Şimdi Ara

Samsung Gear Fit 2 [ANA KONU] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
911
Cevap
16
Favori
76.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gear fit 2: bazı yerlerde sıfır kapalı kutu faturalı 300 TL çoğu yerde 450-500tl bu kadar fark ne?

Ucuz satanlar telefon gibi paralel ithalat (tek yerde servisi garanti) pahalı olanlar Samsung'un garantisi mi var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _turbo_

RX360XXU1DQE6 . Güncelleme ülke ülke degisir, ben AVrupadayim. Sanki son guncellemeden sonra pil sureleri artmis gibi geldi. Önceden 3 Gün gidiyordu, bugun 3. Gün ve %51 Pil orani var.

Ulkeyi nasil degistiririz peki? Telefonu da Gear'i da ingilizce kullaniyorum ben zaten, telefonda da ulke UK.

3 gune nasil ulasiyorsunuz? Bende wifi, gps ve always on display haricinde her sey acik. Evdeyken brightness 1, disaridayken 5-6. Cok fazla notification gonderen app de yok. ve bu kullanimda 2. gunun sonunda pil durumu %15.

account.samsung.com'dan baktim Country: United Kingdom yaziyor bende de. Sizin hesap hangi ulkeye ait?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archangelic -- 10 Haziran 2017; 21:55:1 >
  • Ülke nasil degisir bilmiyorum ama senin kullanim seklinlen yeni sürümde pil tam 5 gün gitti. Sanirim pil tasarrufu modunda 8-9 gün gider.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 10 Haziran 2017; 23:17:35 >
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt
    Sanirim Almanya'dasiniz, sizin surumu (R360XXU1DQE6) aratinca Almanca ve Ispanyolca sonuclar cikiyor.

Bende Auto HR da acik, her 10dk'da olcum yapiyor. Watch face olarak siyah background'u olan ama animated bir WF kullaniyorum. Bunlarin da pile etkisi oluyordur. Simdi gece yatarken BT'u kapatmayi dusunuyorum, 8 saat BT'den bakalim ne kadar tasarruf edicez.
  • Turkiye'de Gear'i update edebilen var mi?

@_turbo_ yeni surumun dillerine bakar misiniz Turkce var mi?
  • Aranıza bugün itibariyle katıldım ...

Cihaz çok şık güzel ama uygulama eksikliği var market cidden boş ...

Fitness uygulamaları HR vs gayet güzel ama şu cihaza neden çağrı koymuyorsunuz çağrı gelince yanıtlaya biliyoruz aynı şekilde rehber gelse de rehberden ara dediğimizde telefondan devam etsem ...

Bisiklet sürerken telefonu cebe zaten koyamiyorsun çantadan çıkarmak ta bir zulüm

• merhaba herkese,

dün itibariyle bende aranıza katıldım. ama bir sorunum var benim cihaz demo cihazı hediye edildi. şimdi demi modundan çıkarabildim ama cihaza bağlayamıyorum bluetoot açık telefone gear yazılımı kurdum. cihazı arıyor ama bulamıyor normal olarak telefonun bluetoot dan normal arama yaptığımda çıkıyor. gear yazılımı görmüyor ne yapabilirim. yardım edermisiniz. odin mode de "reactivation lock off" görünüyor bunun sebebi olabilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemalar

merhaba herkese,

dün itibariyle bende aranıza katıldım. ama bir sorunum var benim cihaz demo cihazı hediye edildi. şimdi demi modundan çıkarabildim ama cihaza bağlayamıyorum bluetoot açık telefone gear yazılımı kurdum. cihazı arıyor ama bulamıyor normal olarak telefonun bluetoot dan normal arama yaptığımda çıkıyor. gear yazılımı görmüyor ne yapabilirim. yardım edermisiniz. odin mode de "reactivation lock off" görünüyor bunun sebebi olabilir mi

yokmu bilgisi olan
  • Dostlarım bu ekranı nasıl geçeceğim ? Cihazı sıfır aldım durup dururken account filan diyor uygulamayı indirdim en son aşamaya geliyor cihaz ayarlanıyor yazmaya başlıyor. Account uma girş yapıyorum bınla açamazsın başka accountla giiş yapmışsın onla aç diyor ? Ben başka accountla girmedim ki ?

