Şimdi Ara

Samsung Gear S3 Frontier & Classic [ANA KONU] (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.474
Cevap
141
Favori
563.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xmrtx

quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa Akyüz

Frontier e kırmızı kordon alsam nasıl durur acaba 22 mm olması lazım ama her kordon oluyormuş ,

Samsung Gear S3 Frontier & Classic [ANA KONU]

Normalde orjinal kayışı 100TL civari ben aşağıdaki 6renk olan paketi öneririm kaliteli kordonlar

https://www.amazon.com/gp/product/B01J0RWHRW/ref=as_li_ss_tl?ie=UTF8&psc=1&linkCode=sl1&linkId=0c48645f81f0dd5a84bceebb0e47dd67

üstat sadece kırmızı lazım bugün bende ararken bu linki buldum bir yerde istemediğim renkler oldugu için paket olumlu gelmiyor boşa para vermiş olacağım yinede teşekkür ederim

• S gibisi gelmeyecek anlaşılan 2 de 3 te gerçekten tasarımsal olarak berbat.

Edit: troll veletler mesajı alıntılayıp gülücük atmış S'in tasarımı ve özelliklerinin 10'da 1'ine sahip değil yeni Gear'lar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonacoDoom -- 19 Aralık 2016; 20:59:1 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xmrtx

quote:

Frontier e kırmızı kordon alsam nasıl durur acaba 22 mm olması lazım ama her kordon oluyormuş ,

Normalde orjinal kayışı 100TL civari ben aşağıdaki 6renk olan paketi öneririm kaliteli kordonlar

https://www.amazon.com/gp/product/B01J0RWHRW/ref=as_li_ss_tl?ie=UTF8&psc=1&linkCode=sl1&linkId=0c48645f81f0dd5a84bceebb0e47dd67

üstat sadece kırmızı lazım bugün bende ararken bu linki buldum bir yerde istemediğim renkler oldugu için paket olumlu gelmiyor boşa para vermiş olacağım yinede teşekkür ederim

Burdan tek tekte alabilirsin istedigin renk

• Klasik alıpta frontierle değişmek isteyen olursa değişebilirim :D Yada frontier almak isteyen olursa 10 gün önce aldıgım ve 2 kere taktıgım saatimi ufak bi indirimle satabilirim.
  • Spotify resmi uygulaması Samsung Gear S3 için yayınlandı!
    Samsung'un yeni akıllı saati Gear S3 için beklenen resmi uygulamalardan biri olan Spotify nihayet yayınlandı. 1.71 MB dosya boyutuna sahip olan uygulama, Samsung Gear uygulaması üzerinden ücretsiz olarak indirilebiliyor.

Samsung Gear S3 ve Gear S2 modelleri için yayınlanan resmi Spotify uygulaması ile saat üzerinden Spotify uygulamasını yönetebilirsiniz. Uzaktan kumanda görevi gören uygulama sayesinde aşağıdaki işlemleri gerçekleştirebilirsiniz.

Oynat, durdur, ilerlet

Müziklerim alanına kaydetme

Karışık ve tekrar çalma ayarı

Son oynatılan parçalara erişim

Kütüphaneye erişim

Göz gezdirme (Browse)

Uygulamada yer alan Remote modu ile tamamen uzaktan kumanda gibi kullanılan uygulama, stream over WiFi seçeneği ile Spotify veya Facebook hesabına bağlanarak Gear S3'ün hoparlörü üzerinden müzik dinleme imkanı da sunabiliyor.

Şahsen test ettim Gayet Başarılı Olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa Akyüz -- 19 Aralık 2016; 19:39:31 >

• quote:

Spotify resmi uygulaması Samsung Gear S3 için yayınlandı!
    Samsung'un yeni akıllı saati Gear S3 için beklenen resmi uygulamalardan biri olan Spotify nihayet yayınlandı. 1.71 MB dosya boyutuna sahip olan uygulama, Samsung Gear uygulaması üzerinden ücretsiz olarak indirilebiliyor.

Samsung Gear S3 ve Gear S2 modelleri için yayınlanan resmi Spotify uygulaması ile saat üzerinden Spotify uygulamasını yönetebilirsiniz. Uzaktan kumanda görevi gören uygulama sayesinde aşağıdaki işlemleri gerçekleştirebilirsiniz.

