Şimdi Ara

Samsung Gear S3 Frontier & Classic [ANA KONU] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.474
Cevap
141
Favori
563.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Programı kurdum. Pc ile saati aynı Wifi içağına dahil ettim. Program saati gördü ancak saate upload edemedim. Developer olma onayı mı gelmesi gerek tam bilmiyorum sonuç olarak saate skin atamadım. Nerede hata yapıyorum yardımcı olabilirmisin hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Frontier modeli ile aranıza katıldım, acil ios a destek vermeli samsung, arkadaşların attığı app çakılıyor, bluetooth kopuyor fln iphone 7 kullanıyorum.
    cihaz biraz kalın geldi bana, seiko gps kullanan biriyim, 10/10 alır s3
  • Yarın ilk fırsatta bakarım İNŞALLAH şimdi müsait değilim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar.

Frontier modelini gözüme kestirdim. s7 Edge telefon da almıştım ama şansıma anakartı fabrika çıkışı hatalı geldi ve iade ettim cihazı (yurtdışı gelmişti).

iPhone 6 Plus ile bu saati kullanma şansım var mı? Telefonu 3-4 ay sonra çıkacak s8 Edge ile değişeceğim (patlamaz ise o da sfgk)

Teşekkürler.
  • Esasiyun kullanıcısına yanıt
    Ben şahsen iphone ile randımanlı çalışacağını sanmıyorum. Samsung mükemmel bir saat yapmış ama tizen için samsungun geliştirmeleri bile bukadar kısıtlıyken ios ile çok fazla sıkıntı çıkar. Bence iphonelar için doğru tercih sadece apple watch olur.

• Eyvallah hocam sanırım çözdüm. Paylaşımın harika
    Samsung Gear S3 Frontier & Classic [ANA KONU]Samsung Gear S3 Frontier & Classic [ANA KONU]Samsung Gear S3 Frontier & Classic [ANA KONU]

• Open diyerek projeyi açıyoruz ,
    1 numaları yere basıp saati bulmasını sağlıyoruz.
    2 saati bulduktan sonra saate tıklıyoruz.
    3 buraya şifremizi yazıyoruz.
    4 kur diyerek saate gönderiyoruz

Edit: ben yazana kadar siz halletmişsinniz zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KNTLG -- 10 Aralık 2016; 15:37:26 >
  • Şu bağlantı sorunları çözümü için dil değişikliği nereden yapılır bir türlü bulmadım ?

Buldum telefonun dilini değişmek laım mış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baxı -- 6 Aralık 2016; 22:42:54 >
  • Baxı kullanıcısına yanıt
    Bağlantı sorunu pk6 guncellemesi ile çözüldü dil değişikliğine gerek yok hala sorun var ise tlf da gear uygulamasi icinde gear bağlantısı menüsünden gear uzak baglanti secenegini inaktif et

• quote:

Orijinalden alıntı: xhumz

Sayın Utku bey,

Aynı durum benim içinde geçerli, bende LTE versiyonun gelmesini bekliyordum. Vodafone mail attım. E-sim ile ilgili herhangi bir çalışmamız yok diye cevap yazmışlar. Forumdan bir arkadaş Turkcell için 2019 demiş. Ben beklemeyeceğim. Karar sizin tabi.

eğerki 2019 ise beklenecek gibi bir vakit değil haftasonuna kalmadan alırım

• beyler selam,

Bende dun s3 alarak aranıza katıldım.

Öncelikle telefonu ingilizce kullandığım için altimetre falan sorun olmadı ancak daha büyük sorunum var.

Uygulama indiremiyorum, değişik bir hata veriyor telefon ( return code 0 ...). Bu arada telefonum nexus 6p.

saat ara yüzleride indiremiyorum dolayısıyla. Ancak diğer herşey çalışıyor. Programı silip tekrar mı kursam?
  • iphone ile kullanan arkadaşlar, bilgi verebilir mi çakılma sizdede oluyormu. Bağlantı hatası android telefonlarda çözülüyor ama bizde uzaktan bağlantıyı kapatma yok nasıl çözeceğiz.
  • Saat 01 55 değilde 13 55 şeklinde gösteren güzel bir digital stil önerisinde bulunacak olan var mı hangisini beğensem saati o şekilde yazıyor sinir etti :)

• Teşekkür ederim always display kısmını tam yapamıyorum onun dışında işi çözdüm aayılır. Birde saatin içine program kısa yolları az.

