Şimdi Ara

Samsung Gear S3 Frontier & Classic [ANA KONU] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.474
Cevap
141
Favori
563.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben de bu saati almak istiyorum ancak Iphone kullandığım için aklımda bir takım soru işaretleri var. Saati kullanabilmek için telefonumu satıp androide geçmeli miyim yoksa Iphone ile de çalışıyor mu? Bu işi bilen arkadaşların yol göstericiliğine ihtiyacım var.

Saat Iphone ile sorunsuz bir şekilde uyumlu çalışıyor mu? Gelen aramaları cevaplama, mesajları, bildirimleri görme vs. gibi saatin temel özelliklerinden yararlanabiliyor musunuz? Iphone ile kullanan arkadaşlar detaylı bilgi verebilirlerse süper olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam hani detaylı bilgi ? :) Saat alcam sizi bekliyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saat çok güzel canlı görmedim ama fiyatı biraz pahalı gibi sanki 5-6 aya kadar biraz düşermi sizce arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: vgengin

Saat çok güzel canlı görmedim ama fiyatı biraz pahalı gibi sanki 5-6 aya kadar biraz düşermi sizce arkadaşlar

Dolar + Kur artışı = Ocak ayında zam :)

• Merhaba, Cümleten hayırlı akşamlar.
    Bugün Gear S3 Frontier ile aranıza katılmak nasip oldu, şimdilik cihazı kurcalıyor ve özelliklerini çözmeye çalışıyorum. Cihaz görsel olarak gerçekten harika bir cihaz, bildirimler sorunsuz bir şekilde geliyor, Konuşmadan Yazıya Türkçe destek vermemesi gerçekten üzücü.

Şimdi benim mana veremediğim, nasıl düzeleceğimi bulamadığım bir sorunum var. Gear saati telefonumdan bir saat ileride, şuan bir saat ileri gösteriyor, bunu çözemedim nasıl düzeltebilirim? Şimdiden teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ..ScReaM

quote:

Orijinalden alıntı: vgengin

Saat çok güzel canlı görmedim ama fiyatı biraz pahalı gibi sanki 5-6 aya kadar biraz düşermi sizce arkadaşlar

Dolar + Kur artışı = Ocak ayında zam :)

İkisi aynı şey değil mi?

• ..ScReaM kullanıcısına yanıt
    Şuan n11de 55tl kupon+ 100tl bonus flashla 1123e falan geliyor saat

• quote:

Orijinalden alıntı: myomeroz

Merhaba, Cümleten hayırlı akşamlar.
    Bugün Gear S3 Frontier ile aranıza katılmak nasip oldu, şimdilik cihazı kurcalıyor ve özelliklerini çözmeye çalışıyorum. Cihaz görsel olarak gerçekten harika bir cihaz, bildirimler sorunsuz bir şekilde geliyor, Konuşmadan Yazıya Türkçe destek vermemesi gerçekten üzücü.

Şimdi benim mana veremediğim, nasıl düzeleceğimi bulamadığım bir sorunum var. Gear saati telefonumdan bir saat ileride, şuan bir saat ileri gösteriyor, bunu çözemedim nasıl düzeltebilirim? Şimdiden teşekkür ederim.

Telefonunyzun otomatik saat ayarı kapalı olsun. Saati elle ayarlayın. Saat dilimini de GMT+03.00 yaparsanız düzelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ravenous

Şuan n11de 55tl kupon+ 100tl bonus flashla 1123e falan geliyor saat

Teşekkürler hocam bilgilendirme için Yalnız saati almam için ios uyumluluğunu tam olarak bilmem lazım. Nedir, ne değildir biri iyice anlatmalı. Mesela bildirim gelince direkt okuyabiliyormuyuz? Ses ile cevap yazıp metne dökebiliyor mu? Herhangi bir bildirim sorunu var mı? ios ile hangi özellikleri çalışmıyor? vs vs vs...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..ScReaM -- 8 Aralık 2016; 23:48:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: themahzen

quote:

Orijinalden alıntı: myomeroz

Merhaba, Cümleten hayırlı akşamlar.

Telefonunyzun otomatik saat ayarı kapalı olsun. Saati elle ayarlayın. Saat dilimini de GMT+03.00 yaparsanız düzelir.

İlgi ve alakanız için çok teşekkür ederim.
    Aslında gösterdiğiniz yolu daha önce denemiş olmama rağmen saat yinede düzelmemişti. Bu kez aynı işlemleri yaptıktan sonra saatin bağlantısını kesip yeniden bağladım ve bu kez saat düzeldi.
    Teşekkür eder ve hayırlı geceler dilerim.

• Kullandığınız arayüze göre değişir. Ben de koyu ama detaylı bir arayüz, bt, Wi-Fi, GPS, nfc yani tüm bağlantılar açık. Nabız 1 saate 1 ölçüm yapıyor. Hava durumu her saate bir yeniliyor. Shealth sürekli takipte. Sabah 5.30 gibi şarjdan aldım, bu saatte şarjım %15 (yazarken şarj uyarısı geldi), uyku takibi yaptığında ise gün sonunda %10 civarında kalıyor. Benim kullanımında 1 gün yani. Benim gibi agresif kullanıcı iseniz 1 gün anca... Aslında çözüm basit, iş yerine de 1 adet şarj aleti almak çözer sorunu.

• Saat kaç dakikada şarj oluyor?

• hsinan93 H kullanıcısına yanıt
    0 dan 2.30 dakikada tam şarj oluyor.

• MuBi kullanıcısına yanıt
    Detaylı arayüz hangisini kullanıyorsunuz.

• Hayırlı sabahlar
    Arkadaşlar Frontier modelinde bezele parğanızla vurunca Tık Tık ses çıkarıyor, bu sizlerde de böyle mi?
  • myomeroz kullanıcısına yanıt
    Aynen bir boşluk var hepsinde sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnrskr

Nasıl yani 150 saniyede mi şarj oluyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: hsinan93

quote:

Orijinalden alıntı: tnrskr

Nasıl yani 150 saniyede mi şarj oluyor?

2 saat 30 dakika
  • Hava durumu kapalı otomatik nabiz kapali wifi otomatikte health sürekli aktif 2 bucuk gün götürüyor akşamları evde uçak modunda bırakıyorum gün içinde ortalama aktif 10 11 saat kullanimim var 3 günü çıkarır büyük ihtimalle ama zorlamadim:)
    Şarjdan çarşamba gece aldım 12 de şu anda %60

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 00onur -- 9 Aralık 2016; 9:39:29 >
  • Yanlış yazmışım arkadaş düzeltmiş sağolsun.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.