Oynat, durdur, ilerlet

Müziklerim alanına kaydetme

Karışık ve tekrar çalma ayarı

Son oynatılan parçalara erişim

Kütüphaneye erişim

Göz gezdirme (Browse)

Uygulamada yer alan Remote modu ile tamamen uzaktan kumanda gibi kullanılan uygulama, stream over WiFi seçeneği ile Spotify veya Facebook hesabına bağlanarak Gear S3'ün hoparlörü üzerinden müzik dinleme imkanı da sunabiliyor.

Şahsen test ettim Gayet Başarılı Olmuş

Bende tam bunu atacaktim ahaha
    Sadece premium kullanicilar saat uzerinden dinleyebiliyor orası biraz kotu olmus ama illa gelir uyeliklere indirim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utkuberk -- 19 Aralık 2016; 20:26:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• MonacoDoom kullanıcısına yanıt
    Güzel espri

• Kutuphanemizde muziklerimizi gorebiliyormuyuz ve telefonda oldugu gibi muziklerimizi cevrimdisi dinleyebiliyormuyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenool

Kutuphanemizde muziklerimizi gorebiliyormuyuz ve telefonda oldugu gibi muziklerimizi cevrimdisi dinleyebiliyormuyuz?

Üstat Şuanlık SAdece Telefonu kontrol edip Online Dinledim Olay Sadece Telefondan tuşlara basmayı kaldırıp saaten kontrol olayı başka birşey değil sanırım hepsini yapabilirsin deneyip ilerleyen saatlerde söylerim
  • Cihan kullanıcısına yanıt
    Bende klasik ve takım giyiyorum. Arada bir s2 takıyordum ama genelde otomatik saat kullanırım. Frontiere deri kayış aldım gayet güzel oldu takımla. Kayışı değiştirip takmak lazım takımla

• Arayüz yükleme konusunu sağolsun ayhan bey bilgisayarıma bağlanarak yaptı yüzde 61 de takılma olayı gitti sertifika yenilemek gerekiyor. Ama açıkçası always diaplay eskisi gibi çalışmıyor. Ayrıca program atama kısmınıda çalıştıramadım.

• Arkadaşlar Merhaba, Cumartesi günü Turkcell'den almak istedim gear s3'ü. Hattımın üzerinde herhangi bir cihaz taahhütü bulunmuyor. Platinum tarifeye sahip olduğum için faturaya yansıtarak almak istemiştim. Lakin önce hattınızda A7,s7, s7 edge gibi cihaz taahhütleri olması gerekiyor dediler. Ben de bu gereklilik indirim için ama indirim olmadan almak istiyorum dedim. Ama satışını bir şekilde yapamadılar. Sonrasında yapamadıklarını anlayınca bu saati iphone ile kullanamazsınız boşuna almayın vs gibi önerilerde bulundular. Buradaki kullanıcı yorumlarına göre 1e1 tüm özellikler kullanılmasa da aldığımıza pişman etmeyecek şekilde kullanabileceğimizi gözlemledim. Turkcell çalışanların bu saçma yaklaşımlarına karşılık kullanıcı yorumlarına ilave paylaşım yapabilir misiniz ?

Teşekkürler.
  • Apple telefonunuz varsa Apple watch a yönelin bence. Tasarimi gear S3 kadar guzel olmasada uygulamalar konusunda daha iyi. Hemde telefonunuzla sorunsuz kullanabileceksiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: silversmith

MM'tan S7 Edge aldım hocam. Kasko hediyesi de vardı. Bakalım kafam rahat edecek mi? Benim düşüncem en az 3-4 sene kullanmak ancak güncelemelerle telefonu mahvedecekler mi hep birlikte göreceğiz-duyacağız.

Ekleme: Gear s3 Classic'te aldım. Samsung Gear Cricle kablosuz kulaklık hediyesiyle birlikte. 1299TL'ye

Artık 10 sene borca harca girmem. Ev kredisi çekmiş kadar oldum.

