Şimdi Ara

Samsung Gear Fit 2 [ANA KONU] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
911
Cevap
16
Favori
76.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam wifi güncellemeleri denetlemek için ve bluetooth bağlantısı kesildiğinde aynı modeme bağlanmak için. Birkaç oda arkada bluetooth kopunca modemi görüp yine bildirimi iletiyo. GPS TE rotani ve mesafeni göstermek için var. Diğer konuyla ilgili bilgim yok şimdilik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mt28 M kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim.Sayenizde fazlasıyla bilgilendim. :) Bu yorumlarınıza göre düşüneceğim bakalım.

• Egeozbaran kullanıcısına yanıt
    Cihaz telefondan bagimsiz olarakta kullanilabiliyor bu bakimdan saatteki wifi ile internete baglanip direk telefon uzerinden galaxy Appstoreden degisik saat arayuzleri ve programlar indirmeniz mumkun. Ayrica iPhonedeki Gear uygulamasindan cihaz Firmware update yapilamiyor bu nedenle bunu direk saatle wifiye baglanip saat uzerinden yapmanizada yariyor cihazdaki wifi. gear fit2 ile ister iPhone ister Android br telefondaki actiginiz muzik uygulamalarinizda muzikleri degistirmeniz sesi acip kapamaniz ileri geri yapmaniz mumkun. Bunun icin telefonda bir muzik uygulamasini acin Spottify veya Deezer yada Telefonun kendi muzik uygulamasi olsun, saatinizin Telefona bluetoothla bagli olmasi gerekir. Daha sonra Saatten MP3 Player uygulamasini acip Play simgesinin uzerinde saat simgesine benzer ikona dokundugunuzda Muzik kaynagi Telefon olarak degistiriliyor diye bir yazi cikacak ve artik saatteki muzik uygulamasindan telefonda acik olan muzik uygulamasindaki muzikleri direk saatten degistirebilirsiniz.

Saati iPhone ile eslestirmis olanlar surum guncellemesini yani firmware updatei direk saat uzerinden yapmalilar, bunun icinse saat ile Wifiye baglanmalilar. Daha sonra Ayarlar-Gear info- Gear Software Update yazan yere basacaklar, eger surumunuz guncel degilse saat yeni surumu indirip yukleyecektir, surum guncelse surumunuz guncel uyarisi verecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 5 Nisan 2017; 12:39:15 >

• Evet bugün biraz hayal kırıklığı yaşadım. Bir haftadır rahatsız olduğum için spor pek yapamıyordum ama şu an kolumda takılı halde boks yaptım. Ne oldu dersiniz yerimde durmama rağmen özellikle direk vuruşlarda adım artıyor bu tarz sporlarda sorun olacak gibi duruyor ben daha akıllı bir cihazdır diye düşünüyordum. Elinizi saate bakar poziyonda tutup eliniz öne gidecek şekilde daire çizdiğinizde de artıyor yürüyüşlerde gayet başarılı ama bu tarz yanılgılar olabiliyor. Hatta bazen oturduğunuz yerde eliniz yukarı aşağı haraket ediyorsa kat çıkmış sayabiliyor(belli mi olur belki zemin yükseliyordur e malum küresel ısınma falan )

Müzik dinlemesi çok güzel yürürken şarkı seçme derdi olmuyor otomatik antreman takibi var 10 dk yürüyünce mesela algılıyor. Gps var ama yürdüğünüz yeri çok merak etmiyorsanız gereksiz kalıyor:)

Şarjı 46 saat gitti benim en iyi. Bu 46 saatin 12 güç tasarrufu ve bluetooth kapalı 24 saat takip ve oto kalp açık şekilde gece uykuları sırasında, geriye kalan 34 saat telefona bağlı şekilde geçti. 1.5 saat civarı gps açık yürüyüş yaptım. Yürüyüş sırasında müzikler arasında geçiş yaptım. Parlaklık ev içinde 4 dışarıda 9 şekilde kullandım. Gece şarj edip güne başlarsanız 2 gün sonunda eve geldiğinizde şarja takarsınız mahrum kalmamak için 😊

Fiyat olarak 300- 330 civarı fiyatlarda internette bulunuyor 600 gibi ücretler sakın vermeyin. Ben hepsiburadada 325tl ye aldım samsung türkiye garantili şekilde geldi. Bazen kampanyalar oluyor daha uygun bulabilirsiniz.

