Şimdi Ara

Samsung Gear S3 Frontier & Classic [ANA KONU] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.474
Cevap
141
Favori
563.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben LG G Watch R'dan geçtim bu saate ve evet söylenenlere katılıyorum AW kesinlikle uygulama yönünden çok zengin idi ve sesle kontrol çok iyiydi. Ama derseniz ki bunları kaç kere kullandın gerçekten sayılıdır. En önemli şey saatin sorunsuz ve stabil şekilde bildirimleri alması, ikincisi ise görünümü. Bu konuda s3 piyasadaki her saati ezip geçer. Pil konusu da bir diğer konu, lg bu konuda en iddiali modellerden birisi idi ama aod ile 2 günü görmek anca bu saatle nasip oldu.

Umalım ki yazılım tarafına daha ağırlık versinler ve daha güzel official uygulamalar görelim ama o zamana kadar da bu güzel teknoloji harikasını taşıyalım kollarımızda.
  • hece_he H kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz, çağrıyı yanıtlama ve reddetme ise moto 360 da mümkündü.
    Çağrıyı yanıtladığınız da hoparlör yoktu yani saat üzerinden konuşamıyordunuz ama BT kulaklık kullanıyorsanız (moto 360 2nd ile Gear IconX sorunsuz çalışıyordu) görüşmeyi yapıyordunuz.

Saygılarımla...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet arkadaşlar var mı indirim bindirim bi hareket. Hala alamadık cihazı. Güzel kupon kampanya beklesek mi bilemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IRoN

Bahsettiğiniz, çağrıyı yanıtlama ve reddetme ise moto 360 da mümkündü.
    Çağrıyı yanıtladığınız da hoparlör yoktu yani saat üzerinden konuşamıyordunuz ama BT kulaklık kullanıyorsanız (moto 360 2nd ile Gear IconX sorunsuz çalışıyordu) görüşmeyi yapıyordunuz.

Saygılarımla...

cevabınız için çok teşekkürler.

saat üzerinde yer alan hoparlörü sormak istemiştim aslında ama iyi ifade edememişim.

özellikle araç kullanırken veya telefon yakında değilken çağrıya cevap verip saat üzerinden görüşme yapabilmek oldukça faydalı bir özellik.
  • utkuberk kullanıcısına yanıt
    whatsapp ıcın mı browser ı kullanıyorsunuz ?

Ben normalde de whatsapp browser ı kullanmadım hıc :)

neyse ıllakı gelır dıye umud edıyorum sonucda whatsapp ınstagram facebook spotfy onemlı programlar

Ben asıl android wear ın port edılmesını beklıyor olacam o daha onemlı bır gelısme olur

tam bır port edılıs bu cıhazı mukammel bırsey halıne donusturur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baxı -- 13 Aralık 2016; 15:36:24 >
  • quote:

Moto 360 2nd kullanıyordum ve S3 e geçmeyi düşünüyorum ama mesaj vs. lere sesle yazıya çevirip cevaplamayı filan geçtim kendi modeli Gear iconx kulaklık ile kullanılıyor mu ondan bile yazılanlardan emin olamıyorum.
    Tizen işletim sistemine ciddi bir destek gelmezse sanırım pik yapmasını beklemek kısa vadede çok zor.
    Tasarıma denecek söz yok.

Bilgilendirmeniz için de teşekkür ederim.

Saygılarımla...

360 2 . nesılden neden bu cıhaza gecmeyı dusunuyorsunuz en iyi tasarıma sahıp iki cihazdan bırısı ?

ve wear ozellıklerı cok daha guzel destegı var fazlasıyla

ben kullanmadıgım ıcın bılmıyorum androıd wear da ne eksıkler var neler sızı yoruyor ve gerıyor o tarafda ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baxı

whatsapp ıcın mı browser ı kullanıyorsunuz ?

Ben normalde de whatsapp browser ı kullanmadım hıc :)

neyse ıllakı gelır dıye umud edıyorum sonucda whatsapp ınstagram facebook spotfy onemlı programlar

Ben asıl android wear ın port edılmesını beklıyor olacam o daha onemlı bır gelısme olur

tam bır port edılıs bu cıhazı mukammel bırsey halıne donusturur

Whats app icin bildirimlerden yaziyorum face ve instagram icin browser kullaniyorum meseala bu yaziyida saatten yaziyorum tabi dediginiz gibi portlama olursa guzel olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utkuberk -- 13 Aralık 2016; 15:56:11 >
  • utkuberk kullanıcısına yanıt
    Maşşallah siz baya pratıksınız parmaklar ufakca heralde benımkıler bıraz odun parmak da zor oluyor :D
  • Tek sikintim on bellegi temizleyemiyorum pil omru tamam ram tamam ama onbellek temizlenmiyor telefon taranip duruyor olmuyor
  • Saatten sağlıklı telefon görüşmesi yapabilen var mı?
    Ses sürekli kesik kesik geliyor bende. Başka odaya geçince hiç gelmiyor. Telefon cebimdeyken ehh işte. Arada ses gidip geliyor. Sizde de böyle mi?

• Su tizen isletim sistemi almami engelliyor. En azindan sosyal medya uygulamalari olsaydi keske

• ravenous R kullanıcısına yanıt
    Bende sea mükemmwl geliyor ve aynı şekilde gidiyor. Apple watch dan çok daha iyi diyebilirm. Ama bu duyulabilme ve sea şiddeti açısından yoksa sterio falan dwğil asla. Bende hiç keailme olmadı araçta ve yan odada konuştum.

• hece_he H kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.
    Maalesef moto 360 2nd de üzerinde hoparlör yok ve tek şansınız BT kulaklık.

