Şimdi Ara

Samsung Gear S3 Frontier & Classic [ANA KONU] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.474
Cevap
141
Favori
563.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugun itibari ile araniza katildim, genel kullanim olarak harika heleki sesini bu kadar iyi beklemiyordum ancak pil suresi muzik dinleme ve oyun oynadigimdandir bana 8 saat bile gitmedi ilk kayisimida koyu yesil olarak aliexpress den siparis verdim bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atorbaci

Telefondan aldığı veriyi dikkate aldığını bizzat tespit ettim. Jailbreakli iphone var. Location faker diye bir tweak sayesinde istenilen yere gps maniplue edilebiliyor. Saat bağlıyken californiya tibet yaylası afrika değişik yerleri iphoneda ayarladım. Her farklı seçimle Saatin gps altimetre bilgilerini güncelledikçe iphonedaki yerlerin değerlerini gösteriyor. Yani bulunduğun yer değilde iphone ne söylüyorsa o. Kapattıktan sonra da güncellemek istediğinde wifi ye bağla bluetoota bağla diyor ve bağlamadıkça güncellemiyor en son kalan veriyi kullanıyor

Saatte gps nasıl var?

Yani saçma değil mi

• Samsung Gear S3 Frontier & Classic [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: afterdinner

quote:

Orijinalden alıntı: orebros

Hocam öncelikle zaman ayırıp bu şekilde detaylı bir açıklama yaptığınız için teşekkürler. Saatinizi güzel günlerde kullanın. Merak ettiğim her şeyin cevabı yazınızda mevcut. Sadece tek bir noktayı daha sormak istiyorum, telefonunuzu iOS 10 a güncellediniz mi ve jailbreak var mı? Tekrar teşekkürler iyi günler..

Rica ederim, teşekkür ederim. Jailbreak yok. iOS 10.1.1 mevcut hocam.

hocam hayırlı olsun öncelikle. iphone yüklediğiniz bu uygulamayı nereden temin edebiliriz acaba. @afterdinner

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerdrb -- 9 Aralık 2016; 22:20:18 >
  • Aliexpress'ten 13 dolara kahverengi deri kayış almıştım.. 1 hafta - 10 günde geldi ve saati inanılmaz değiştirdi

• quote:

Orijinalden alıntı: Cihan

Samsung Gear S3 Frontier & Classic [ANA KONU]

Hayırlı olsun, çok güzel duruyor. Gülerek kullanın...

• Ben plantronics diye bir kulaklık kullanıyorum. Benim en çok işime yarayacak özelliği cebimden telefonu çıkarmadan aramaları kolumda görüp açıp kulaklıkta konuşmak olacaktı.
    Saati incelemeye gittiğimde bluetooth kulaklığı bağlayamadım.
    Benim kulaklık pek kaliteli bir kulaklık değil ama çok işime yarayan memnun olduğum bir alet.
    Acaba bağlanmama nedeni kulaklığın eski ve ya kalitesiz bir şey olması mı?
    Yoksa her hangi bir kulaklığı bağlayabiliyor muyuz ben mi beceremedim?

• quote:

quote:

Telefondan aldığı veriyi dikkate aldığını bizzat tespit ettim. Jailbreakli iphone var. Location faker diye bir tweak sayesinde istenilen yere gps maniplue edilebiliyor. Saat bağlıyken californiya tibet yaylası afrika değişik yerleri iphoneda ayarladım. Her farklı seçimle Saatin gps altimetre bilgilerini güncelledikçe iphonedaki yerlerin değerlerini gösteriyor. Yani bulunduğun yer değilde iphone ne söylüyorsa o. Kapattıktan sonra da güncellemek istediğinde wifi ye bağla bluetoota bağla diyor ve bağlamadıkça güncellemiyor en son kalan veriyi kullanıyor

Saatte gps nasıl var?

Yani saçma değil mi

Niye saçma olsun? Saati evde bırakıp çıktığımda konumumu nasıl bulacak? Ayrıca saatte Here navigasyon bile var. Üçüncü parti uygulamalar ile Google Maps de var.

• quote:

Orijinalden alıntı: xmrtx

Bende samsung bayisinden 1279 tlye 6 taksitle saati aldım.Samsungun stesinden kırmızı silikon kayış siparişi vericektim ama samsung bayisi bizede haftaya gelicek kayışları dedi şimdilik bekliyorum bakalım.