Samsung Gear Fit 2 [ANA KONU]

Samsung Gear Fit 2 [ANA KONU]

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba ben son 1 aydır samsung gear uygulamasından mağazaya giremiyorum yükleniyor deyip beyaz ekranda kalıyor uygulamayı silip tekrar yüklememe rağmen düzelmedi ne yapabilirim

Video:

• 2 gunun uzerinde sarj etmeden kullananlar hangi ayarlarda ve watchface ile kullandiklarini yazabilirler mi?

Ben gerek animated gerekse sabit watchface ile asagidaki ayarlarla 2 gunu asamadim henuz.

Acik: BT, Notification indicator, Screen timeout 15 sec, Wakeup Gesture (saate bakinca ekranin acilmasi), Alerts (BT kopunca uyari), Health Nudges, Workout Detection
    Kapali: WiFi, GPS, Auto HR, Watch always on, Vib: long buzz (uzun titresim)

Duzeltme: Sabit watchface ile 3 gune ulasabildim. Yaptigim testlere gore Auto HR'in (hareketsizken devreye giren ve her 10 dk'da kalp atisi olcen ozellik) pile cok bir etkisini goremedim. Auto HR acikken de yine yukaridaki ayarlarla 3 gun kullanim elde edilebiliyor.

Yatarken ayrica BT'u kapatip DND'yi aciyorum, DND Wakeup Gesture'i kapatip saga sola donerken de ekranin acilmasini onluyor. Telefonda gece boyunca DND aktif oldugu icin zaten tel gelen bildirimleri Gear'a gondermiyor, dolayisiyla gece boyunca BT'un acik olmasinin geregi yok bu durumda.

Ayrica Samsung'a gore 3-4 gun gitmesi gereken pil degerleri bu kullanimlarla degil standart kullanimla elde edilmesi gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archangelic -- 24 Haziran 2017; 21:30:21 >

• Cihaza su son guncellemeyi yapmadan once cekim mesafesi acayip uzundu simdi kisa gibi bunun bi ayari olabilirmi

• Bugün 4. Gün ve hala yaklasik %30 Pil var yarina rahat cikar, yarinida Pil tasarrufu modunda cikarir. BT gerek olmadikca acma, wakeup gesture yi kapat. Ekstra watchface yuklemedim kendi orijinalleriyle kullaniyorum. Ekstra programda yuklemedim. Son aldigi guncellemeden beri Pili 5 Gün gitmekte bu sekilde kullanimla. Pil %15 e gelince Pil tasarrufunu aktif et bir gun daha deviriyor, Pil %15 e dusmeden Pil tasarrufunu aktif edersen birsey getirmiyor.
  • Zaman zaman yürüyüş modunu kullanarak yürüyüş yaptıktan sonra GPS açık kalıyor. Bu da bataryanın gün içinde hızlıca tükenmesine sebep oluyor. Yürüyüş işlemini her seferinde aynı şekilde başlatıp sonlandırmama rağmen düzensiz bir şekilde bu sorunla karşılaşıyorum.
    Bu cihazi diger Fitness Band'lerden ayiran en buyuk ozelligi SmartWatch'lara ozellik olarak da goz kirpmasi. Yani BT kapali kalacaksa, bildirimleri almayacaksak, Power Saving acik kullanacaksak o zaman Mi Band'in 30 ile 50 gun arasinda pil kullanimi veren band'lerini almak daha mantikli olur. Benim Mi Band 1S, BT surekli acikken ve arama bildirimleri acikken ortalama 30 gun pil omru veriyordu, simdi BT kapaliyken 40-45 gune varan kullanim sunuyor. Bir de uykuda kalp atisi olcum destegini kapatsam heralde 50-55 gune cikacak.

