Şimdi Ara

Samsung Gear S3 Frontier & Classic [ANA KONU] (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.474
Cevap
141
Favori
563.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Batarya konusunda kısa süreli deneyimim always on display dahil herşeye açık sabah şajdan alısanız ki ben gece uyku takibi için takıyorum ancak akşam 5 i görüyor. Eğer sabah şajdan alısanız aynı şatlarda geceye idare eder. Ama güç tasarruf modunda bunda gelen bildirim ve aramalar dışında herşwy kapalı yüzde 15 şarjla nerdeyse günü bitirisiniz. Açıkçası pil teknolojisinde devrimsel birşey olmadan bu kadar küçük alana bukadar pil oluyor. Çok kasıncada işte note7 gibi oluyor. Hem ince hem güçlü pil olmadığını note7 ispatladı şu anki teknolojiyle. Açıkçası yeri gelmişken içimdeki note7 aşkıda halen devam ediyor . Hayırlı sabahlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • plus.google.com
    Oturum açın - Google Hesapları
    https://plus.google.com/u/0/104704492398430829346

Linkteki saat ekranlarini nasil uygulariz arkadaslar 2-3 mb lik dosya indirtiyo saate nasil atacagiz googlede bulamadim bi yardim pls.

• utkuberk kullanıcısına yanıt
    Telefondan bolge saatini moskova yap

• aliosman2323 kullanıcısına yanıt
    Egerki saat ileriydi onu bahsediyorsaniz duzelttim hocam sizin paylasiminizda cok hosuma gitti bilen varsa bir tag haurer alirim :)

• aliosman2323 kullanıcısına yanıt
    onceki sayfalarda arkadaşlar program. paylaşmıştı saat arayuzlerini indirip programla bizim saate uyumlu hale getirip atabilirsiniz diye düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Gopc@

quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa Akyüz

Samsung Gear S3 Frontier & Classic [ANA KONU]

Kırılmaz Cam Arıyanlara Yeni Çıkmış Hepsi

Şahsen ben verdim Sipariş 1 ay içinde bekliyorum belki de 2 hafta içinde gelir kim bilir =) ama gelecektir kimsenin aliexpress ten korkmasına gerek yok en az 50 sipariş yaptım siteden =)
    ......................
    Lİnk:

Ben S2 kullanıyorum 2 adet cam koruyucu aldım ve kırdım. Açıkçası koruyucu cam ile kullanmak gerçekten gereksiz. Kırıldığında çok kötü duruyor. Birisi koruyucu kullanmıyorum ve hiç bir şey olmadı demesi üzerine koruyucu cama para vermekten vazgeçtim ve emin olabilirsiniz o kadar çok sağa sola çarpmama rağmen ne camında ne saatte hiç bir çizik filan oluşmadı. Şunu anladım sonunda bu saate koruyucu cam taktırmak külfiyattan başka birşey değil. Boşa yapılan bir masraf o kadar.

AliExpressTen Verdiğim Sipariş bugün Elime Ulaştı 2 Hafta sanırım Oldu Maximum Bence Hoş Oldu Gibi Geldi Şuanda Ekrana Birşey Gelecek Korkum Gitti Açıkcası =)
    Ürün Likitede bu

Resimleri Paylaşyım Size

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa Akyüz -- 15 Aralık 2016; 15:0:0 >

• Mustafa Akyüz kullanıcısına yanıt
    Guzelmis hayirli olsun acaba su temasi ile cam koruyucu sokulur mu ona gore almayi dusunuyorum
    EDIT: suya dayanikli ibaresini gordum eve gecince alacagim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utkuberk -- 15 Aralık 2016; 15:30:27 >
  • radonk kullanıcısına yanıt
    Sayfa sahibi eger basliga eklerse cok makbule gecicek tizen isletim sistemi cok anladigimiz bir mecra degil ☺

• quote:

Orijinalden alıntı: aliosman2323

Sayfa sahibi eger basliga eklerse cok makbule gecicek tizen isletim sistemi cok anladigimiz bir mecra degil O