Kimler almalı derseniz, adımlarını takip eden, düzenli spor yapan, uyku takibi yapmak isteyen, telefonu kullanmadan müzik dinlemek ya da müzik kontrolü yapmak isteyen, kalp atışı hakkında bilgi sahibi olmak isteyen, ve benim asıl alma amacım olan alarma ihtiyacı olan, bildirimleri cihazında görmek isteyen( whatsappda gelen ikinci mesajlar görünmüyor), mp3 çalar gibi kullanmak isteyen(bluetooh kulaklık şart.) spor bir saat arayan kişiler alabilir.
    Bu yazdıklarımdan biri için alınmaz en az 3 tanesi uygunsa alın derim. Çünkü telefonlar adım sayabiliyor saat gösteriyor, alarmlarına uyanabiliyorsanız o özellik de gereksiz.

Mi band 2 kardeşime aldım ama alarm fonksiyonunu sevmedim 3 4 kere titreyip gidiyor.( uygulamalarla ayarlanabiliyormuş sanırım. Adım sayar saat detaylı olmasa da bildirim kalp atış sensörü gibi özellikler mi band 2 de de mevcut.
    Bu açıdan bakınca Gear Fit 2 biraz fantezi cihazı bence. Mi band 2 110 tl civarı fiyatla bileklik arayanlar tercih edebilirler. Mi band 2 de müzik kontrolü yok onu söyleyeyim.

Gear s2 s3 gibi cihazlardaki uygulama desteği fit 2 ye geldiği anda gerçekten kullanışlı bir cihaz olacaktır. Eğer bütçeniz yetiyorsa alın deneyin yetmiyorsa ve ya o kadar vermek istemiyorsanız 20 güne yakın kullanım süresiyle mi band 2 işinizi hayli hayli görecektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeyfiPasa -- 5 Nisan 2017; 12:33:30 >

• WhatsApp tan gelen 2. 3. Mesajlar görülemiyor denmiş ama menüyü sağa kaydırıp bildirimler menüsünden gelen bütün mesaj ve bildirimleri görebiliyor temizleyebiliyorsunuz.

• ghost1995 kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı kişiden gelen 2 veya fazlası mesajı göremiyorum siz görebiliyor musunuz ? İki ayrı kişinin mesajı görünüyor ama aynı kişinin ikinci mesajı görünmüyor maalesef

• Simdi denedim dediginizi, ayni kisiden birden fazla mesaj geldi ve hepsini ayri ayri bildirimlerde gosterdi, sorun yok yani. Yaklasik bir haftadir kullaniyorum cihazi, mi band2 almak uzere iken buna yoneldim, pisman degilim, gayet detayli bir urun, sonucta bu bir akilli bileklik ama akilli saatten eksik kalir yani yok kesinlikle. Bir de sakin bayiye gidip 600 700 lira falan vermeyin sakin. Let go ve sahibindende 200-250ye kapali kutu urun bulunuyor biraz arastirin. Ben 200tl ye aldim, turkcellden alinma faturali kapali kutu siyah olani. Mavi ve pembe olan daha da uygun fiyatlara bulunuyor. iphone ile sorunsuz kullaniyorum, tavsiye ederim kesinlikle.

• Çok güzel cihaz tavsiye ederim
  • A8 2016 kullanıyorum whatsappdan gelen aynı kişinin ikinci mesajı görünmüyor. Ama normal smsler görünüyor. Ya benim cihaz bozuk ya da whatsappda ikinci mesajı görenlerinki daha kaliteli

• SeyfiPasa S kullanıcısına yanıt
    Aynı kişiden gelen WhatsApp mesajları bende de gözükmüyor. İlk gelen msj çıkıyor. Acaba bı ayarı var da biz mı bulamadık

• Şöyle yapabilirsiniz 2. 3. Mesajları görmek için gelen ilk mesajdan sonra geri tuşuna basıp sol menüden bildirimlere geçerek istediğiniz mesajı okuyabilirsiniz. Ben böyle yapıyorum.