Diger post'u guncelledim, 3 gun kullanima ulastim, simdi gece Power Saving'e alip test edecegim. Detaylar onceki post'ta.
  • Herkesin kullanim alani farkli oldugu icin ben, telefonla surekli bluetoothla baglanmasini gereksiz buluyorum. Sadece verileri senkronize etmek icin eslestiriyorum. Daha cok toplanan veriler ve spor yaptigim ölcümleri önemli benim icin, renkli bir ekrana sahip olmasida cabasi. Senin anlattigin Mi de Kalp atisi sensoru, gps ve ekran bulundugunu sanmiyorum. Bende daha önce garmin vivosmart birinci nesil vardi ekranida vardi ve pili 17 gun gidiyordu. Ancak kalp sensoru yoktu, gps yoktu, elini her sallayisi adim olarak algiliyordu.

Anlattigim gibi Hareket verilerimi ölcmek icin kullandigimdan telefonla gereksiz yere bagli kalip pil somurmesi benim icin gereksiz. Bunu daha cok aksesuar olarak kullanmak icin aldigim Gear S3 ile yapiyorum onuda herzaman kullanmiyorum. Ama 5 gune yakin kullanim Gearfit2 ile güzel bu sure 7 veya 8 gun olsaydi ideal olurdu.
  • Arkadaşlar.. Endomondo ve runstactic ile uyum nasıl..? Yükleyince direct banda geliyormu bu programlar..? Birde adım sayar değilde.. Gidilen mesafe gözüküyor mu banttan..? "bu önemli benim için...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Kullanim kisiden kisiye gore degisir elbette ancak senin kullanim seklin Gear'in ongorulen ve tasarlanan kullanim seklinin disinda oldugu icin "benimki tek sarj ile 5 gun gidiyor" dediginde bu, insanlara kendi Gear'larinda bir sorun oldugunu dusundurebilir diye soyledim. Yoksa tabi isteyen istedigi sekilde kullanabilir.

Normal kullanimda sabit bir watchface ile ortalama 2-2.5 gun gibi bir degere ulasabiliyorum. Samsung'un soyledigi 3-4 gun sanirim biraz abartili olmus. Bu arada lithium-ion pillerin kullanimini da hala bilmeyen insan cok. Tum cihazlariniz icin, pillerin %15-20 altina cok inmemesine ozen gosterin, li-ion pillerin NiCad piller gibi tamamen sifirlama ve fulleme yapildiginda omurleri azalir. Bu yuzden genel olarak %20 ile %80 arasinda tutulmalarinda fayda var. Gear gibi cihazlarda kapasite dusuk oldugu icin %15-%100 araligi pil omru acisindan iyi olacaktir. Dolayisiyla benim yaptigim testlerde de genelde 2-2.5 gun %100'den %15'e dusme araligini kapsiyor.

Benim Mi Band 1S'te daha once de yazdigim gibi kalp atisi olcum sensoru var, ekran ve GPS tabi ki yok, Xiaomi Cin'in Apple'i olarak geciyor, bugune kadar kullandigim butun urunlerinden de memnun kaldim, uretim kalitesi, iscilik ozellikle satildigi fiyata gore cok cok iyi. Ama elbette $6-7'a da ekran ve GPS'li bir cihaz satmak mumkun degil. Mi Band 2'de ekran eklediler ama Gear gibi degil tabi. Bir de yeni cikardiklari ust sinif bir band var, EKG chip'i eklemisler.
    Xiaomi AMAZFIT Smartband:https://www.techgindia.com/xiaomi-amazfit-smartband-review/amp

Adim sayma konusundaki hassasiyete gelince, iPhone genelde hep dusuk sonuc cikartiyor, evdeyken telefon masada durdugu icin bu normal. Mi Band ile Gear da genelde birbirlerine cok yakin sonuclar veriyorlar. Yani hassasiyet konusunda birbirlerine oldukca yakinlar.

