Şimdi Ara

Samsung Gear S3 Frontier & Classic [ANA KONU] (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.474
Cevap
141
Favori
563.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    MIF kodunu araştırmanızı tavsiye ederim.

Hatta tuzlu suya dayanıklı, denize girilebilir cümlesi Samsung tarafından onaylanan, resmi sitesi dahil bir yazı var ise ve paylaşırsanız bizde bilgilenmiş ve memnun oluruz.

Bu arada NOte 7 de de IP68 sertifikası mevcuttu ama Samsung sadece tatlı suda 1 metre derinlikte en fazla 30 dakika kalınabilir bilgilendirmesi yapmıştı.
    Aynı sertifikaya sahip saatte farklı bir durum var ise açıkçası bende bilmiyorum ama uluslararası bir sertifikada farklılıklar olacağını da sanmam.

Bu da IP sertifikalarının anlamını açıklayan bir link...

Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net
    IP sertifikası nedir? - ShiftDelete.Net
    http://shiftdelete.net/ip-derecelendirmesi-nedir-50908

Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IRoN -- 13 Aralık 2016; 23:02:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kesinlikle katılıyorum size.

Sadece Apple başta uyarıyor ve sorumluluk almıyor, Samsung ise maalesef biraz daha dolambaçlı yol ile cihazın başına bir şey geldiğinde pardon sende hata diyor, sorumluluk bende değil diyor, yani iş işten geçince.

Ve gariptir ki Amerika'da Apple'ın kalbinde geçen sene Samsung, satış sonrası hizmette bağımsız bir kuruluş tarafından yapılan araştırmada en iyi hizmet veren şirket seçilirken, burada o hizmetin esamesi yok ama ülkemizde Apple ın satış sonrası hizmette çok daha iyi olduğuda aşikar.

Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IRoN -- 13 Aralık 2016; 22:49:53 >
  • Gear s3 frontier galaxy E5 modeli ile kullaniyorum gun icinde sık sık anlik kopmalar yasiyorum sizce normalmi yaşayaniniz varmi.

• quote:

Orijinalden alıntı: aliosman2323

Gear s3 frontier galaxy E5 modeli ile kullaniyorum gun icinde sık sık anlik kopmalar yasiyorum sizce normalmi yaşayaniniz varmi.

Ben htc10 kullaniyorum sadece kilitledigimde 5sn gecikmeyle yeniden baglaniyor

• Note4 kullanıyorum bir sorun fark etmedim hiç.

• Tamamen dizayn ve pil ömrü nedeni ile Gear s3 frontier e geçiş yaptım, Note5 ile kullanıyorum.

2 senedir Moto 360 1nd kullanıyorum ve en çok sesle yazıya dönüştürme, mesaja cevap verme vs. işlemlerini kullanıyordum vede çok memnundum
    Samsung S3 de aslında var ama Türkçe dilinde kullananlar için yok. ve bu gerçekten de çok kötü dışardan konuşmak hansfree olarak beni rahatsız eden bir durumdur.
    Android Wear işletim sistemi kesinlikle Tizen den fazlası ile iyi en azından google asistan olabilse konuştuğumuzu yaz dırabilirdik şu an için sadece güzel bir takı olarak kullanabiliyorum ne zaman ki konuştuğumu anlayıp yazabilir se o zaman kesinlikle 1 numara sayılacak tır benim ve tüm türkçe kullanıcıları için.

saygılar,

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saati yanlis gosteriyor nasil ayarlayabilirim :D

• Bende dün itibari ile saati alarak aranıza katıldım. Daha önce motorola moto360 ilk versiyonunu kullanıyordum. Ona göre ekran biraz daha küçük geldi bana açıkçası.
    Benim saat ile şöyle bir sıkıntım var şarjı hiç gitmiyor. 40 dk. da %5 azalma oldu. Sabah %85 iken aldım saat 8 gibi şu anda %35 olmuş yaklaşık 6 buçuk saatte %50 gitmiş. Bu yüzdelere bakarak bu saat nasıl 4 gün gidecek anlayamadım ben. Bu arada ekran ışığı 1. seviyede, otomatik düşük parlaklık açık, ekran sürekli açık kapalı, cihaz bluetooth ile bağlı. Sadece S Healty açık arada hareket et falan diyor. Acaba bilmediğim bir şeyler mi açık kalp ritmi ölçümü gibi. Hiç bir uygulama yüklemedim cihaza.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newcherry -- 14 Aralık 2016; 14:30:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: newcherry

Bende dün itibari ile saati alarak aranıza katıldım. Daha önce motorola moto360 ilk versiyonunu kullanıyordum. Ona göre ekran biraz daha küçük geldi bana açıkçası.
    Benim saat ile şöyle bir sıkıntım var şarjı hiç gitmiyor. 40 dk. da %5 azalma oldu. Sabah %85 iken aldım saat 8 gibi şu anda %35 olmuş yaklaşık 6 buçuk saatte %50 gitmiş. Bu yüzdelere bakarak bu saat nasıl 4 gün gidecek anlayamadım ben. Bu arada ekran ışığı 1. seviyede, otomatik düşük parlaklık açık, ekran sürekli açık kapalı, cihaz bluetooth ile bağlı. Sadece S Healty açık arada hareket et falan diyor. Acaba bilmediğim bir şeyler mi açık kalp ritmi ölçümü gibi. Hiç bir uygulama yüklemedim cihaza.

