Şimdi Ara

Samsung Gear Fit 2 [ANA KONU] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
911
Cevap
16
Favori
76.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar, bende gear fit 2 alıp iphone da kullanmayı düşünüyorum. Whatsaap ta hızlı mesaj özelliği çalışıyor mu ? Yardımcı olursanız sevinirim
  • limitor L kullanıcısına yanıt
    Bir kaç gündür kullanıyorum ama gördüğüm kadarı ile çalışmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bugün hem saate hem uygulamaya yeni güncelleme geldi yaptinizmi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhat1971 -- 21 Nisan 2017; 14:11:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat1971

Arkadaşlar bugün hem saate hem uygulamaya yeni güncelleme geldi yaptinizmi...

Ben az önce gear fit 2 yi güncelledim ama kullanım açısından bir değişiklik fark etmedim. Umarım pil süresinde ve kat sayma konusunda iyileştirmeler vardır. Bunu da zamanla fark ederiz ancak.
  • Merhaba arkadaşlar. Fit 2 'den genel anlamda memnun musunuz ? ıphone ile kullanmak için almayı düşünüyorum. Şarj süresi ortalama kullanımda ne kadar gidiyor ?
  • unforgotten kullanıcısına yanıt
    Slm saati alalı 10 gün oldu evet genel anlamda memnunum.Güzel bir cihaz.Ben samsung telefonla kullaniyorum ama iphone ile ne kadar uyumlu onu iphone ile kullanan arkadaşlarin söylemesi lazim.Şarj konusuna gelirsek çok kurcalayip kariştirirsan 1 gün civari ama normal olarak sadece bildirimlere bakip bir kaç işlev yaparsan 1.5--2 gün ancak gidiyor.Ayrica geceleri güç tasarrufuna alip bluetooth bağlantisini kesersen 2.5 günü buluyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhat1971 -- 24 Nisan 2017; 4:4:26 >
  • unforgotten kullanıcısına yanıt
    merhaba..daha önce apple watch , pebble gibi akıllı saatleri kullanmış birisi olarak kesinlikle gear fit 2 yi tavsiye ediyorum.
    ben 6s ile kullanıyorum ve rahat rahat 2 gün e yakın pil ömrü var ve hemen hemen herşey açık..tabiki bir apple watch değil ama aradaki fiyat farkını göz önünde bulundurunca gear fit 2 bedava neredeyse..inceleme videolarını izlemenizi tavsiye ederim.
  • Normalde 1.5 gün anca giderdi şarjı çok müzik dinlemedim ve fazla kurcalamadım bir saat gps ile yürüyüş yaptım toplamda 15 saat güç tasarrufunda geri kalan zamanda bluetooh bağlı şekilde kullandım oto nabız kapalı 24 saat takip açık. Şu an %2 şarj ve 2 gün 17 saat oldu son güncelleme faydalı oldu sanırım güncellemnin geldiği gün şarj etmiştim bakalım ikinci şarjda da aynı performansı verecek mi

• bir adet gear fit 2 aldım sıfır,kutulu , faturalı,açılmamış tavsiye edeceginiz kullanım senaryoları varmıdır şunu yükle bunu yap gibi
  • Iphone kullanıcısıyımi Gear Fit App 10 Nisan'dan beri samsung accountuma senkranizasyon yapamıyor. böyle bir sorun yaşan oldu mu?
  • foxwoods kullanıcısına yanıt
    Uygualam icinde Samsung Galaxy Apps e giris yap geri gel tekrar dene olur. Yada hesabinla bir kez cikis ve giris yap.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 25 Nisan 2017; 8:56:20 >
  • teşekürler denedim oldu;
    Samsung App üzerindeki oturum süresi bittiği için oturumu kapatmış, hata bundan kaynaklanıyormuş. tekrar giriş yaptıktan sonra sorun çözüldü, teşekkürler.
  • whatsapptaki son mesaj gözüküyor sadece diğer gelen mesaj bildirimlerinide görebiliyormuyuz
  • Arkadaşlar bende şu sıralar bir akılı saat almayı düşünüyorum. Markası fark etmez orta segment memnun kaldığınız önerebileceğini saat?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kırantalon

Arkadaşlar bende şu sıralar bir akılı saat almayı düşünüyorum. Markası fark etmez orta segment memnun kaldığınız önerebileceğini saat?

bileklik istiyorsan fit 2 gayett iyi zaten saati her türlü görüp bildirimlerini alabiliyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanlevent

quote:

Arkadaşlar bende şu sıralar bir akılı saat almayı düşünüyorum. Markası fark etmez orta segment memnun kaldığınız önerebileceğini saat?

bileklik istiyorsan fit 2 gayett iyi zaten saati her türlü görüp bildirimlerini alabiliyorsun

Sağol abi bende bu tarz birşey arıyordum bildirimleri falan görmem benim için yeterli
  • ne kadar sürede şarj oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: unfortunately

ne kadar sürede şarj oluyor?

1.5 saat civarı kullandıgın adaptöre göre degişir
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hakanlevent

quote:

Sağol abi bende bu tarz birşey arıyordum bildirimleri falan görmem benim için yeterli

samsung gear s3 alıcak maddiyat yoksa yeter artar bile başkasına bakma
  • hakanlevent kullanıcısına yanıt
    Yok abi ne yazık ki gear s3 baya pahalı max 500 lira bütçem var fit 2 gibi birşey kafi önerini dikkate alacağım
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.