Bir iPhone kullanicisi olarak Gear S3 kullanmaktan memnun musun? Genelde cok kisitli ozellikler sundugu icin tercih edilmiyor, ben de bir donem dusunmustum ama bu yuzden vazgectim. Bir de seninki biraz lukse kacmis, hem S3 hem Fit2. ikisinin fiyatiyla bir Apple Watch alinirdi sanki?

• Gear S3 kapali kutu internetten cok uyguna aldim, pek lükse kactigini söyleyemem. iPhone kullanicisi olarak Gear S3 tende cok memnunum. Kisitli derken yapamadiginiz tek sey aslinda parali saat arayuzlerini satin alamiyorsunuz, onun disinda baska bir kisitlama yok. Yani gelen aramalari saat uzerinden cevaplayabilir (konusabilirsiniz), SMS yazilabilir filan. Samsungla kullanim acisindan avantajlari S Health uygulamasi Samsungda daha gelismis olmasi ve daha cok saat arayuzu yukleyebilmeniz. Ancak Watchmaker gibi uygulamalar iPhone ile calisan gear s3 ler icind cikiyor ve boylelikle guzel saat arayuzleri yukleme imkanida olusuyor.

Apple Watcha gelince fazlalik param olsa yine almam, ben saati aksesuar olarak kullaniyorum bu sebepten Apple Watch bir halta benzemiyor, heleki kare sekli cok itici geliyor. Bedava verseler aninda satarim. Gear S3 Classic ayni saat gibi ve yuklenen muthis arayuzlerle cok daha guzel yapilabiliyor, Always On ekraninin renkli olmasida bir avantaj, Apple Watch o sekle gelene dek bir 10 yili bulur heralde. Apple Watchda bircok gereksiz uygulama mevcut, Apple bunun yerine önce kendi Saglik uygulamasini gelistirmeli, oda bir halta benzemiyor.

• Slm bende 1.5 ay önce gear fit 2 ile araniza katilmiştim.Aldiğimda çok hoşuma gitmişti.Severek kullaniyordum.Sadece biraz yüklemeler kısıtlıydı.Sonra gear serilerine aklım kaymaya başladı.Youtube da videolarini falan izledim.Bir arkadaşim ısrarla saatimi almak istiyordu bende ona 210tl aldığım saati 260tl sattim.Hemen ikinci el satiş sitelerinde pusuya yattim.Ve geçenlerde bir jandarma astsubay kardeşten iyi bir pazarlikla biraz kullanilmiş beyaz gear s2 sport u 230 tl gibi bir rakama aldim.Kutusu herşeyi var ama faturası yoktu.Hatta forumda bir arkadaş fiyatina inanamadı hırsızlık olabilir dedi.Ama gözümle görerek aldim.Jandarma astsubay takasa karşılık almış.Her neyse gelelim saate.Gerçekten saat mükemmel çok hoşuma gitti diyebilirim.Bu kadar beklemiyordum.S3 kadar olmasada Turbo kardeşin dediği gibi çok özgür ve gösterişli bir saat.Fit 2 ye göre o kadar çok saat arayüzü varki valla hergün bir başkasini yüklüyorum ama doymuyorum.Birçok program var hatta elfeneri ve oyun proğramları bile var.Barometre,Altimetre bile yüklenebiliyor.Oturduğum yerden telefonu almadan whatsapp a bile cvp verebiliyorum.Kullanımı çok güzel ve havali.ilerde uygun bulursam s3 e bile geçebilirim.Kısacası fit2 de güzel ama saat gear s2 yada s3 ü şiddetle tavsiye ederim.Alıp kullanan arkadaşlar bana hak vereceklerdir.Bu arada herkeze iyi bayramlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhat1971 -- 27 Haziran 2017; 13:7:16 >

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.