Tizen samsungun geliştirdiği aslında yine açık kod kaynaklı linux tabanlı bir işletim sistemi.Şu an halen emekleme aşamasında ama windows gibi bir devin bile başa çıkamadığı bu mecrada işi çok zor.http://shiftdelete.net/samsung-tizene-uygulama-gelistirici-ariyor-76851 ama görüldüğü gibi samsungda bu konuda gayret içinde.En azından bankalar ve çeşitli ana mecra sosyal ağlar ve programları işin içine soksa yeter.Mesela facebook,whatsap,shazam gibi.Android wear şu an akıllı saatlerde en çok şey vaat eden sistem.Ama oda ciddi kasılmalar yapıyor.
  • Şu arayüz güzelmiş

plus.google.com
    https://plus.google.com/106842712439951353631/posts/17UZNHysaS2
  • cihaz gear s2 ile alakası yok efsane olmuş... bugün geçti elime bu kadar tahmin etmiyordum...

inşallah uzun ömürlü olur kendi açımdan...

tüm akıllı saatleri kullandım hiçbiri moto 360 1.gen kadar tat vermedi... tabiki tüm gear serilerini kullandım gün geçtikçe ustalaşıyorlar..

mi mix'te bakalım nasıl performans vericek...

gear s2'de şarjım 3 gün gidiyordu bakalım bu nasıl?
  • Rekor diyebiliriz sanırım cumartesi günü aldım şarjdan pazar günü kullanmadım 3 gün 20 saat diyebiliriz :) Samsung Gear S3 Frontier & Classic [ANA KONU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmrtx

Şu arayüz güzelmiş

plus.google.com
    https://plus.google.com/106842712439951353631/posts/17UZNHysaS2

android wear için sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliosman2323

Sayfa sahibi eger basliga eklerse cok makbule gecicek tizen isletim sistemi cok anladigimiz bir mecra degil O

Sizin Tizenle işiniz ne ki? Uygulama geliştirmeyecekseniz Tizen olmuş Zizen olmuş fark etmiyor. Konuyu inceleyenler sanki saatte bir zorluk var sanacak. Saat kaymak gibi akıyor. Tizen bu işte. Android Wear ve Apple Watch OS'un kasıla kasıla çalıştığını biliyoruz. "FPS drop" yok. Samsung'un amiral gemisi telefonlarında bile çokça FPS drop görülür ama saat çok iyi çalışıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gear s3 de SOS calismiyor. TR de mi etkin degil acaba?
  • batarya zayıf B kullanıcısına yanıt
    Ahahhhaha okurken cok guldum tizeni yahut gear s3 kesinlikle karalamadim aksine tizen olmasi samsung'un kendi gelistirdigi ve ileride telefonlarinda kullanabilecegi yegane isletim sistemidir. Umarim daha cok yayilir ve samsung elmanin havasini indirir . Gelelim esas konuya vatandasin biri saat ekranlari paylasmis ve biz bunu nasil uygulayacagimizi bilmiyoruz tahminim cok basit birsey lakin nasil yapildigini biri ogretirse bizde ogrenmis oluruz.

Saatin genel kullanimi arayuzu cok cok basit hatta alinabilicek en iyi saat elma kullanicisi bile gear s3 aliyor sirf bu yuzden apple satis promotorleri kendi saatlerini satamadiklari icin tutanak yiyor baskiya maruz kaliyor :)

• Gear S3 kullanıcıları için faydalı özellikler!

Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IRoN -- 16 Aralık 2016; 0:58:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerharman

Gear s3 de SOS calismiyor. TR de mi etkin degil acaba?

Çalışıyor hocam bizzat test ettim
  • Nasil yaptiniz? Ana ekran tusuna 3 defa bastim ama olmadi. Ben iphone kullaniyorum. Galiba ayarlar kismi apple da kisitli. Bu yuzden yapamamis olabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerharman -- 16 Aralık 2016; 2:33:01 >
  • Değerli arkadaşlar,

Ürünü 3 gündür kullanıyorum. Samsung watch designer programını indirim yine forumdan arkadaşımızın vermiş olduğu linkten birkaçtane arayüz indirdim. Programda açtım. Yalnız aynı wi-fi den bağlanmama rağmen bir türlü saati görmedi. Bu arada saatim herhangi bir telefona bağlı değil manuel kurdum. Acaba bununla bir ilgisi varmıdır?
    Not: Hata ayıklama açık
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.