Guc tasarufuna alirsan 6 gun degeri beliriyor sanirim 4gun dayanma olayi saat olarak kullanirsan gecerli ben muzikte dinliyom webdede geziyorum 11saatte %60 falan gidiyor

• utkuberk kullanıcısına yanıt
    Peki şuan ki pil harcayışı normal mi yani. Sadece saat olarak kullanırsan geçerli derken kastınız telefon ile bağlantı kurmadan mı? Yoksa güç tasarufu modunda mı kullanacağız?
    Bana çok hızlı pil tüketiyor gibi geldi. Sonuçta benim bu saate geçmemde ki amaç 4 gün şarj süresiydi. Eski motorola saatim de bile kendi kullanımıma göre 2 gün gördüğüm oluyordu. Ama bu saat bu gidişle akşamı çıkartamayacak.
  • newcherry N kullanıcısına yanıt
    Bahsettigim. Tasaffyr modunda ama saati ilk aldiginizda pil 0 a vursun sonra yeniden sarj edin 2.kullanimda daha uzun pil omru sagalayacaktir sahsen bende oyle oldu ilk aldigimda aksami cikartamadim 2.gun eve %70 ile dondum

• utkuberk kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkür ederim. Bende tahmin etmiştim henüz tam pilin oturmadığını. Ama insan genede biraz kıllanıyor ister istemez bir sorun mu var diye :)
    Asıl merak ettiğim acaba bu S Healty falan mı şarj yiyor diye düşündüm açıkçası. Arka planda sürekli ölçümü yapıyor, kalp ritmini belirli aralıklar mı ölçüyor bilemediğimden.
    Dediğiniz gibi umarım şarj bir kaç güne kendine gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: newcherry

Cevap için teşekkür ederim. Bende tahmin etmiştim henüz tam pilin oturmadığını. Ama insan genede biraz kıllanıyor ister istemez bir sorun mu var diye :)
    Asıl merak ettiğim acaba bu S Healty falan mı şarj yiyor diye düşündüm açıkçası. Arka planda sürekli ölçümü yapıyor, kalp ritmini belirli aralıklar mı ölçüyor bilemediğimden.
    Dediğiniz gibi umarım şarj bir kaç güne kendine gelir.

S healty arka planda şarj yiyor adım sayar kalori kat çıkma vb otomatik kalp ritmine bakın saati ilk aldığımda her saat ölçüyordu kapattım
    Gün içinde 10 11 saatlik aktif kullanımım var saatte otomatik nabız kapalı shealty aktif hava durumu aktif fazla zorlamıyorum açıkcası saati 3 günü çıkarıyor kolumda olmadığı zamanlar uçak modunda tutuyorum düşmüyor kolay kolay şarj :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 00onur -- 14 Aralık 2016; 18:29:43 >

• Merhaba. S2 den sonra pili çok iyi geldi. Uyku takibi de yaptığım için 24 saat açık. Telefon ile sürekli bağlı. Değerler çok iyi.

Bilginize.

• Türkiye lansmanında bir uygulamadan bahsetmişlerdi. Üstelik yerli uygulama demişlerdi. Beep N Go'nun saat versiyonu gibi bir şey. Barcode-QR kodları saat üzerinden okutabildiğimiz bir uygulama. Markette bulamadım. Samsung'un marketi çok kötü abi ya. Telefon kasıyor marketten fark ettiniz değil mi? Note 5 kullanıyorum Galaxy Apps kasıyor. Ayrıca "Yeniler" sekmesi yok. Neyin nerde olduğu belli değil. Uygulama azlığını eleştirmiyorum arayüz kötü. Kendi telefonuna uygulama yazamıyorsun daha...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batarya zayıf -- 15 Aralık 2016; 1:26:06 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürünü bugün samsungdan aldım. S7 Edge telefonumla birlikte kullanıyorum.

Gerçekten çok şık bir ürün.. Sabahtan beri 4-5 kişi sordu kolumda gören ne bu diye.. Çağrı cevaplama ve arama yapma çok başarılı.Dahili mikrofonu ve hoperloru gerçekten çok iyi. SOS sistemi çok başarılı.. Arayüz ve hız konusnuda da çok iyi buldum.

Şimdilik çok memnunum selamlar..
  • Her android telefonla uyumlu değil mi bu saat?Lg g2 var bende desteklenen telefonlar listesinde göremedim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Phantom7 P kullanıcısına yanıt
    Telefon modeli yok android 4.4 ve 1.5 ram üstü tüm androidlerde uyumlu bildiğim kadarıyla.

• Şarjı dolmasına rağmen 1-2 gün şarjdan almasak saate veya piline herhangibi zararı olurmu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmrtx

Şarjı dolmasına rağmen 1-2 gün şarjdan almasak saate veya piline herhangibi zararı olurmu ?

Sorun olmaz.

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.