Şimdi Ara

Samsung Gear Fit 2 [ANA KONU] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
911
Cevap
16
Favori
76.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: muhammed46

Arkadaşlar 2. el gear fit 2 aldım. Şarjı çabuk bitiyor. Telefon tamirde olduğu için bağlantı özelliklerini kapattım saat gibi kullanıyorum. Buna rağmen sabah yüzde 100 çekiyorum akşama yüzde 10 kalıyor. İlk 1 saatte yüzde 10-15 arası gidiyor hemen. Sorun donanımsal mıdır?

Hocam merhaba,benim için bi bakar mısınız Watsap bildirimlerini sürekli alıyor mu?

Mesela arkadaşımızdan üstüste onlarca bildirm almamız mümkün mü?
  • qwsehmus kullanıcısına yanıt
    Akşam denerim hocam
  • kkarakoyun kullanıcısına yanıt
    Faturası yokta.Düzeldi galiba. Şarjını komple bitirip kapalı şekilde şarj ettim. Dün 10'dan beri kullanıyorum pili yüzde 43
  • muhammed46 kullanıcısına yanıt
    Kaliteli orjinal şarj adaptörlerle şarj edin.Ben ilk aldiğimda ilk zamanlar power bank ile şarj ediyordum şarjı sizinki gibi hemen bitiyordu moralim bozulmuştu.Forumdaki bir arkadaşın tavsiyesiyle orjinal adaptörle şarj etmeye başlayinca 2 yada 2.5 gün gidiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serhat1971 kullanıcısına yanıt
    Pili küçük olduğu için pc ve powerbank ile şarj ediyordum. Sony orjinal adaptörü ile şarj edince düzeldi yoksa cihazın ekranı özellikleri on numara
    Denedim. İlk mesaj geliyor ondan sonrakiler gelmiyor. İlk mesajı silince tekrar gönderince geliyor.
  • Konunun sahibi arkadaşın sanırım konuyla bir ilgisi yok, şahsi düşüncem konu başlığının değiştirilip, ana konu / ürün kullanıcılarına dönüştürülmesidir. Arkadaşlar 3 haftaya yakın bir süredir saati kullanıyorum, gittigidiyor dan 239 TL civarına satın almıştım, 0 kapalı kutu mavi renk. Daha önce gear fit ve mi band 2 yi kullanmış biri olarak, bir bileklik için çok daha fazlası diyebilirim. Bu cihazın ilk piyasa fiyatı 699 TL idi, bu para verilmez, ama 350 TL seviyesine kadar benim gözümde alınabilir bir cihaz. Malzeme kalitesi ilk varyasyona göre bayağı bir iyileştirilmiş, bir önceki sürümde zamanla aşınmalar ve kenarda atmalar oluyordu + cihaz ciddi biçimde ısınabiliyordu, bu sorunu kökünden çözmüşler. Adımsayar %98 oranında sapma payı illaki olacak gün içinde bizzat kontrol ettiğimde oldu, hakeza kat sayımı içinde %95 civarı diyebilirim, ama ben eksik / fazla saydığını daha görmedim, kalp atışı doğruluğunda da bir sorun yok bizzat kendim test ettim, 1 sayı eksik 1 sayı fazla %99 doğru sonuçları alabiliyorsunuz. Şarj konusuna gelince ben always on display ekran kullanıyorum, bluetooth açık, wifi / gps kapalı, müzikçalar daimi aktif spotify üzerinden, cihazı ara ara müzik değişim işlemleri için kullanıyorum, ara arada saat için vs. yokluyorum, havanın durumuna göre parlaklığı max: 4 e aldığım zamanlarda oluyor, 24 saat kayıt aktif, bildirimler ve titreşim kapalı bu şekilde 2.günün sonunda şarj bitiyor. Sık kullanımda 2 günün sonunu da göremeyebiliyorum. Uygulamalara gelince, Samsung Weather / Samsung Kronometre / Samsung Alarm bunlar mevcut, ek bir saat şekli veyahut uygulama yüklü değil. Kordon konusuna gelince kordon gayet kaliteli lakin bileğe göre takılı kaldığında haliyle sıkma yapıp iz bırakabiliyor, + gevşek kullanmanızıda önermem aksinde sayımlar veya kalp atışı çalışmayabiliyor çünkü. epey veya alve gibi karşılaştırma sitelerine bakın f/p oranında bu cihazdan daha iyi bir cihaz şuan yok ve olacağını da zannetmiyorum. Beni 2 sene götürsün yeter, Samsung bu gidişatını bozmazsa şayet sonrasında kesinkes Gear S3 varyasyonu bir saat alacağım.

