Şimdi Ara

Samsung Gear S3 Frontier & Classic [ANA KONU] (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.474
Cevap
141
Favori
563.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu an saati buldu. Üyelik istedi üyede oldum. Yalnız kurulumun %61 gelince tekrar üyelik için ekrana gönderiyor. Tekrar sisteme giriş yapıyorum. Sistem beni tanıyor. Yalnız yine aynı hatayı veriyor. Beta sürümü 1.3.0 kullanıyorum. Yardım edecek var ise memnun olurum
  • Bugün frontier modelini aldım çok şık kayışları değişiyor mu bunun nerde buluruz
  • Samsung Gear S2 / S3 / Sport / Galaxy Watchfacebook
    Samsung Gear S2 / S3 / Sport / Galaxy Watch
    https://www.facebook.com/groups/1636837596567759/?multi_permalinks=1790728454512005¬if_t=group_highlights¬if_id=1481749585132165

Burdanda güzel takipler yapılabiliyor bilginize.

• Bir günde karar verdim gittim aldım ben de. Hakikaten on numara saat.
  • Arkadaşlar bu saate yeni arayuz eklemek icin

gear watch designer programinda

run on device dedigimde %61 te takilip kaliyor

distrubutor certificate istiyor acilan pencerede samsung account sifremi istiyor giriyorum tamam artik distrubutor certificate var diyor

ama yine yuklemek istedigimde tekrar tekrar ayni seyler oluyor

• Samsung Gear S3 Frontier & Classic [ANA KONU]

Acaba herhangi bir uygulama ile bir karti tanitabilirmiyiz yoksa turkiyede destegi yok mu migrosta nfc destekli cihazlar gordumde
  • radonk kullanıcısına yanıt
    Bende de oldu ertesi gün kendiliğinden düzelsi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • utkuberk kullanıcısına yanıt
    Yakında 2017 de 2 banka ile görüşmeler devam ediyormuş. Ayrıca diğerlerinden farkı samsung pay ve gears3 sıradan pıst cihazlarınıda destekliyormuş. Büyük faydası olur kanımca.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nazar mı değdi ne olduysa pil tüketimi aşırı arttı. Çılgın gibi pil yiyor. Başına gelen var mı? Anormal bir durum olduğuna eminim. Pil geçmişinde bir şey tuhaflık yok. Sıfırlayıp çözerim ama sebebini merak ettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: emrahhh34

Bugün frontier modelini aldım çok şık kayışları değişiyor mu bunun nerde buluruz

Piyasadaki herhangi bir saatçiden istediğiniz kordonu takabiliyorsunuz. Boyu uysun yeter. Ben kaliteli çelik kordon aldım onunla kullanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: utkuberk

Samsung Gear S3 Frontier & Classic [ANA KONU]

Acaba herhangi bir uygulama ile bir karti tanitabilirmiyiz yoksa turkiyede destegi yok mu migrosta nfc destekli cihazlar gordumde

Sanırım Note 7 ya da S7 lansmanında Samsung TR'deki Tolga Bey "bakıyoruz" demişti Samsung Pay için. Ben Samsung TR'nin bu konuda ilerleme kat ettiğini sanmıyorum. Eğer 2017'de gelirse beni utandırırlar. Ben geleceğini sanmıyorum. S6 ile Samsung Pay geldiğinde bunu reklam amaçlı kullandılar ama yıllar geçti yok. Garanti Bankası, TEB ve galiba YapıKredi'nin (benim bildiğim bu 3 banka var) bazı mobil uygulamaları telefon üzerinden NFC ile temassız ödeme özelliğini getirdi. Aktif olarak kullanıyorum. Telefonumla ödeme yapıyorum çoğu zaman. Saat ile ödeme yapmak için Samsung'un araya girmesine gerek kalmadan bankalar saate uygulama yazabilir sanırım. Bu da güzel de bize bu değil asıl Samsung Pay lazım. MST teknolojisini kullanmak istiyoruz. Umarım gelir. Samsung TR'nin kötü bir imajı var. Mesela keşke İBB ile anlaşıp İstanbul Kartları telefondan kullansak. Samsung Pay altyapısı güvenlik standartlarını fazlasıyla karşılıyordur herhalde.

