Şimdi Ara

Samsung Gear S3 Frontier & Classic [ANA KONU] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.474
Cevap
141
Favori
563.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ravenous

%11 indirim kodu var
    55Tl indiriyor
    Haftasonu11 olması lazımdı kodun

teşekkürler. deneyeyim o zaman.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://i.hizliresim.com/An5VbQ.png
    Onbellegi temizlemek istiyorum ancak burada kaliyor nasil duzeltirim acaba

• Merhaba arkadaşlar bende dün frontier modelini aldım. Saatten gayet memnun olduğumu belirtmek isterim.

Dün ufak bir sorunla karşılaştım. Saat şarjda iken akşam maça gidip geldim. Eve vardığımda bir türlü saat bluetooth ile telefona bağlanamıyordu. Sürekli bağlantı kesildi diyordu. Bu sabah gear programlarının hepsini telefondan sildim telefonu fabrika ayarlarına döndürdüm ve baştan gear programını telefona yükleyerek yeniden bağlantı kurdum.

Şuan sorunsuz bi şekilde çalışıyor. Umarım tekrarlamaz. Benzer sorun yaşayan var mı bilmiyorum. Yardımcı olabilmek için yazdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: bozic

Arkadaşlar Merhaba,

Bende S3 Frontier modelini alarak aranıza katıldım. Saatin kendi gps modülü olduğu halde here map'den konumumu bulmaya çalıştığımda telefonunuzda ki konumu açın diyor bulmuyor. Saatin konumu açık bu arada

Nedendir sizce.

Up :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: smtknc

Merhaba,

İhtiyacınız olan Gear Watch Designer. Bu programın kullanımı ile ilgili bir çok anlatım mevcuttur aslında ama ben kabaca dilimin döndüğü kadar aşağıda anlatmaya çalışayım.

developer.samsung.com
    Galaxy Watch Designer | SAMSUNG Developers
    http://developer.samsung.com/gear/design/watch-designer

Yukarıdaki adresten designer programını indiriyorsunuz. (kurulum için java vb. gerekiyor öncesinde kurmanız gerek) Bir Samsung Account ile program içerisinde yönergeleri izleyerek bir kaç kayıt işlemi yapıyorsunuz. (size key dosyaları veriyor) Next Next yaparak yapabileceğiniz işlemler. Sadece Samsung Account gerekli.

Sonrasında GWD uzantılı (https://plus.google.com/104704492398430829346 bu adrestekiler bu şekilde) dosyaları bu Designer uygulaması üzerinden open project diyerek açıyorsunuz. Uygulama içerisinde Run diyerek saatin çalışmasını da canlı olarak görebilirsiniz.

Tasarımların Gear S3 e aktarılması için de saatin bilgisayar ile aynı wifi ağına bağlı olması gerekiyor. Saati wifi ile bağladıysanız Run At Device dediğiniz de direk o an açık olan tasarımı saatinize gönderiyor.

Selam

Öncelikle teşekkür ederim. Dediklerinizi yaptıktan sonra bağlanmayı başardım. Saatime yeni watch faceler yükledim ve şimdi daha çok hoşuma gidiyor. yalnız yapmaya çalıştığım ve beeremediğim birşey var. O da always on açıkken saat aynı özellikleriyle çalışsın istiyorum. Çok yakın sonuç aldım. Ancak mutlaka bir eksiklik oluyor. mesela saniye yok oluyor ben şarjın erken bitmesini önemsemiyorum. saat aktifkende pasifken de hep aynı görünmesini istiyorum. Bunun bir yolu var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: CompostO

quote:

Orijinalden alıntı: smtknc

Merhaba,

İhtiyacınız olan Gear Watch Designer. Bu programın kullanımı ile ilgili bir çok anlatım mevcuttur aslında ama ben kabaca dilimin döndüğü kadar aşağıda anlatmaya çalışayım.

developer.samsung.com
    Galaxy Watch Designer | SAMSUNG Developers
    http://developer.samsung.com/gear/design/watch-designer

Yukarıdaki adresten designer programını indiriyorsunuz. (kurulum için java vb. gerekiyor öncesinde kurmanız gerek) Bir Samsung Account ile program içerisinde yönergeleri izleyerek bir kaç kayıt işlemi yapıyorsunuz. (size key dosyaları veriyor) Next Next yaparak yapabileceğiniz işlemler. Sadece Samsung Account gerekli.

Sonrasında GWD uzantılı (https://plus.google.com/104704492398430829346 bu adrestekiler bu şekilde) dosyaları bu Designer uygulaması üzerinden open project diyerek açıyorsunuz. Uygulama içerisinde Run diyerek saatin çalışmasını da canlı olarak görebilirsiniz.

Tasarımların Gear S3 e aktarılması için de saatin bilgisayar ile aynı wifi ağına bağlı olması gerekiyor. Saati wifi ile bağladıysanız Run At Device dediğiniz de direk o an açık olan tasarımı saatinize gönderiyor.