--------------------------------------------------------------

Spotify konusunu biliyorsunuzdur malum şuan için USA de mevcut, Samsung cihazı olanlar HOLO VPN üzerinden Samsung Apps ile kullanabiliyorlar, lakin telefonu samsung olmayanlar nasıl bir yol izlemeli bilgisi olan arkadaş varsa paylaşsın lütfen. Ek olarak, 2 gün önce aliexpressten bir kordon sipariş ettim, kordon pek kaliteli birşeye benzemiyor ama çerçeve kısmını kapattığından, cihazın herhangi bir yerle sert temasını engellemek maksatıyla kulllanılabilir gibi geldi, fiyatı da gayet uygun, linki aşağıda satın almak veya incelemek isteyen arkadaşlar bakabilir.

Bu arada ben bu ürünü 0.99 dolara almıştım, şimdi 1.68 dolara yükselmiş başka satıcılara da bakabilirsiniz ekseriyetden.

• arquerox kullanıcısına yanıt
    Hocam daha göndermediyse satıcı ürünü iptal et bence canım bilekliği mahvetmiş çok çirkinleştirmiş tip olarak bi de kalitesiz bi plastiği var gibi gözüküyor. Bu arada diğer arkadaşlar da sizin gibi kullanım seneryolarını, kullandıkları uygulamaları paylaşırsa alacak arkadaşlara da fikir vermesi açısından yardımcı olur. Ağzınıza sağlık hocam.

• otomatik kalp ölçme kapalı
    wifi gps kapalı
    otomatik spor algılama kapalı,
    bilek hareketi açık ,
    bildirimler ve bluetoothla eşleşme açık ,
    alarm kurulu bir tane ekstradan saat kurulu
    parlaklık yerine göre degiştiriyorm dış ortamda 9 da iç ortamda 4 te
    ortama 3 gün gidiyor.(hizlı şarj cihazı takılı şarj)
    kesinlikle bu fiyata bundan iyisi yok (200-250 tl)
  • Şöyle 230-250 civarına alanlar link atsın da biz de faydalanalım.

Aliexprese sipariş verdiğiniz kordon benimde kafama yatti şöyleki mesela dağa bayira baliğa tozlu toprakli biryerlere gidileceği zaman bu kordon takılabilir.Mesela araba temizliği yapacağim zaman bu kordonu takabilirim.Çünkü elimi kolumu bazi dar yerlere sokarken saatimi çizebiliyorum yada çikartmak lzorunda kaliyorum.Parasıda birşey değil bir mağnum dondurma fiyatı 😊

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhat1971 -- 8 Mayıs 2017; 1:44:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: unfortunately

Şöyle 230-250 civarına alanlar link atsın da biz de faydalanalım.

Slm Letgo yada sahibinden.com u takip ederseniz belki 200-250 arasi bulabilirsiniz.Ama sanki şu aralar sıfır fiyatları arttı gibi.Ben letgodan az kullanilmiş kutulu faturali siyah rengini üç hafta önce 200 tl civarina aldim.Yanliz mavi renk olanıda bulmuştum ama beş on lira fazla verip siyah olanını tercih ettim.Satarkende siyah daha fazla tercih ediliyor.Bu benim fikrim tabiki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhat1971 -- 8 Mayıs 2017; 1:32:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat1971

quote:

Orijinalden alıntı: unfortunately

Şöyle 230-250 civarına alanlar link atsın da biz de faydalanalım.

Slm Letgo yada sahibinden.com u takip ederseniz belki 200-250 arasi bulabilirsiniz.Ama sanki şu aralar sıfır fiyatları arttı gibi.Ben letgodan az kullanilmiş kutulu faturali siyah rengini üç hafta önce 200 tl civarina aldim.Yanliz mavi renk olanıda bulmuştum ama beş on lira fazla verip siyah olanını tercih ettim.Satarkende siyah daha fazla tercih ediliyor.Bu benim fikrim tabiki.

Hocam iyi fiyata bulmuşsunuz.

Bu arada Watsaptan sadece ilk bildirimi alıyor daha sonra

bileklikten mesajı silmemiz gerekiyormuş bu durumu nasıl değiştirebiliriz?

Evet whatsapptan arka arkaya mesaj gelirse ilk olanı gösteriyor ama ilk geleni hemen silerseniz ikinciyi görebiliyorsunuz ayrica gönderileren bazı resimler görünüyor bazıları görünmüyor bende anlamadim.Bu durumlara bizim yapabileceğimiz birşey yok ben saati aldiktan sonra iki kere güncelleme geldi.Samsung bu sorunlara adam gibi bir yazilim gönderirse belki olabilir.Bunun haricinde saatten çok memnunum...

