Şimdi Ara

Samsung Gear S3 Frontier & Classic [ANA KONU] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.474
Cevap
141
Favori
563.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu kadar kısa sürede satmayı düşündüren sebep nedir bugün almayı düşünüyorumda neyinden memnun kalmadınız :)
  • Cassation kullanıcısına yanıt
    Pardon ama telefona niye alışıyorsunuz ki.
    Ben halen z2 kullanıyorum.
    Bunlar tüketim çılgınlığından başka birşey değil.
    Birşey alırken ihtiyacım var mı sorusunu sorun.
    Eğer yoksa cevabı o şeyi almayın.
    Bu şekilde o kervana katılmazsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 00onur

Bu kadar kısa sürede satmayı düşündüren sebep nedir bugün almayı düşünüyorumda neyinden memnun kalmadınız :)

Bana hitap eden bir alet değilmiş :) alaka duyanlar için çok güzel bir cihaz ama tavsiye ederim

• Bloody Mary B kullanıcısına yanıt
    Kaça sattın satacaksın

• quote:

Orijinalden alıntı: Cihan

Kaça sattın satacaksın

Bilemiyorum 1150 gibi falan satmayı düşünüyorum

• Frontier modeli ile aranıza katıldım gerçekten güzel duruyor kolda :)

• imei atılmış note 5 ile uyumlu calisiyormu acaba?

• Bluetooth kulaklık bağlayabilen oldumu. Birde shazam yok sanırım bu tizen denen zımbırtıda.

• s3 le birlikte spotify desteği geleceği söylenmişti. kullanan varmı ? müzikleri saate indirebiliyormuyuz yoksa sadece listeleri gösterip yine telefon aracılığıylamı oynatılıyor.
  • Biraz önce kutuyu açtım. Bir problem yaşıyorum yardımcı olur musunuz?

2 tane güvenlik bandının altında, yine güvenlik bandı var. Sizde de öyle mi?

Bir tarafını kestim, diğer tarafını kesmemiştim, altından kesilmiş güvenlik bandı çıktı

Samsung Gear S3 Frontier & Classic [ANA KONU]Samsung Gear S3 Frontier & Classic [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ravenous -- 5 Aralık 2016; 16:56:55 >

• Kulaklık konusunu tansu beye yazdım dönüş bekliyorum.
  • Gear IconX ile bağlayamadım, beceren varsa haber verirse çok makbule geçer :)

• Tansu Yeğen e bu konuda tweet attım sizde sorabilirsiniz kulaklık konusunu.
  • Saat stillerinde pm am ayarı yapabiliyormuyuz bazı stillerde 17 53 değilde 05 53 şeklinde yazıyor bazı temalarda 17 53 şeklinde bunun ayarı varmıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 00onur -- 5 Aralık 2016; 17:54:4 >
  • Herkese merhaba gear s3 ile ses kaydı yapmak mümkün mü? mümkünse herhangi bir süre sınırı var mı? Ayrıca batarya performansı nasıl? bilgilendirirseniz sevinirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ravenous R kullanıcısına yanıt
    Rica etsem birisi kutusuna bakabilir mi? Çift bant yoksa değişim için göndereceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: ravenous

Rica etsem birisi kutusuna bakabilir mi? Çift bant yoksa değişim için göndereceğim

Hiç bekleme gönder. Tek bant olması lazım. Ben bir samsung storeda rastlamıştım benzer duruma. Note5 titanyumun rengini çok merak ediyorum demiştim. Görevli bir kutuyu bandını keserek açıp gösterdi. Sorun olmaz mı diye sorduğumda yok olmaz hallederiz demişti.

• Bende cumartesi frontier ile akıllı saat kervanına katıldım fakat bir kaç sorum var; bağlantı problemi bendede var çözümü yok gibi şimdilik fakat uygulamalar konusunda kafama takılan sorular var; spotify, keep, shazam gibi uygulamaları telefonda kullanamıyor muyuz? Bir de bağlantıyı gear app ile yaptım android wear uygulaması ile de yapmam gerekiyor mu? Gerekiyorsa neden hata alıyorum? Yeniyim ilgi bekliyorum :)

• igtaylan İ kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz programlar henüz tizende yok. Güncellemeyle pek çok sorun çözülür gibi.

• igtaylan İ kullanıcısına yanıt
    Android wear ayrı bir platform.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.