• S3 için bluetooth bağlantısında sorun var tansu beyle konuştum teknik servis inceleyecekmiş.

• Konuya ilginiz için teşekkür ederim tekrar. Bluetooth da sorun olsa saatlede bağlanmaz diye düşünüyorum bakalım arayacaklar beni. Bu arada designer programında saatin üzerine uygulama yada değişik kısa yollar nasıl atanıyor sadece programın belirlediği şeylermi. Mesela tarih hesap makinası yada sayaç alarm gibi.

• bugun turuncu kayisim geldi. gercekten guzel oldu bu saat be.

Samsung Gear S3 Frontier & Classic [ANA KONU]

• Anladım teşekkür ederim sizin yaptığınız arayüzler varsa paylaşırsanız sevinirim.

• inzu kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Nereden aldığınızı söyler misiniz?

• Bir kaç gün önce Samsung bayilerinin birinde kısa bir süre inceleme fırsatım oldu ve
    akabinde Samsung ürün eğitim uzmanlarından bir arkadaşımı aradım aklıma takılan sorular için.
    Kısmi olarak aklımdaki soruların cevaplarını da aldım ve burada yazan arkadaşlar sayesinde de daha net bilgiler edindim.
    Bunun içinde şu ana kadar bu başlıkta tüm bilgi ve deneyimlerini paylaşan arkadaşlara teşekkür
    ederim.

Öncelikle hali hazırda Moto 360 2nd kullanıyorum ve Android Wear işletim sistemi sanırım an itibari ile Tizen den daha iyi gibi.

Başlıktan okuduğum yorumlardan halen yine Samsung un kendine ait son ürünlerinden olan
    Gear Icon X kulaklıkla bağlantı sorunu var ki (ya da en azından şarkılar telefon olmadan kulaklık üzerinden entegre edip çalamıyor ya da ben yazılanlardan öyle anladım) aktif olarak Ağustos'tan beri kullandığım kulaklığı an itibari ile bağlayamam hoşuma gitmez.

Bir başka konu, Moto 360 2nd de WhatsApp vs gibi bildirimlere sesli yanıt ile yazıya dönüştürüp cevap verebilmek ki bu da Samsung un meşhur yıllardır Türkçe olamayan S-Voice ile alakalı ki bana göre ciddi bir sorun.

S8 ile yeni bir sesli cevaplama dahil teknolojiyi kullanacağı duyumları olan uygulamada da Türkçe ilk başta gelir mi orası da ayrı bir soru işareti.

Ve aklıma bir diğer konuda başlık altında bir kaç arkadaşın belirttiği navigasyon konusu ki Google Maps ile Moto 360 2nd versiyonu çok keyifli çalışırken bu saatte bu sanırım en azından şimdilik sıkıntı.

Ve son olarak yine başlık altındaki mesajlardan anladığım kadarı ile sosyal ağlar üzerinden gelen bildirimlerde kimin ne yazdığı, görüntüsü değil de sadece bildirim geldiği gözükmekte ki bu da yine Android Wear işletim sistemini kullanan Moto 360 2nd ye göre geride bir hizmet.

Samsung un S3 ünü yukarıda yazdığım durumlar harici gerçekten çok beğendim ve bir kaç gün önce neredeyse alıyordum ama hali hazırda kullandığım Moto 360 2nd den görüntü harici yazılımsal olarak şu anda bana katacağı fazla bir şey olmadığını düşündüğümden her ne kadar Android Wear da Türkçe dil desteği olmasada kullanımda sıkıntı yaratmıyor ve dayanabilirsem beklemeye karar verdim.

Şayet benim gibi Moto 360 2nd kullanıp akabinde Samsung Gear S3 e geçen var ise bilgi ve deneyimlerini de duymak isterim.

Buraya kadar okudu iseniz teşekkür ederim.
    Şu anda alıp kullanan arkadaşlara da sorunsuz, keyifli kullanımlar dilerim.

Sürç-i lisan ettiysem affola.

Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IRoN -- 7 Aralık 2016; 21:34:54 >

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.