Şimdi Ara

Samsung Gear Fit 2 [ANA KONU] (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
911
Cevap
16
Favori
76.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sanırım gear fit2 dışında ki modeller iphone ile uyumlu değil ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar güncelleme geldi. Telefondan Samsung Gear uygulamasından güncellemeyi denetle yaptım indirmeye başladı yükledim. Bahsedilen pil ile ilgili iyileştirme yarın tam gün kullanmada belli olur.

Samsung Gear Fit 2 [ANA KONU]

Samsung Gear Fit 2 [ANA KONU]

• Bu guncelleme TR ye yeni gelmis ben uc hafta once yukledim pilde inanilmaz iyilestirme yapilmis.

• EHABERDAR kullanıcısına yanıt
    Tam bilmiyorum çünkü samsung telefon kullaniyorum yanlız duyduğuma göre iphone larda s health sağlık spor uygulamasında sıkıntı oluyormuş...

• quote:

Orijinalden alıntı: ganeja

Arkadaşlar.. Endomondo ve runstactic ile uyum nasıl..? Yükleyince direct banda geliyormu bu programlar..? Birde adım sayar değilde.. Gidilen mesafe gözüküyor mu banttan..? "bu önemli benim için...

Bu programları kullanan yokmu arkadaşlar..?

Tamam programdan vazgeçtim... Sadece saat ile yürüdüğünüzde veya Koştuğunuzda katlettiğiniz mesafeyi gösteriyormu..?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet, üzerindeki gps ile mesafeyi kaydediyor.. Telefondan ise haritayı detaylı şekilde görebiliyorsunuz. Teldeki uygulamayla bu bilgileri endomomda ve strava ya gönderebiliyorsunuz

• Ancak bahsettiğiniz programlar kurulamıyor... Şöyle düşünün bu bileklik kendi uygulamasına sahip ve verileri o uygulamaya aktarıyor. Eğer siz isterseniz bu kayıtları strava ya da endomondoya gönderebiliyorsunuz.

• üç gündür HTC 10 Leodroid romlu nougat 7.1.2 tanıtamadım bu fit 2 yi neden hep gear manager durdu hatası alıyorum
  • ganeja kullanıcısına yanıt
    Gösteriyor hocam adım hızınız mesafenin normal hız kalp atışı yükseklik ... Hatta telefondan bakınca yokuş yukarı çıkarkenki kalp atışınızı hıza bile kiyasliyor ...

• Peki aranızda endomondo app kullanan var mı? Sanırım gear fit 2 mağazada endomondonun uygulaması da varmış.. İnternete gördüğüm kadarıyla endomondo uygulamasıyla antrenman yapıp direk telefondaki uygulamaya bilgileri gönderiyor. Deneyen varsa bilgi verebilir mi?

Bilekliği yeni sipariş verdim o yüzden daha gelmedi kendim deneyemiyorum

• htc telefon ile bu cihazı kullanabilen var mı deli etti bu samsung maneger durdu hatası 5 eski versiyona kadar hepsini yükledim ama sorun çözülmedi . en son htc rom unu değiştirtecek bu gear fit2 bana yardım edecek bir hayırsever htc kullanıcsı yok muuuuuuuuuuuuuuu????
  • drdonanım D kullanıcısına yanıt
    Valla benim cihaz daha gelmedi... Ben de huawei g7 ye kuracam ama şimdi gerildim. Google play de son güncellemeden sonra heme n herkes aynı şeyden şikayetçi.. Benşmki gelince deneyimlerini aktarırım

• quote:

quote:

Arkadaşlar.. Endomondo ve runstactic ile uyum nasıl..? Yükleyince direct banda geliyormu bu programlar..? Birde adım sayar değilde.. Gidilen mesafe gözüküyor mu banttan..? "bu önemli benim için...

Bu programları kullanan yokmu arkadaşlar..?

Tamam programdan vazgeçtim... Sadece saat ile yürüdüğünüzde veya Koştuğunuzda katlettiğiniz mesafeyi gösteriyormu..?

Mesafeyi, aksiyon süresince ölçülen kalp ritmini, yine yürürken merdiven vs çıktıysanız çıktığınız kat sayısını hepsini gösteriyor. Ben saati münferit kullanıyorum, telefona haftada ya da 10 günde bir falan bağlıyorum eşleştirme için. Yoksa telefona bağlıyken, hem BT hem de uygulama bildirimleri şarjı abartmadan %40 falan düşürüyor diyebilirim. Şu an kolumda telefona bağlı olmadan çalışıyor, 3. günü doldurdu; %21 şarjı var.

Yeni alan arkadaşlar, ne kadara aldınız saati?

• Arkadaşlar WhatsApp uygulamalarının bildirimleri alt alta Okuyamıyoruz bunun çözümünü bilen var mı? İphone da okuyabiliyorum ama Android de okunmuyor?

• Barlas kullanıcısına yanıt
    Valla sıfır fiyatları uçtu.. Ben 1 aylık temiz bir tane buldum 200 TL ye anlaştık. Şu an yolda... 600-700 lira gibi rakam bu ürün için pahalı.. Ama 300 TL seviyesi için tam bir fiyat performans canavarıydı

• quote:

Orijinalden alıntı: krizalit17

Valla benim cihaz daha gelmedi... Ben de huawei g7 ye kuracam ama şimdi gerildim. Google play de son güncellemeden sonra heme n herkes aynı şeyden şikayetçi.. Benşmki gelince deneyimlerini aktarırım

dostum sorun son versiyon değil ben 4 versiyon önceye kadar tüm sürümleri denedim olmuyor sorun android 7.1.2 de samsung kendi telefonlarında buna uyumlu hale getirdi ama diğer telefonlarda bekliyor . bir de sanki rom ile ilgili olabilir diye düşünmüyor değilim yakında htc için yeni stock rom güncellemesi gelecek bi de öyle deneyeceğim ama sıkıntı büyük :(((
  • Ben bir kac ay once 270 TL'ye aldim N11'den kuponlarla birlikte. Simdiki fiyatlari gorunce sukrettim. Resmen bedavaya almisiz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • drdonanım D kullanıcısına yanıt
    ben de aynı hatayı alıyordum. romdan kaynaklı bi sorun sanırım o. Stockda sorun yoktu. şimdi de rr kullanıyorum. 7.1.2'de ve hiç bir sorun yaşamıyorum. bilginiz olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bravado13

ben de aynı hatayı alıyordum. romdan kaynaklı bi sorun sanırım o. Stockda sorun yoktu. şimdi de rr kullanıyorum. 7.1.2'de ve hiç bir sorun yaşamıyorum. bilginiz olsun...

Süper haber hemen rom güncelleme işine giriyorum :) Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: drdonanım

quote:

Orijinalden alıntı: bravado13

Süper haber hemen rom güncelleme işine giriyorum :) Teşekkürler

stock rom ile sorunu çözdüm artık fit2 htc 10 ile iyi anlaşıyor :)
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.