Şimdi Ara

Samsung Gear S3 Frontier & Classic [ANA KONU] (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.474
Cevap
141
Favori
563.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Nerden aldın dostum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cihazı soruyorsanız türkiyeden mediamarkt'tan
  • Golden Gate kullanıcısına yanıt
    farkli yapabilen varmi bilmiyorum ama bende alwyas on high secsemde hep tirt bir ekran cikiyor
    siya renk sadece ekran yelkovan

• bağladım ancak %61 de tıkanıyor atarken :(
  • Baglantida problem yaşayan arkadaslar icin şunu tavsiye edebilirim. Saatin bağlantı bilgileri kismindan saatin ip adresini bulup. Direk olarak designer programinin search kismina elle yazsinlar bir kac denemede buluyor.
    Bazi arkadaşlar always on display icin goruntu sormuslar. Arkadaslar butun arayüzlerin design programi sayesinde always on display modunu olusturabilirsiniz. Yalniz sistem ekran yoğunluğunu %15 gecmemesi icin oldukça soluk oluyor . Bu yüzden genelde sadece akrep ve yelkovan çıkıyor.

• designer ile yukledigim arayuzlerin always on hali

• radonk kullanıcısına yanıt
    Üstad yukardaki menülerden always olanı seç ordaki high color olan seçeneği seç. Sonrasında sağ tarafta yine always olana tıkla ve high coloru seç olması lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: tnrskr

Üstad yukardaki menülerden always olanı seç ordaki high color olan seçeneği seç. Sonrasında sağ tarafta yine always olana tıkla ve high coloru seç olması lazım.

açıkcası ben ugrastım olmadı hep % 15 ten fazla pixel ratio uyarısı veriyor
    ve en sonunda kendi bildiğini okuyor
    sizin başardıgınız bir arayüz varsa o şekilde gwd dosyasını yükleyebilirmisiniz
  • Sizde de altimetre kalibrasyonu sürekli bozuluyor mu? Evdeyim kot 80 metre. Doğru. 3-5 saat sonra 40 metrede olduğumu söyleyebiliyor. Bazen - lere iniyor. Güncellersem düzeliyor. Her saat güncelleyeceksem ne anladım bu işten? Çıktığım katları da anlamıyor bu yüzden.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam saati alacak oluyorum şurayi bi okuyorum birkac gün daha vazgeciyorum 😂
  • Arkadaşlar merhaba.

Ufak bir sorum olcak sizlere. Saatten mesaj yazmak istiyorum ama klavye T9 ile yazıyor. Ben normal olarak yazmak istiyorum. Ayarını bulamadım. Yardımcı olur musunuz rica etsem?
  • ..ScReaM kullanıcısına yanıt
    Cihazı henüz almadım ama izlediğim bir videoda şöyle bir şey vardı, belki işinize yarar diye paylaşıyorum sevgili @..ScReaM

Videonun 10. dakikasından sonra yazma ile ilgili kısım mevcut.
    Umarım işinize yarar.

Güle güle kullanın.

Saygılarımla...

• quote:

Orijinalden alıntı: IRoN

Cihazı henüz almadım ama izlediğim bir videoda şöyle bir şey vardı, belki işinize yarar diye paylaşıyorum sevgili @..ScReaM

Videonun 10. dakikasından sonra yazma ile ilgili kısım mevcut.
    Umarım işinize yarar.

Güle güle kullanın.

Saygılarımla...

Sevgili @IRoN hocam merhaba :)

Teşekkür ederim bilgilendirme için. Saati bugün aldım. Şimdilik herşey yolunda bakalım. Darısı başınıza inşallah :)

Saygılar benden...

• Fakat ses kaydı mükemmel. Hoparlör de çok iyi tatminkar. Always on display açıkken ancak 1 gün ben kullanabiliyorum. Ama kapalıyken 2 gün rahat gidiyor. Yani always baya şarj yiyor.

• Tum bildirimleri aliyor musunuz peki

• Revolutions kullanıcısına yanıt
    istediğin her bildirimi alabiyorsun
  • Yok arkadas sarj 2 gun gitti demisti onun icin sordum. Tum bildirimler acikken mi gitti diye? Tesekkurler yinede
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..ScReaM

Arkadaşlar merhaba.

Ufak bir sorum olcak sizlere. Saatten mesaj yazmak istiyorum ama klavye T9 ile yazıyor. Ben normal olarak yazmak istiyorum. Ayarını bulamadım. Yardımcı olur musunuz rica etsem?

Ayarlarda var. Saat üzerinden: Ayarlar/Giriş/Klavye ayarları/Diğer ayarlar/Akıllı yazma/Tahmini metini kapalı yapın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar merhaba bende message, nfc, sos menusu yok. Acaba IOS kullandigimdan mi kaynaklaniyor? Ios de hangi ozellikleri kullanamiyoruz?
  • Ekran hep açık. Ortalama 30dakika konuşma. 60-70 bildirim. Max 1.5gün gidiyor bende şarjı
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.