Link verebilor misiniz? Samsung kendi sitesinde satış yapıyor mu ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: EvrenOzdal

Aliexpress'ten 13 dolara kahverengi deri kayış almıştım.. 1 hafta - 10 günde geldi ve saati inanılmaz değiştirdi

Nerden aldınız link verirmisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NecRomaNceR4102

Selamlar,

Gear s2'de Whatsapp kullanımı için internette böyle bir video buldum. Acaba gerçek midir?
    Samsung Deutschlandyoutube
    Samsung Gear S2: Chatten mit WhatsApp
    https://www.youtube.com/watch?v=s1XPyUFJYC0

Bu ezelden beri zaten var. Whatsapp mesajlarına cevap verebiliyoruz. Eski Gear saatlerde de vardı. Ama konuşma geçmişini görmek ya da sıfırdan mesaj yazmak maalesef şu an yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: hsinan93

Şarj olma süresi çok uzunmuş. Şuan alıp almamak konusunda tereddüte düştüm.s7 cihazım bile 90 dakikada şarj oluyor

S7 3 gün pil ömrü sunuyor mu? :)
    Duşa girmeden önce şarja bırakın. Duş öncesi + duş + duş sonrasi toparlanma filan derken tamamen doluyor. Pek aktiviteyi de kaçırmıyor. Uykuda şarja bırakmıyorum uyku kaydı kaçırmasın diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: tnrskr

Olmuyor. Sadece youtube falan giriyor wifiden. Telefonla iletişim kopuyor bluetoothsuz.

SMS ve bildirim alıyor. Sadece arama yok galiba.

• quote:

Orijinalden alıntı: batarya zayıf

quote:

quote:

Saatte gps nasıl var?

Yani saçma değil mi

Niye saçma olsun? Saati evde bırakıp çıktığımda konumumu nasıl bulacak? Ayrıca saatte Here navigasyon bile var. Üçüncü parti uygulamalar ile Google Maps de var.

Bende onu diyorum yukarı daki arkadaş yok gibi yazmış

Gps var

Ama wifisiz bluetooth suz nasıl çalışmaz diyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ilker1999

quote:

Orijinalden alıntı: afterdinner

quote:

Orijinalden alıntı: orebros

Hocam öncelikle zaman ayırıp bu şekilde detaylı bir açıklama yaptığınız için teşekkürler. Saatinizi güzel günlerde kullanın. Merak ettiğim her şeyin cevabı yazınızda mevcut. Sadece tek bir noktayı daha sormak istiyorum, telefonunuzu iOS 10 a güncellediniz mi ve jailbreak var mı? Tekrar teşekkürler iyi günler..

Rica ederim, teşekkür ederim. Jailbreak yok. iOS 10.1.1 mevcut hocam.

hocam hayırlı olsun öncelikle. iphone yüklediğiniz bu uygulamayı nereden temin edebiliriz acaba. @afterdinner

Link vermek uygun mu bilmiyorum. O yüzden pm atıyorum.

• mutludurmaz M kullanıcısına yanıt
    Audi ile birlikte Panerai olmalıydı sanki Şakası bir yana güle güle kullanın.

Arkadaşlar gwd dosyalarını bulabileceğimiz
    plus.google.com
    Oturum açın - Google Hesapları
    https://plus.google.com/104704492398430829346
    şu adres dışında bir yer önerebilecek var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smtknc -- 10 Aralık 2016; 1:5:20 >

• quote:

Saatinizdeki ara yüzü nereden indirebilirim...

• quote:

Orijinalden alıntı: batarya zayıf

quote:

Orijinalden alıntı: hsinan93

Şarj olma süresi çok uzunmuş. Şuan alıp almamak konusunda tereddüte düştüm.s7 cihazım bile 90 dakikada şarj oluyor

S7 3 gün pil ömrü sunuyor mu? :)
    Duşa girmeden önce şarja bırakın. Duş öncesi + duş + duş sonrasi toparlanma filan derken tamamen doluyor. Pek aktiviteyi de kaçırmıyor. Uykuda şarja bırakmıyorum uyku kaydı kaçırmasın diye.

Canımı sıkan konu 3000 mah pili olan s7 380 mah pili olan saatten çabuk doluyor olması. İlginç gercekten

• quote:

Orijinalden alıntı: smtknc

Audi ile birlikte Panerai olmalıydı sanki Şakası bir yana güle güle kullanın.

Arkadaşlar gwd dosyalarını bulabileceğimiz
    plus.google.com
    Oturum açın - Google Hesapları
    https://plus.google.com/104704492398430829346
    şu adres dışında bir yer önerebilecek var mıdır?

Buradaki arayüzler çok güzel. Bunları S3'e yüklemenin kolay bir yolu var mıdır? Ben beceremedim bir türlü.

• quote:

Müthiş duruyor arayüz güle güle kullanın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.