• Arkadaşlar merhaba, şöyle bir sorunum var başına gelen var mıdır ?

Mesela telefon iş yerinde masamda dururken saat kolumda dışarı çıkıyorum 5 dk sonra geliyorum ama otomatik bağlanmıyor cihazlar birbirlerine. telefonun bluetooth'unu kapatığ açıyorum anca görüyor ve bağlanıyor. bu neden olabilir.
  • Benimde başıma geldi. Telefondaki tüm gear uygulamalarını sildim, saati fabrika ayarlarına döndürüp baştan kurdum. Düzeldi bi daha da başıma gelmedi

• 3 gündür şarjı test edeyim dedim gayet başarılı birde watsaap grubunuz varsa çok sarj iyiye biliyor ona göre şuanda bende grup olmaidigi için gayet basarili

Samsung Gear S3 Frontier & Classic [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa Akyüz -- 17 Aralık 2016; 10:15:43 >
  • radonk kullanıcısına yanıt
    Merhaba radonk
    Ayni sorunu bende yasadim. Foruma yazmama rağmen kimse cevap yazmadi. Bu forumlarin amacı bilgi paylasmak olmasina rağmen maalesef sadece ürün yaristirma amacinda kullaniliyor. Neyse ben kendi sorunumu kendim cozdum. Arayüzü yukledikten sonra build etmen gerekiyor. Build ederken dikkat edecegin husus always on display özelliği icin ekran orani yüzde 15 gecmemesi gerekiyor. Build ettikten sonra yukleyebilirsin.
    Kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: xhumz

Merhaba radonk
    Ayni sorunu bende yasadim. Foruma yazmama rağmen kimse cevap yazmadi. Bu forumlarin amacı bilgi paylasmak olmasina rağmen maalesef sadece ürün yaristirma amacinda kullaniliyor. Neyse ben kendi sorunumu kendim cozdum. Arayüzü yukledikten sonra build etmen gerekiyor. Build ederken dikkat edecegin husus always on display özelliği icin ekran orani yüzde 15 gecmemesi gerekiyor. Build ettikten sonra yukleyebilirsin.
    Kolay gelsin

Merhaba,

ben de aynı sorunu yaşıyordum.

Şu an mevcut sürüm 1.3 beta sürümü. Ben eski sürümlerden birisini yükleyerek denedim (1.2) ve sorunsuz şekilde aktardım.

Build etmek de bir çözümdür muhtemelen ama yine başaramayan arkadaşlar eski sürümlerden birisini yükleyerek denesinler.

• Benim de Gear S saatim vardı uzun süre kullandığım.Ancak yakın zamanda teknolojiyi daha yakından takip edebilmek adına elimden çıkardım. Gear 3 ü tasarım açısından çok beğendim ve alıp almamak arasında çok kalmış durumdayım şu an. En büyük hayal kırıklığım stand alone özelliğinin TR de kulanılmaması . Gear S imde bile sim kartı ile telefonu evde bırakıp dışarıda rahatça spor yapabilmekti. Ancak LTE özelliği olmadığı için sadece bir saat olarak kalacak bir ürün benim için.Ayrıca gördüğüm kadarı ile ilk kullanıcılarının genelinde ufak tefek can sıkan sorunlar mevcut. Sanırım ülkemiz bu tip teknolojileri tam randımanlı kullanmak için biraz daha beklemek zorunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xhumz

Merhaba radonk
    Kolay gelsin

Üstat yanlis konuşuyorsun bilen kişi olsa zaten yardım ederdi burda ürün hakkında isteyen istediğini yapar bence buna laf edemezsin.

• xhumz X kullanıcısına yanıt
    evet bende kendim çözdüm is basa düşünce
    ancak
    plus.google.com
    Oturum açın - Google Hesapları
    https://plus.google.com/104704492398430829346

adresinden indirdigim saat arayuzlerinin hepsinin always on seceneginde arayuzleri ayni aslinda ayni saat arayüzünün soluk versiyonu olsa daha güzel olur
    belki o da bulid yaparken değiştirilebilir ama biraz ugrasmak lazim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radonk -- 17 Aralık 2016; 21:23:39 >

• Hangi sorunlar mevcut bende almayi dusunuyorumda
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.