• maksutalkan M kullanıcısına yanıt
    İnternette bir kaç incelemeye baktım onlarda da görünmüyor hocam. Telefon fark ediyor mu ki iphonelarda belki farklı oluyordur. Ya da güncelleme ile alakalı bir ğer vardır

• Bilekligin kordonu sol taraftan acilmaya basladi ve ondan beri uyku ölcümüde yapmiyor hareket edilmeyen zamanlari bileklik takilmamis olarak gösteriyor. Dün Samsung müsteri servisine sordum bunun Garantiye girip girmedigini, cevap olarak garanti kapsamina girdigini ve satis fisiyle birlikte Cihazi etirmemi söylediler. Bakalim bugun yarin götürecegim. Sanirim saat bir yere takilmis ve bundan yirtilma olmus olabilir.
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun hocam.tez gidip sağlam biçimde tez gelsin

• SeyfiPasa S kullanıcısına yanıt
    iPhone ile kullaniyorum defalarca da denedim siz dedikten sonra, ayni kisi ard arda birden fazla mesaj gonderdi ve hepsi bildirimlerde mevcuttu.

• Yabancı forumlara da baktım. Gorunmedigini söyleyen çok kişi var. Ben Lenovo da kullanıyorum. Arkadaşım lg de kullaniyo. İkimizde de gözükmüyor. Bişey var eksik olan da bulamiyoruz

• sarpimoleni S kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin için sorun olmazsa whatsappa aynı kişiden gelen mesajları bileklik üzerinde nasıl görünüyor çekip atabilir misiniz? Android cihazların hemen hepsinde whatsappa aynı kişiden gelen ilk mesaj görünüyor belki IOS yazılımı farklıdır

• quote:

Orijinalden alıntı: _turbo_

Cihaz telefondan bagimsiz olarakta kullanilabiliyor bu bakimdan saatteki wifi ile internete baglanip direk telefon uzerinden galaxy Appstoreden degisik saat arayuzleri ve programlar indirmeniz mumkun. Ayrica iPhonedeki Gear uygulamasindan cihaz Firmware update yapilamiyor bu nedenle bunu direk saatle wifiye baglanip saat uzerinden yapmanizada yariyor cihazdaki wifi. gear fit2 ile ister iPhone ister Android br telefondaki actiginiz muzik uygulamalarinizda muzikleri degistirmeniz sesi acip kapamaniz ileri geri yapmaniz mumkun. Bunun icin telefonda bir muzik uygulamasini acin Spottify veya Deezer yada Telefonun kendi muzik uygulamasi olsun, saatinizin Telefona bluetoothla bagli olmasi gerekir. Daha sonra Saatten MP3 Player uygulamasini acip Play simgesinin uzerinde saat simgesine benzer ikona dokundugunuzda Muzik kaynagi Telefon olarak degistiriliyor diye bir yazi cikacak ve artik saatteki muzik uygulamasindan telefonda acik olan muzik uygulamasindaki muzikleri direk saatten degistirebilirsiniz.

Saati iPhone ile eslestirmis olanlar surum guncellemesini yani firmware updatei direk saat uzerinden yapmalilar, bunun icinse saat ile Wifiye baglanmalilar. Daha sonra Ayarlar-Gear info- Gear Software Update yazan yere basacaklar, eger surumunuz guncel degilse saat yeni surumu indirip yukleyecektir, surum guncelse surumunuz guncel uyarisi verecektir.

hocam benım saatte update kısmı yok. boyle bır sey olabılır mı_?

• saat arada telefona bagli olmasina ragmen whatshaptan bildirim gelmiyor gecen seferde olmustu saati formatladim duzeldi bugun ayni sorun devam ediyor nasil cozebiliriz bu sorunu ne yapmam gerekiyor basina gelen var mi

• bu_rock01 kullanıcısına yanıt
    Hocam saat kolunuzda takılı ve ekran kapalıyken mi oluyor bu sorun? Saat koldan çıkınca bildirim almama ve ekran açıkken almama seçenekleri var eğer böyle kullanıyorsanız

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.