• Arkadaşlar saate gear uygulamasının haricinde dışarıdan saat teması veya uygulama yükleyebilen varmı.Yani samsung telefonlarimiza apk indirip yükler gibi.youtube da çok güzel saat temaları var ayrıca telefonun kamera görüntüsünü saatten görülebilen değişik uygulama gördüm.Malesef saat kapasite olarak ve uygulama yüklenebilir olmasına rağmen sayılı uygulama var ve bazilari paralı...

• quote:

Aliexprese sipariş verdiğiniz kordon benimde kafama yatti şöyleki mesela dağa bayira baliğa tozlu toprakli biryerlere gidileceği zaman bu kordon takılabilir.Mesela araba temizliği yapacağim zaman bu kordonu takabilirim.Çünkü elimi kolumu bazi dar yerlere sokarken saatimi çizebiliyorum yada çikartmak lzorunda kaliyorum.Parasıda birşey değil bir mağnum dondurma fiyatı 😊

Katılıyorum, işin outdoor boyutu bir yana, günlük hayat da birçoğumuzun yaşadığı bir sorun var. Eliniz illaki bir yerlere çarpıyor, ve elinizin çaptığı yerde "akıllı saatiniz" olunca, işin rengi hemen değişiyor. Benim ilk işim saate bakmak oluyor, aman bir şey oldumu, ekranda sorun var mı gibisinden. İlk yorumumda belirttiğim gibi, Gear Fitin ilk varyasyonuna göre malzeme kalitesi üst derecede, hatta mükemmel diyebilirim. Saatin takılı olduğu kolumda ister istemez kapı koluna defalarca çarptığımı hatırlıyorum da, en ufak bir aşınma dahi söz konusu değil. Bahsi geçen kordon ekran çerçevesini tamamıyla kapattığından bu soruna kalıcı çözüm olacaktır. Çok basit bir ürün, ama kullanılış opsiyonuna göre iş görecek bir ürün. Asıl benim aklıma amazondaki kordonlar takıldı.

=>https://www.amazon.com/Moretek-Replacement-Smartwatch-Sweat-Resistant-Deodorant/dp/B01MG25245/ref=sr_1_33?ie=UTF8&qid=1494257904&sr=8-33&keywords=gear%2Bfit%2B2%2Bband&th=1

Bu kayış tipinin Black olanını seçin, yorumları inceleyin hakikaten mükemmel koruma tipi sunacaktır. Satıcı ne yazık ki TR ye gönderim yapmıyor, + fiyatı pahalı.

Evet bende bazen çarpiyorum.zaten yanda küçük bir nokta var millet görmüyo ben görüyorum o kadar titizim yani.Amazondaki güzelmiş ama çok pahalı.aliexpress deki de yeterli parasina göre....

• quote:

Evet bende bazen çarpiyorum.zaten yanda küçük bir nokta var millet görmüyo ben görüyorum o kadar titizim yani.Amazondaki güzelmiş ama çok pahalı.aliexpress deki de yeterli parasina göre....

Forumdan bir arkadaş bana aşağıdaki linkleri iletti, amazondaki ürünün aynısını bulmuş, demek ki detaylı araştırmada bulunmamışız. İlettiğim amazon linkinde bulunan ürünlerin birçoğu yok belki ama asıl istediğim model aliexpress'te mevcutmuş meğersem. Şimdi değil ama ilerleyen günlerde almayı düşünüyorum.

=>

=>

Evet o kardeşimiz özelden banada aynı linkleri atti ama pahali oldukları için vazgeçtik ve youtube linkteki koruyucu kayişi tavsiye ettim.Oda bende bu kayiştan sipariş verdik.

• quote:

Evet o kardeşimiz özelden banada aynı linkleri atti ama pahali oldukları için vazgeçtik ve youtube linkteki koruyucu kayişi tavsiye ettim.Oda bende bu kayiştan sipariş verdik. https://youtu.be/t26r_Xg5aPk

Anladım, güle güle kullanın. Youtube linkindeki kayış, cihazın orjinal kayışının emitasyonu. Haliyle orjinal kayışla her açıdan aynı olduğundan herhangi bir koruma sağlamayacaktır. Maksat cihazı toz ve bilimum dış darbelerden korumaksa şayet, ilk yorumumda size ilettiğim tiple beraber şimdi iletmiş olduğum linkler deki kayışlar dan birini tercih etmenin daha sağlıklı olacağı kanaatindeyim. Fiyat konusuna gelince, evet $ kurunu da göz önünde bulundurursak gerçekten pahalı.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.