabuk düşüyor ve ayni gece sabaha karşı uyurken bluetooth kapattiğim halde uyku takibi yapamadan şarj bitmiş kapanmiş.24 saat bile gitmiyor.16 saat sonra şarj bitti.3-4 aylik ama fazla kullanilmamiş bir saat.Şarj bu kadar çabukmu biter yoksa saattemi bir sıkıntı var.Son güncellemeleri yaptım.kullanan arkadaşlar acil cevap verirse memnun olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhat1971 -- 16 Nisan 2017; 10:4:48 >
  • serhat1971 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben dün sabah 9 gibi şarj ettim ertesi gün saat 8 de şarj %50de. Ben gece bluetooh kapalı güç tasarrufunda ama 24 saat kayıt açık yatıyorum sabaha kadar %3 4 anca yiyor. Gün içinde müzik dinlerken parçaları seçmek için kullanıyorum ekran bir 20 30 kere açılıyor en az yaparsam 40 dk -1 saat civarı yürüyüş gps açık şekilde yapıyorum mesela bugün gece şarj %6 7 kalacak sabah lazım olduğu için şarja daha erken takıyorum ben söyle diyim ilk gelmede baya bir kurcalama oluyor o yüzden 3 4 gün sonra tam performansı alırsınız. Wifi gps ve oto nabız takibi kapalı olsun parlaklık ev içinde 5 dışarda 8 gibi ayarlayın 40 saat gibi gitmesi lazım ortalama kullanımda. Şarj kalibrasyonu gitmiş de olabilir bir kaç şarj tamamen bitirip %100 dolmadan çekmeyin faydası olacaktır. Eğer hala devam ediyor ve iade şansınız yoksa günlük şarja takın eğer çok yoğun bir iş rutininiz yoksa sizin için sorun olmaz diye düşünüyorum

• SeyfiPasa S kullanıcısına yanıt
    Cvp içini teşekkürler kardeşim şöyleki.ilk gün çok kurcaladim şarj bitti tamam olabilir ertesi gün saat 11 de powerbank ile şarj ettim.Ekran ışıgı kısık otomatik nabız kapali bildirimler açık.24 saat takip açık.Gece yatarken ise bluetooth kapatiyorum ama yatarken %50 olan şarj uçurumdan düşercesine azaliyo ve sabaha karşı kapaniyo.yani 18 saat civari ancak gidiyor.Bende klasik id107 kolbandi bir hafta gidiyordu.Çok hayal kırıklığına uğradim.şimdi normal adaptörle şarj ediyorum birde öyle deneyeceğim fark edecegini sanmiyorum ama.Cihazı 2. El aldim ama garantisi faturasi mevcut.Bilmiyorum donanimsal bir sıkıntısı olabilirmi.son güncellemeyi ben yaptim...

• Merhaba,

Yeni aldığım gear fit 2'yi S7 edege ile eşleştirdim. Samsung Gear programı ile ayarlarını yaptım. Galaxy apps içindeki saat şekillerini yüklemek istediğimde problem çıkıyor. İndir düğmesine basyığımda indirme işlemi yapmadan yükleniyor yazısı çıkıyor ve yüklemeden öyle kalıyor. Aynı şey bazı uygulamalarda da oluyor. Birkaç tane uygulamayı problem olmadan indirip yükledi ama diğerlerini indirmeden yükleniyor yazısında kalıyor. Nasıl çözebilirim.
    Senin anlattigin sekilde ben kullaniyorum bugun 3. gun ve suana %33 sarj var, bugunude cikarir. Powerbank yerine prizde sarj yap.

ilk iki seferdir powerbank ile kapali olarak şarj etmiştim.Ama şimdi 2 amperlik samsung şarj cihazina saat açık olarak taktim doluyor bakalım inşallah farkeder...

Kardeşim çok sağol tavsiyen işe yaradi.Powerbank ile bu saat tam kapasiteli şarj olmuyor.Enteresandir ama çok fark etti.Dediğin gibi saati orjinal samsung priz şarj cihazinda saat açık olarak şarj ettim.Geceleri Bluetooth kapali çok yoğun kullanmadim ama herşeye rağmen şuan 40 saat oldu hâlâ %26 şarj var.O neydi ya powerbank şarjı ile 18 saatte bitiyodu.Dedim böyle olursa yandık.Bunada şükür.tekrar teşekürler.

• https://store.donanimhaber.com/47/7b/cd/477bcd0000e2aa6d597c4552fb068b5d.jpg

Arkadaşlar bu hangi uygulama acaba? Gps bilgisini harita ile gösteriyor?

• Son bir haftadır çok sade bir analog saati ana ekran olarak kullanmaya başladım. Pil süresine çok faydası olduğunu düşünüyorum.
  • Arkadaşlar merhaba.. bu gün temiz 2. El bir gear fit 2 yi 170 tl ye aldım.. iPhone ile eşleştirdim ama daha kurcalayamadım.. şimdi fırsat buldukça bu başlığı okuyacağım .. fakat zaman kazanmak için ilk etapta yapmam gerekenleri, olmazsa olmaz uygulmaları bahsedebilirseniz çok sevinirim.. şimdiden teşekkür ederim .. cihazı iPhone 6s ile kullanacağım

• sarpimoleni S kullanıcısına yanıt
    O proğram sanirim parali olanlardan. ancak telefondaki haritayadan gösteriyor.

• chemxxx C kullanıcısına yanıt
    Tabi şarjdan farkeder ama birazda görsellik olsa bu saat için iyi olmazmı...Güzel saat grafikleri var.

• EHABERDAR kullanıcısına yanıt
    Öncelikle hayirli olsun 170 tl fatura kutu varsa siyahsa bedava.Bende 5 gün önce ankarada kutu fatura siyah 210 tl zor buldum.Bazi şehirlerde gerçekten ucuz satiliyo.uygulamalara gelince zaten gear fit uygulamasina girince orada belli başli proğram ve saat arayüzleri var oradan bakin ve hoşuna gideni indir.Ben öyle yaptim.

Teşekkür ederim hocam biraz kurcalayayım ... oldukça beğendim ilk izlenim olarak bu fiyata bence güzel özellikleri var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.