Selam

Öncelikle teşekkür ederim. Dediklerinizi yaptıktan sonra bağlanmayı başardım. Saatime yeni watch faceler yükledim ve şimdi daha çok hoşuma gidiyor. yalnız yapmaya çalıştığım ve beeremediğim birşey var. O da always on açıkken saat aynı özellikleriyle çalışsın istiyorum. Çok yakın sonuç aldım. Ancak mutlaka bir eksiklik oluyor. mesela saniye yok oluyor ben şarjın erken bitmesini önemsemiyorum. saat aktifkende pasifken de hep aynı görünmesini istiyorum. Bunun bir yolu var mı?

+1

• CompostO C kullanıcısına yanıt
    Samsungun mağazasında i am alive uygulaması var. Ekranın sürekli açık kalmasını sağlıyor. İşinizi görür.

• quote:

Orijinalden alıntı: themahzen

Samsungun mağazasında i am alive uygulaması var. Ekranın sürekli açık kalmasını sağlıyor. İşinizi görür.

teşekkürler yaradı sizede önerim yetersiz gelirse saat yüzleri mr.time diye uygulama üzerinden daha güzel çeşitli saat yüzleri var
  • quote:

Orijinalden alıntı: utkuberk

Sadece cihaz uzerindeki muzikleri gorebiliyorum telefonumdakileri nedense gormuyor muzikleri nereye atmam gerekiyor?

Saat sadece kendi belleğindekileri çalar. Telefondaki müzik uygulamalarını kumanda edebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: batarya zayıf

quote:

Sadece cihaz uzerindeki muzikleri gorebiliyorum telefonumdakileri nedense gormuyor muzikleri nereye atmam gerekiyor?

Saat sadece kendi belleğindekileri çalar. Telefondaki müzik uygulamalarını kumanda edebilir.

Hangi uygulamalari destekliyor?

• quote:

Arkadaşlar Merhaba,

Bende S3 Frontier modelini alarak aranıza katıldım. Saatin kendi gps modülü olduğu halde here map'den konumumu bulmaya çalıştığımda telefonunuzda ki konumu açın diyor bulmuyor. Saatin konumu açık bu arada

Nedendir sizce.

Telefona Bluetooth ile bağlı iken kendi pili bitmesin diye telefonun konumunu kullanıyor. Telefon yoksa ya da bağlı değilse kendi modülünü kullanıyor.

• quote:

quote:

Arkadaşlar Merhaba,

Nedendir sizce.

Telefona Bluetooth ile bağlı iken kendi pili bitmesin diye telefonun konumunu kullanıyor. Telefon yoksa ya da bağlı değilse kendi modülünü kullanıyor.

Denemiştim ama emin olmak için tekrar denedim. şidmi uygulamaya girince bağlantı yok tekrar deneyin diyor saatte. çözemedim bir türlü.
  • quote:

quote:

quote:

Spotify, Samsung Müzik ve Play Müzikler benim denediklerim.

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar Merhaba,

Nedendir sizce.

Denemiştim ama emin olmak için tekrar denedim. şidmi uygulamaya girince bağlantı yok tekrar deneyin diyor saatte. çözemedim bir türlü.

Pardon, Here uygulaması demişsiniz. S Health bende bu şekilde çalışıyor. Here öyle programlanmış olabilir maalesef. Here telefondan bağımsız çalışamaz çünkü harita verisi için internet lazım. Hazır bağlanmışken konumu da ordan alayım diyor herhalde.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar Merhaba,

Nedendir sizce.

Pardon, Here uygulaması demişsiniz. S Health bende bu şekilde çalışıyor. Here öyle programlanmış olabilir maalesef. Here telefondan bağımsız çalışamaz çünkü harita verisi için internet lazım. Hazır bağlanmışken konumu da ordan alayım diyor herhalde.

Başka harita uygulaması var mı ki saat için

• quote:

quote:

quote:

quote:

Buldum teşekkürler :)

Spotify nasıl kumanda ediyorsunuz ben bulamadım :S telefondan spotify açtım şarkı açtım ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miorled -- 11 Aralık 2016; 20:25:4 >

• Samsung Gear S3 ile Gear Icon X kulaklık hala bağlanmıyor mu yoksa bu sorun aşıldı mı acaba?
    Yani saate gelen çağrıyı cevapladığımız da veya saate yüklediğimiz müzikleri direkt kulaklık ile çalıp, kontrol edebiliyor muyuz?

Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IRoN -- 12 Aralık 2016; 0:59:13 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

kullanmak isterseniz VLC'yide destekliyormuş

• Benim şarj cihazında bitince ışık yesil olmamaya başladı nedendir acaba

• themahzen kullanıcısına yanıt
    Tessekkur ederim. Tam aradigim sey. Bakalim sarji ne kadar gidecek.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.