Şimdi Ara

Samsung Gear S3 Frontier & Classic [ANA KONU] (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.474
Cevap
141
Favori
563.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yazılımsal bir takım detaylar. güncelleme ile halledilebilecek şeyler gibi. Ayrıca app olarak çok eksiği var işletim sisteminin. Ne banka ne spotfy resmi uygulamalar henüz mevcut değil.
  • Yazık samsung süper bir saat yapmış ama gel görki tizen ile resmen kumda oynuyorlar.Bu uydurma platformla bir yere varamaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • radonk kullanıcısına yanıt
    Merhaba tekrardan
    Building yaparken sana zaten soruyor always on display icin high veya low yapmak ister misin diye. Low zaten g2 için. Yapmak istemezsen hayir diyip gecebilirsin.ben bi kac model icin yaptim.
    İyi geceler

• Mustafa Akyüz kullanıcısına yanıt
    Mustafa bey merhabalar
    Elbette ürün yeni bilinmemesi normaldir. Ancak bilinmeyen yönleri olan bir ürün icin forumda yazilanlara ne demeli peki? Yardimini istedegim konu en sık kullanilacak önemli hususlardan biri bana göre. Ancak bu bile bilinmeden ürün için bu kadar ahkam kesmek bana pek mantikli gelmiyor. Ben çözümünü bu şekilde buldum. Umarım nacizane forumdaki diğer arkadaslara faydası olur.
    Iyi geceler

• quote:

Orijinalden alıntı: bozic

Arkadaşlar merhaba, şöyle bir sorunum var başına gelen var mıdır ?

Mesela telefon iş yerinde masamda dururken saat kolumda dışarı çıkıyorum 5 dk sonra geliyorum ama otomatik bağlanmıyor cihazlar birbirlerine. telefonun bluetooth'unu kapatığ açıyorum anca görüyor ve bağlanıyor. bu neden olabilir.

Aynı sorunu bende yaşıyorum. Kapsama alanından çıkınca kendiliğinden bağlanmıyor. Güncelleme şart.

• darel-x D kullanıcısına yanıt
    Ben simdi denedim tekrar otomatik baglaniyor
    tlf da Bluetooth ayarlarinda s3 guvenilir cihaz olarak ekli mi onu bir kontrol edin isterseniz

• Telefona kulaklık bağlayabilenler oldumu acaba ben samsung 1500 modeli vağlayamadım görmedi cihaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: radonk

Ben simdi denedim tekrar otomatik baglaniyor
    tlf da Bluetooth ayarlarinda s3 guvenilir cihaz olarak ekli mi onu bir kontrol edin isterseniz

Smart Lock kısmını diyorsanız eğer bende o seçili değil o zaman kilit ekranı devre dışı kalıyor çünkü. Şimdi tekrar denedim mesela saati kapatığ açınca da otomatik bağlanmıyor.
  • Güvenli cihaz diye nasıl işaretliyoruz

• boraa28 B kullanıcısına yanıt
    Ben cihazi ilk eleştirdiğimde tlf da knox uyarisi çıkıyor guvenilircihazlara ekle diyor
    tekrar eslestirmeyi deneyin bence

• Sizce bu saatle hangi telefon daha verimli kullanılır arkadaşlar?

Seçeneklerim;

-LG V20

-Sony Xperia Z5 Premium

-Note 5

-S7 Edge
  • quote:

Orijinalden alıntı: silversmith

Sizce bu saatle hangi telefon daha verimli kullanılır arkadaşlar?

Seçeneklerim;

-LG V20

-Sony Xperia Z5 Premium

-Note 5

-S7 Edge

Samsung saat soruyorsun, seçenekler arasında s7 edge var diyorsun.

Trollüyor musun arkadaş bizi:)
  • quote:

Arkadaşlar bu saate yeni arayuz eklemek icin

gear watch designer programinda

run on device dedigimde %61 te takilip kaliyor

distrubutor certificate istiyor acilan pencerede samsung account sifremi istiyor giriyorum tamam artik distrubutor certificate var diyor

ama yine yuklemek istedigimde tekrar tekrar ayni seyler oluyor

Aynısını bende de yapıyor. Çözümü nedir bilmiyorum.
  • Golden Gate kullanıcısına yanıt
    Demek istediğinizi anlamadım. Telefon almayı planlıyorum ve bu saati de ileride alırsam hangi telefon ile daha kullanışlı olur demek istedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Golden Gate

quote:

Arkadaşlar bu saate yeni arayuz eklemek icin

gear watch designer programinda

run on device dedigimde %61 te takilip kaliyor

distrubutor certificate istiyor acilan pencerede samsung account sifremi istiyor giriyorum tamam artik distrubutor certificate var diyor

ama yine yuklemek istedigimde tekrar tekrar ayni seyler oluyor

Aynısını bende de yapıyor. Çözümü nedir bilmiyorum.

şu şekilde kontrol ettiniz mi

ayrıca farklı bir samsung hesabı alıp onunlada deneyin

ve gene farklı hesap yaparken ülke olarak tr seçmeyin usa seçin mesela
    @radonk @Golden Gate

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihan -- 18 Aralık 2016; 14:37:34 >

• Sağolun hocam. Samsung alacağımı varsayarsak; Note 7 olsa piyasada bir dakika düşünmeyeceğim ama Note 5'in kalemi var, ekranı büyük (Benim için avantaj). Hafıza kartı girişi yok ve pili az gidiyor. Ama fiyatı S7 Edge göre uygun sayılır. Real Racing 3- Asphalt 8 gibi oyunları oynamayı seviyorum. Ayrıca kamerası S7 Edge'in biraz daha iyi Note 5'e göre ancak gelgelelim bir türlü karar veremedim. Sizin tavsiyeniz ne yönde olur? Bir de diğer marka telefonları alırsam, saatle ne gibi uyum sorunları yaşarım sizce?
  • Bu gwd dosyalarinin always on mode da görünüşünü resim atabilir misiniz. Eğer gear s2 deki gibi tırt gozukuyirsa hic ugradmayayim tekrardan:)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnrskr

Telefona kulaklık bağlayabilenler oldumu acaba ben samsung 1500 modeli vağlayamadım görmedi cihaz.

ben 15 liralık bi çeviriciye bağlayarak kablolu kulaklık kullanıyorum
  • gwd dosyalarını uygulamaya rahatça gösterebiliyorum ama saatimi aynı wifi ye bağlamama rağmen görmüyor çözümü nedir ?
  • utkuberk kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar bu uygulama beta olduğundan çok kararlı değil.Bazen tekrar denemek gerekiyor. Hatta bazen yüklediği başarısız oluyor silip yeniden yüklüyoruz.

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.