Şimdi Ara

Samsung Gear S3 Frontier & Classic [ANA KONU] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.474
Cevap
141
Favori
563.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Youtube nasıl açıyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence herkes samsung support'a yazarsa daha etkili olur
    youtube degilde ona benzer xenozu isimli app ile aciyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radonk -- 2 Aralık 2016; 19:45:59 >
  • radonk kullanıcısına yanıt
    Saatte internet zaten var diger uygulamalardan belli. Samsung Türkiye den kaynakli bir uyum sorunu var. Nasil farkedip duzeltmler hayret birsey. Samsung un cikan her cihazinda bu tur garip skintilar cikiyoe sonradan duzeltiyorlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Telefonun dilini (klavye değil) İngilizce USA yapın. Saat de İngilizce olacak. Altimetreyi kalibre edin. Daha sonra Türkçe yapıp kullanmaya devam edebilirsiniz. Samsung oldum olası Türkçe dil ile anlaşamıyor. Sanki merdiven altı firma yaaa. Anlamıyorum.. PC dili Türkçe iken Kies kurtarma yapmazdı. SmartSwitch hala yapmıyor. Apple bu konularda Samsungu ikiye üçe katlar. Samsung dün TR'de lansman yaptı. Aynı gün satıştaydı. Kardeş diyorsun kardeş be sevgili arkadaş. Bu saate hiç mi bakmadın? Pazarlamacılara bıraktılar işi herhalde. Pazarlamacının işi pazarlamaktır. Teknolojinin T'sinden anlamazlar. Samsung global markasını severim ve ürünleri her zaman en iyisidir ama Samsung TR kanser sebebi arkadaş. Tolga Bey var Samsung'da. Her lansmanda çıkıyor. Samsung Pay gelecek dedi. Hani nerde? Telefonu pazarlarken Samsung Pay'i pazarlamada kullanıyorsan getirmelisin.

Bu arada Samsung Pay'deki MST özelliği çağ açan bir şey abi. Kredi kartına son. Saat ile ödeme yapmak çok keyif verici olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batarya zayıf -- 2 Aralık 2016; 20:20:13 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Pc uzerinden güncelleme kontrol eden oldu mu

• quote:

Orijinalden alıntı: Cihan

Çok fazla tema var.

Time radar hoşuma gidiyor benimde

Unuttum yazılımın ismini bire bir birçok saat markasının saati sistemde var. Ayrıca kendi tasarımınıda yapabiliyorsun

Gear s2 dede moto g de de var

Hiç incelemedim s3 ün s2 den farkı nedir

Biraz daha büyük ve hoparlör var s3 de s2 o yoktu

• batarya zayıf B kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim büyük dertten kurtardın beni. Müsadenle yazını ilk mesaja kopyalıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Xlarge

quote:

Orijinalden alıntı: Cihan

Çok fazla tema var.

Time radar hoşuma gidiyor benimde

Unuttum yazılımın ismini bire bir birçok saat markasının saati sistemde var. Ayrıca kendi tasarımınıda yapabiliyorsun

Gear s2 dede moto g de de var

Hiç incelemedim s3 ün s2 den farkı nedir

Biraz daha büyük ve hoparlör var s3 de s2 o yoktu

Yazılımsal olarak da çok fazla fark var. İki cihazda elimde farklarını şu şekilde sıralayabilirim.

- S3' ün ekranı daha parlak ve renkler daha canlı gözüküyor. Aynı zamanda ekran daha büyük, doayısıyla saatte daha büyük, gerçek saat havası veriyor.

- S3' de hoparlör mevcut. İsterseniz, gear'a müzik atıp kendi hoparlöründen dinleyebiliyorsunuz.

- Arada ciddi bir batarya farkı mevcut. (250 MAH- 380 MAH)

- S3 bariz derecede daha hızlı çalışıyor. Örneğin, Saat teması seçerken s2' de yaklaşık 2-3 saniye bekletiyor seçeneklerin önüne gelmesi, s3' de hemen geliyor. Geçişler daha akıcı, uygulama açılışları daha hızlı.

- S2' de menülerin arkası simsiyah, s3 ' de değişik arka planlar atanabiliyor.

- S3' de widget seçenekleri daha fazla. S healt ekstra olarak kaç kat çıktığınız vb. şeyleri de otomatik olarak takip ediyor. Ekstra sensörler mevcut.

- Bence en önemli özellik; S3' de gerçek zamanlı always on display mevcut. Saat uyku moduna geçtiğinde, ekrandaki görüntü hareket etmeye devam ediyor.(Örneğin saniye göstergesi devam ediyor, saat temasını sadece karartıyor. S2' deki always on display sadece çizimsel birşey gibi)

- S3' de titreşim bir tık daha güçlü. Bezel halka daha iyi sonuç veriyor. S2' de daha tık etmeden bazen sayfa geçiyordu vb.

- S3' de bluethoot 4.2 mevcut. Hem telefon, hem saatin şarjını daha olumlu etkiliyor.

- S3' de ram daha fazla.

- S3' de ekstra olarak GPS mevcut(Bildiğim kadarıyla s2 ' de yok)

Unuttuğum herhangi birşey var mı bilmiyorum fakat yanyana koyunca zaten olay bitiyor. s2 çocuk saati gibi duruyor.

Ben cihazdan memnun kaldım açıkçası.

• Satın almaya değecek saat ara yüzleri paylaşırmısınız arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: tnrskr

Teşekkür ederim büyük dertten kurtardın beni. Müsadenle yazını ilk mesaja kopyalıyorum.

Tabi koyun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • romanson
    tag
    jewellery
    sam watch
    weekender special
    all. in one
    radiation night

• radonk kullanıcısına yanıt
    Mağazada bulamadım üstad ben.

• Ben daha kutuyu açmadım :) Ağ sorunu için çözüm bulan da var bulamayanda. Kutuyu açtığım anda bu sorun varsa servise gitmem lazım, işin yoksa 1 ay uğraş dur. Ne yapsam beklesem mi acaba :S
  • ravenous R kullanıcısına yanıt
    Zayıf batarya arkadaşın çözümü oluyor rahat olun. Cihaz süper bence. Frontierde yakından videolardan çok daha iyi onuda söyleyim.

• simdi tekrar baktim sizin icin
    biraz daha kurcalayin isterseniz
    tlf - gear prog- daha fazla saat sekil1 sag ust kosede bul. secenegi var

• Arkadaşlar bu geri sayım aracı varmı ben bulamadım. Birde pusula.

• Bluetooth kulaklık bağlayan arkadaş varmı cihaza. Birde kendi ara yüzümüzü nasıl yaparız.

• quote:

Bluetooth kulaklık bağlayan arkadaş varmı cihaza. Birde kendi ara yüzümüzü nasıl yaparız.

Samsung Level U ile bağlayan var mı ? Genelde onu kullanıyorum da.

• Level U bağlamada sorun yok.

• quote:

Arkadaşlar bu geri sayım aracı varmı ben bulamadım. Birde pusula.

Markette var ön yüklü gelmiyor bu sefer.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.