O nasil hediye nereden nasil aldiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Fenool kullanıcısına yanıt
    Applein iPhoneunu kullanirim ancak saat dedinmi Samsung. Applewatch Samsung gear s3 ün yaninda oyuncak gibi. Hersey uygulama degil saatte arama bildirimler yetiyor, biraz tip olmali tasarim konusinda Applewatch ime Samsungdan ders almali.

• quote:

Orijinalden alıntı: velivolkan

Arkadaşlar Merhaba, Cumartesi günü Turkcell'den almak istedim gear s3'ü. Hattımın üzerinde herhangi bir cihaz taahhütü bulunmuyor. Platinum tarifeye sahip olduğum için faturaya yansıtarak almak istemiştim. Lakin önce hattınızda A7,s7, s7 edge gibi cihaz taahhütleri olması gerekiyor dediler. Ben de bu gereklilik indirim için ama indirim olmadan almak istiyorum dedim. Ama satışını bir şekilde yapamadılar. Sonrasında yapamadıklarını anlayınca bu saati iphone ile kullanamazsınız boşuna almayın vs gibi önerilerde bulundular. Buradaki kullanıcı yorumlarına göre 1e1 tüm özellikler kullanılmasa da aldığımıza pişman etmeyecek şekilde kullanabileceğimizi gözlemledim. Turkcell çalışanların bu saçma yaklaşımlarına karşılık kullanıcı yorumlarına ilave paylaşım yapabilir misiniz ?

Teşekkürler.

Klasik bilgisiz elemanlar :(

Mh arayip sorsaydiniz oluyorsa aynisi saticiya soyleselerdi :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: MonacoDoom

S gibisi gelmeyecek anlaşılan 2 de 3 te gerçekten tasarımsal olarak berbat.

Edit: troll veletler mesajı alıntılayıp gülücük atmış S'in tasarımı ve özelliklerinin 10'da 1'ine sahip değil yeni Gear'lar.

Hay Allah çok yaşayın İnşallah, bu yaşta adamım evde sesli sesli güldürdünüz beni.
    Güzel espriydi.

Şaka bir yana kişilerin görsel sevk ve tercihleri tartışılmaz, lakin göz var nizam var ki Gear s2 - Gear s3 ile Gear s cihazı nasıl bir ölçüyle karşılaştırdınız Allah aşkına ne tasarım ne teknoloji adına aynı kefeye konacak hadleri dahi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuBi

quote:

Orijinalden alıntı: IRoN

Rica ederim, ne demek.

Her gün, hadi bugün alayım diyorum, sonra buraya bakıyorum ve Tizen'in eksikleri de aklıma geldikçe dur biraz daha diyip kendimi tutuyorum ama nereye kadar ben de bilmiyorum :)

Saygılarımla...

