Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Samsung Gear S3 Frontier 1YIL 5 AY Garantili Satın Al 20 Nisan 2019 16:27 1 1 Samsung Gear S3 Frontier 1YIL 5 AY Garantili Arkadaşlar günlük kullandığım Gear S3 Frontier saati satıyorum ürün Turkcell'den alınmıştır.1 YIL 5 AY daha garantisi devam ediyor bu gün itibariyle.Fatura görselini detaylı atabilirim.Fatura tarihi 21.09.2018Üründe soru işareti bırakmamak adına detaylı fotoğraflarını çektim.Satma sebebim ise iPhone Xr modeline geçtim ve cihaz samsung cihazımdaki gibi tüm özellikleriyle çalışmıyor.Yanında iki adet de kordon var.Bir tane mavi plastik ve bir tane siyah deri klasik kordonu.Orjinal (S)Small kayışı da yanında.Tüm aksesuarları ile birlikte teslim edilicektir.Hiç bir sorunu yoktur.Alındığı günden beri ekranında tempered cam ekran koruyucu kordur.İstanbul içi elden alabilirsiniz.Hayırlı günler.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 825 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 11 Eylül 2020 Satıldığı Şehir : İstanbul,Bahçelievler Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Samsung Gear S3 Frontier 1YIL 5 AY Garantili AM3 SİSTEM İÇİN SATILIK RAM VE İŞLEMCİ(1055T) Xiaomi Mi Band 1S with Heart Rate Sensor (Nabız Ölçme) Cooler Master eXtreme Power 650W (RP-650-PCAA-E2) Satılık
Ürün satılmıştır. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Samsung Gear S3 Frontier 1YIL 5 AY Garantili AM3 SİSTEM İÇİN SATILIK RAM VE İŞLEMCİ(1055T) Xiaomi Mi Band 1S with Heart Rate Sensor (Nabız Ölçme) Cooler Master eXtreme Power 650W (RP-650-PCAA-E2) Satılık