Şimdi Ara

Samsung Gear Fit 2 [ANA KONU] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
911
Cevap
16
Favori
76.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar son güncellemeden sonra whatsapptan gelen resimleri çok net olmasada saatten görebiliyorum.Ben saati alali 15 gün oldu.Sanki önceden bu özellik yoktu yanlişmi biliyorum acaba....

• quote:

Orijinalden alıntı: serhat1971

Arkadaşlar son güncellemeden sonra whatsapptan gelen resimleri çok net olmasada saatten görebiliyorum.Ben saati alali 15 gün oldu.Sanki önceden bu özellik yoktu yanlişmi biliyorum acaba....

hep vardı o özellik hocam
  • blackcurse B kullanıcısına yanıt
    Whatsapp resimlerimi gösteriyor? denedim göstermiyor sadece resim yollandi diyor ve fotograf sembolü var ama resim yok. Siz S3 tenmi bahsediyorsunuz Gear fit2 denmi?
  • Resimleri hep gösteriyor bazen yüklemesi uzun mu sürüyor artık bilemem gösteremiyor son gear uygulama güncellemesinden sonra şarjı çok yemeğe başladı sabah güncelledim baya bir yedi kerata

• whatsapptan gelen ilk mesajı görüyoruz diğerlerinide görmenın bir yolu yokmu beyler birde whatsappa hazır mesaj ekleyemiyormuyuz , hazırmesajları düzenledigimde sadece kısa mesajlarda etkin oluyor
  • hakanlevent kullanıcısına yanıt
    O özellik maalesef yok anlamsız ama yabancı sitelerde güvenlik amacıyla sadece ilk bildirimleri verdiğine dair bir yazı görmüştüm Samsung destekleme adına berbat bir politika izliyor fiyatı ve özellikleri nerdeyse gear fit 2 ile aynı ama mağazads bile uygulama yok fitness bilekliği falan ama günün her saati takınca daha fazla özellik olması gerekiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: SeyfiPasa

O özellik maalesef yok anlamsız ama yabancı sitelerde güvenlik amacıyla sadece ilk bildirimleri verdiğine dair bir yazı görmüştüm Samsung destekleme adına berbat bir politika izliyor fiyatı ve özellikleri nerdeyse gear fit 2 ile aynı ama mağazads bile uygulama yok fitness bilekliği falan ama günün her saati takınca daha fazla özellik olması gerekiyor

valla cok memnunum ama whatsappta derdini tek satırda yazan yok bi yazi bi smile gelse yine tele muhtaç kalıyosun dedigin gibi ikinci bildirimleri okumak şart bencede

• Arkadaşlar fit 2 de konumu aktif etmeme ragmen yürüyüşte gps e bağlanmıyor
  • Gear fit 2 yi inceledim ve cok begendim.

Bu ayarda baska bir saat bileklik goremedim.

Tum android cihazlara baglaniyor degil mi ?

Pili normal kullanimda ne kadar dayaniyor ?

Bluetooth arabaya baglanacak arabadayken. Hep telefona bagli olmasi gerekmiyor değil mi ?

Uyku takibi ve uyandirma var mi ?

Bir de telefona karar verebilirsem tamamdir bu is.

• arastir kullanıcısına yanıt
    Hocam 5.0 , 6.0 ve 7.0 android sürümlerine sahip farklı model ve marka cihazlarda sorunsuz çalıştırdım.

Şarj konusu sizin kullaniminiza bağlı, ben 3 gün rahat kullanıyorum ancak ben çok uğraşmıyorum saatle.

Uyku takibi teorik olarak var ancak siz uyumasaniz bile hareketsiz geçen belli bir sürenin ardından size nasıl uyudunuz bildirimi gönderebiliyor.

Diğer sorularınız hakkında bilgim yok maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duwar -- 3 Mayıs 2017; 7:57:20 >
  • duwar kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler.

• iphone ile kullanmaya başladım. ilk çalıştırdığımda bluetooth'a baglandı, sorunsuzca kullandım. update geldi. yaptım. imkanı yok baglanmıyor sonra bluetooth'a iphone üzerinden. fit 2'ye soft reset attım düzeldi.
  • Arkadaşlar 2. el gear fit 2 aldım. Şarjı çabuk bitiyor. Telefon tamirde olduğu için bağlantı özelliklerini kapattım saat gibi kullanıyorum. Buna rağmen sabah yüzde 100 çekiyorum akşama yüzde 10 kalıyor. İlk 1 saatte yüzde 10-15 arası gidiyor hemen. Sorun donanımsal mıdır?
  • muhammed46 kullanıcısına yanıt
    Cihazı bi sıfırla istersen hiç normal değil.Benimki tele bağlı 2 günü rahat deviriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: kkarakoyun

Cihazı bi sıfırla istersen hiç normal değil.Benimki tele bağlı 2 günü rahat deviriyor.

Hocam ben gelen Watsap ve SMS leri sürekli bileklikten almak istiyorum.

Ama anladığım kadarı ile sadece ilk bildirimleri gösteriyor...
  • kkarakoyun kullanıcısına yanıt
    Sıfırlamıştım sarjı bitene kadar kullandım tam doldurdum. Saat 10'dan bu yana yüzde 20 gitmiş.
  • qwsehmus kullanıcısına yanıt
    Sms dikkat etmedim ama whatsapp ilk bildirimleri gösteriyor.

• muhammed46 kullanıcısına yanıt
    Garantisi vardır muhakkak bi servise ver istersen.

• quote:

Orijinalden alıntı: kkarakoyun

Sms dikkat etmedim ama whatsapp ilk bildirimleri gösteriyor.

Hocam benim için önemli olan sürekli Watsap bildirimlerini alması.

Benim için kontrol eder misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.