Saygılarımla...

• Sanırım bluetoothla alakalı bir durum. Bazen gayet net geliyor sesler, arada bir kesilme falan oluyor.
  • Baxı kullanıcısına yanıt
    Tamamen dizayn nedeni ile geçiş düşünüyorum ki zaten alsamda almasam da Moto 360 2nd mi dün sattım.

S3 bana bilekte daha dolu gibi hissi verdi. Normal olarak kullandığım saatlerin çoğu da hep büyük genelde.
    Moto 360 2nd de de 46 mm kullanıyordum ama S3 deki kaslı duruşu yakalayamadım kendi adıma.
    Moto 360 2nd ise spora dönük klasik gibi duruyor bana göre.

Diğer tüm unsurları ile kesinlikle Android Wear işletim sistemi an itibari ile Tizen den fazlası ile iyidir bu çok aşikar.

Yalnız Moto 360 2nd de de mesela uyku özelliği yoktu.

Her ürünün kendine göre farklılıkları, eksik ya da iyi yanları mevcut maalesef.

Mesela, Moto 360 2nd ve Samsung S3 de tamamen su geçirmezlik yok iken Apple Watch yeni modellerinde mevcut.

Moto 360 2nd de sesle yazıya dönüştürme, mesaja cevap verme vs. varken Samsung S3 de aslında var ama Türkçe dilinde kullananlar için yok.

Her cihazın artı ve eksisi farklı say say bitmez yani.

Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IRoN -- 14 Aralık 2016; 18:33:35 >

• smtknc kullanıcısına yanıt
    Distrübitör sertifası istiyor hocam bu gwd dosyaları
  • Gear S3 te IP68 sertifikasi var hocam.

• Fenool kullanıcısına yanıt
    IP68 olduğunu biliyorum fakat Apple Watch daki gibi 50 metre derinliğe kadar tuzlu suya dayanıklı bir yapısı malesef yok S3 ün.
    IP68, sadece suya ve toza dayanıklı anlamına gelmekte yani tamamen geçirmez değil.

Ve işin içine Samsung yetkili servisleri girdiğinde, maalesef genelde tüm olumsuz durumlar kullanıcı hatasına bağlanabilmekte.

Naçizane tavsiyem bunu dikkate alarak su ve tozdan yine de uzak tutun derim.

TV lerde S7 Edge in havuzun içinde kullanıldığını gösteren bir reklam dönüyor.
    Dikkat ederseniz alttan bir yazı geçiyor ve suya dayanıklılık şartları ile ilgili bilgi veriyor.
    Oradan geçen yazının içinde SAF SU diye bir ibare var ki ben hayatımda hiç bir havuz suyunun SAF SU olduğunu ne duydum ne gördüm.
    Her havuz suyunda klor vardır, havuzu temiz tutmak için kimyasal maddeler mevcuttur.
    Ama reklam SAF SU diyor.
    Kim SAF SU ile doldurulmuş havuz bulurda girip fotoğraf video çeker bilemem ama o reklam da yanlış olan bir şeyler olduğu aşikar ve o reklama güvenip, havuzda fotoğraf çekerken telefonu su alıp serviste, kullanıcı hatasına bağlanan mağdur olduğunu da duyduk maalesef.

Demem odur ki S3 de tamamen su geçirmezlik yoktur, suya toza sadece dayanıklılık vardır.

Keşke olsaydı...

Saygılarımla...

• quote:

IP68 olduğunu biliyorum fakat Apple Watch daki gibi 50 metre derinliğe kadar tuzlu suya dayanıklı bir yapısı malesef yok S3 ün.
    IP68, sadece suya ve toza dayanıklı anlamına gelmekte yani tamamen geçirmez değil.

Ve işin içine Samsung yetkili servisleri girdiğinde, maalesef genelde tüm olumsuz durumlar kullanıcı hatasına bağlanabilmekte.

Naçizane tavsiyem bunu dikkate alarak su ve tozdan yine de uzak tutun derim.

TV lerde S7 Edge in havuzun içinde kullanıldığını gösteren bir reklam dönüyor.
    Dikkat ederseniz alttan bir yazı geçiyor ve suya dayanıklılık şartları ile ilgili bilgi veriyor.
    Oradan geçen yazının içinde SAF SU diye bir ibare var ki ben hayatımda hiç bir havuz suyunun SAF SU olduğunu ne duydum ne gördüm.
    Her havuz suyunda klor vardır, havuzu temiz tutmak için kimyasal maddeler mevcuttur.
    Ama reklam SAF SU diyor.
    Kim SAF SU ile doldurulmuş havuz bulurda girip fotoğraf video çeker bilemem ama o reklam da yanlış olan bir şeyler olduğu aşikar ve o reklama güvenip, havuzda fotoğraf çekerken telefonu su alıp serviste, kullanıcı hatasına bağlanan mağdur olduğunu da duyduk maalesef.

Demem odur ki S3 de tamamen su geçirmezlik yoktur, suya toza sadece dayanıklılık vardır.

Keşke olsaydı...

Saygılarımla...

Frontier modelinde tuzlu suya dayaniklilik mevcuttur hatta MIF diye bir askeri kaplama kodu vardi

• IRoN kullanıcısına yanıt
    Apple ın en son iphone 7 reklamına baktınızsa orda yaşlı adam havuzdan atlarken ipnonea su geliyor. Altta yazı çıkyor su ile temaslarda garanti yoktur diye. Bence au geçirdi siye hiç bir firma sorumluluk almaz. Heleki samsung hiç almaz. Apple a su geçirdi demeyip çalışmıyor diye git yüzde 99 cihaz değişimi yaparlar.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.