Bence çok takılacak eksiklikleri yok. Gerçi bu söylediğim biraz da beklenti ve kullanım alışkanlıkları ile de ilgili. Daha önce akıllı saat deneyimim sadece sony smartwatch2 ile olmuştu (jawbone da kullanıyordum ayrıca).
    Fonksiyon açısından; benim için bildirimlerin geliyor olması ve gerekli gördüğüm bazı işlemleri telefonu elime almadan yapabiliyor olmam yeterli geliyor, bu nedenle frontier beni mutlu ediyor.
    Note 7 de ilk başta fantezi gibi gelen, ancak halen note 5 e ablak ablak bakmama neden olacak kadar alışkanlık yapmış olan iris tarayıcısı gibi, saat üzerinde “mikrofon ve hoparlör” bulunması ilk bakışta bana gereksiz gibi gelse de, araç kullanırken hayat kurtarabiliyor. Hatta aracın bluetooth unu kullanırken sık duymaya alıştığım "anlamadım" veya "sesim kendime yankılanıyor" şikayetleri de cam açık olmadığı sürece gelmiyor artık. Ben bu özelliğini çok başarılı buldum.
    Uygulama mağazası çok yetersiz kalıyor doğru, ama ben kendi adıma çok da eksikliğini yaşadığımı söyleyemem. whatsapp dan gelen fotoları görebiliyorum (bazen göstermiyor ve bunun ne ile alakalı olduğunu çözebilmiş değilim), ama uygulayı saatten başlatıp kullanabilmek mümkün olsa süper olurdu. Spotify telefondan başlatıldı ise "ileri-geri-pause-ses yüksekliği kontrolü" yapılabiliyor ve çalan parçanın/albümün fotosu arka planda beliriyor.
    Pil tüketimine gelecek olursak; benim kullanım alışkanlıklarımla 1 gün gidiyor, bu süre içerisinde AOD, wifi-bt-nfc-gps, evde ve ofiste wifi üzerinde bağlı, otomatik nabız ölçümü, shealth, tüm programların bildirimleri açık ve günde 5 - 10 dakikalık yaklaşık 4-5 konuşma saat üzerinden yapılıyor. Whatsapp da 4 aktif grup var, gün içerisinde onlarca hatta yüzlerce bildirim geliyor. Kelimelik oynuyorum ve sürekli bildirim geliyor. Gece uyku takibi yapıyor. Sabah duşa girerken koyuyorum şarja ve evden çıkmadan alıyorum. Bu arada telefon üzerimde olduğundan adım sayar da kaçak olmuyor (saat – telefon sentezlemesi çok iyi çalışıyor). Bugün olduğu gibi hafta sonları ise tam şarj- tam deşarj yapıyorum.
    "CUBUS Tactical Frontier Edition" ara yüzünü kullanıyorum (daha önce sorulmuştu, yoğunluktan yanıt veremedim, özür dilerim), maker ile uğraşmak için şu an ne zamanım var, ne de bununla uğraşmak için isteğim.
    Çok uzattım farkındayım; sizi note 7 forumundan da hatırlıyorum, iconx kulaklık da almıştınız sanıyorum, yani çok fazla kaçacak yeriniz yok, en kısa sürede, s3ünüzle birlikte aramızda olacağınıza eminim ;)

Öncelikle bilgilendirmeniz ve paylaşımınız için teşekkür ederim.

Ben de sizi NOte 7 başlığından hatırlıyorum.

NOte 7 den sonra tekrar NOte 5 e dönünce crocs terliği kulağıma götürür gibi hissettim dersem yalan olmaz ama kısmet değilmiş demek :)

Eksiklik olarak takılmamaya çalışıyorum lakin benim aklımda hala cevabını bulamayan sorular, uygulama eksikliğinden ziyade sizin de belirttiğiniz gibi IconX kulaklık kullanıyorum ve onun ile bağlanmadığı yazıldı burada ve bu beni düşündürüyor.

Yani saate bakıp gelen çağrıyı cevaplayıp kulaklıktan konuşamayacak isem bana göre ciddi bir eksiklik.
    Bir de daha önce kullandığım Moto 360 2nd de gelen tüm mesaj ve epostalara sesle yazıya dönüştürerek cevap verme vardı ki bir kaç gündür okuduğum bir çok kaynakta, Google 'ın ricası ile Samsung yeni çıkaracağı S8 ve NOte 8 de kendi yeni SIRI benzeri
    uygulaması yerine yine Google ı seçeceği ve bu yeni uygulamanın bir başka bahara kalacağı.

Gerçi o zamanda yeni uygulamayı Türkçe desteği de gelirse tabi S3 e adapte ederler mi yoksa S4 ümü beklerler, işte bu da bir başka soru işareti.

Ama sizinde belirttiğiniz gibi kaçacak çok fazla yerim yok ve ya iPhone-Apple watch ikilisi olacak ve yepyeni bir ekosistem (ki kalemsiz bir telefonu NOte1 den beri hiç kullanmadım, anlık denemeler ve testler hariç) ile yola devam edeceğim
    ya da gülü seven dikenine katlanır diyip en kısa zamanda aranıza katılacağım :)

Sanırım 2. şık çok daha fazla ağır basıyor benim için o da ayrı :)

Umarım en kısa zamanda bu başlık altında tekrar karşılaşırız.

Saygılarımla...

Zevk meselesi der saygı duyarım ama şu mesajınızın tüm içeriği ile amaçladığınız sanırım kaç kişi cevap verecek diye merakınızdan öte değil.

Tasarımı geçtim, Gear S'in özelliklerinin 10 da 1 ine sahip değil demeden önce keşke Google da GearS vs GearS3 yazıp baksaydınız.

Saygılarımla...
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.