Şimdi Ara

Samsung Gear S3 Frontier & Classic [ANA KONU] (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.474
Cevap
141
Favori
563.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Stüdyo & Kayıt Mikrofonlar Modelleri & Fiyatları - n11.com
    http://urun.n11.com/teyp-cd-dvd-mp3-calar/aux-arac-bluetooth-cihazi-arac-kiti-P79322681

Sundan var bende :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• utkuberk kullanıcısına yanıt
    Bu aktarma aparatı. Bence bizim cihaz hiçbir bluetooth kulaklığı tanımıyor. Sadece hoperlör ve bunun gibi aparatları tanıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa Akyüz

Frontier e kırmızı kordon alsam nasıl durur acaba 22 mm olması lazım ama her kordon oluyormuş ,

Samsung Gear S3 Frontier & Classic [ANA KONU]

her kordon olmuyor geçen seyyar saatçiye gittim baya ayaktada tamir yapan bir ustaydı işinide biliyor sorudm kordon var mı var dedi 22mm var mı dedim var dedi ama saati gösterdiğimde kasaya yakın kısım 20mm diğer kısımlar 22mm olduğunu söyledi yani buna özel yapılmış türden gerekiyor diye anladım ben

• Biraz önce aldıgım kordonlar geldi kaliteli beklediğimden iyi çıktı orjinal kordonla neredeyse fark yok.

• xmrtx kullanıcısına yanıt
    peki, siz nereden aldiniz sorabilirmiyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utkuberk -- 21 Aralık 2016; 16:36:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: utkuberk

quote:

Frontier e kırmızı kordon alsam nasıl durur acaba 22 mm olması lazım ama her kordon oluyormuş ,

her kordon olmuyor geçen seyyar saatçiye gittim baya ayaktada tamir yapan bir ustaydı işinide biliyor sorudm kordon var mı var dedi 22mm var mı dedim var dedi ama saati gösterdiğimde kasaya yakın kısım 20mm diğer kısımlar 22mm olduğunu söyledi yani buna özel yapılmış türden gerekiyor diye anladım ben

Özel kordon lazım değil. 22mm diyoruz onu da demeye gerek hatta. Rakamdan filan anlamaz bizim eski saatçilerimiz. Göz kararı bakar takar. Güle güle kullanırsın. Ben de göz kararı kordon satan yerden kaliteli bir markanın saatin rengiyle hemen hemem aynı renkte çelik kordonunu aldım. Kullanıyorum.

Merhabalar,

Öncelikle hayırlı olsun, güle güle kullanın. Hepsini tek tek denediniz mi acaba? denediyseniz fotoğraf atarsanız müteşekkir olurum.

Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tony bantony -- 21 Aralık 2016; 17:7:38 >
  • quote:

www.amazon.com
    Amazon.com: MoKo Band Compatible with Samsung Gear S3 Frontier/Classic/Galaxy Watch 46mm/Huawei Watch GT 46mm/Watch GT 2 46mm/Ticwatch pro/S2/E2, [6-Pack] Silicone Strap Fit 22mm Band, Multi Colors A
    https://www.amazon.com/gp/product/B01J0RWHRW/ref=as_li_ss_tl?ie=UTF8&psc=1&linkCode=sl1&linkId=0c48645f81f0dd5a84bceebb0e47dd67

Amazondaki yorumlarda kırmızının pembeye çaldığı söyleniyordu.
    Fotoğraftan tam anlayamadım,zahmet olmazsa kırmızı bir objenin yanına koyup çekme şansınız var mı?

Orjinal kayış almıştım ben, bunlar da iyi görünüyor, sipariş vereyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ravenous -- 21 Aralık 2016; 17:46:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tony bantony

Merhabalar,

Öncelikle hayırlı olsun, güle güle kullanın. Hepsini tek tek denediniz mi acaba? denediyseniz fotoğraf atarsanız müteşekkir olurum.

Saygılarımla...

Aceleyle anca bukadar çekebildim

• quote:

Orijinalden alıntı: ravenous

Amazondaki yorumlarda kırmızının pembeye çaldığı söyleniyordu.
    Fotoğraftan tam anlayamadım,zahmet olmazsa kırmızı bir objenin yanına koyup çekme şansınız var mı?

Aldığınız satıcının linkini verebilir misiniz size zahmet?

Orjinal kayış almıştım ben, bunlar da iyi görünüyor, sipariş vereyim.

Kırmızı tam kırmızı hocam pembe falan değil hatta benm koydugum resimlerden daha canlı ama fotolarda biraz soluk çıkıyo kordonlar
    Kayışın rengini falan değiştirdiler demekki

Aldığınız linkte, satın alan kişilerin yorumları ve fotoğrafları var. Genelde kırmızının pembeye çaldığından bahsetmişler. Ben baktığımda daha ucuzdu sırf bu nedenle sipariş vermemiştim :)
  • Öncelikle güle güle kullanın.

Siparişiniz ile ne kadar sürede elinize ulaştı?

Amerika'da da bir adresim var ve 6 lı renk seçeneklerinden sadece A grubunu Türkiye'ye yolladıkları ve uzun sürebileceği için merak ettim.

Saygılarımla...
  • Herkese selamlar, Konu altında yazdıklarınızın sayesinde bu gün bende Frontier sahibi oldum. Teşekkür ederim...

Yalnız sıkıntı çektiğim bir konu var bilgisi olanlar aydınlatırsa sevinirim. Always On (sürekli açık modu) seçeneğini bir türlü bulamadım. yani saatim kolumdayken sürekli açık kalsın istiyorum. Teşekkürler...
  • I am alive programini yükle

• quote:

Orijinalden alıntı: xmrtx

quote:

https://www.amazon.com/gp/product/B01J0RWHRW/ref=as_li_ss_tl?ie=UTF8&psc=1&linkCode=sl1&linkId=0c48645f81f0dd5a84bceebb0e47dd67

Hocam Merhaba.
    Şu Kırmızı Kordonu Arıyorumda da Sonunda Karar Verdim Paket Almak İstiyorumda Şimdi Kafamı Kurcalayan 2 Soru var

Amazon.com Türkiye Yolluyormu?

Amazon.de İle Fark Nedir ?

Siz Sanırım .comdan Sipariş Verdiniz Daha Önce Hep Aliexpressten Veriyordum Sipariş Şimdi Bu Kordonlar İçin
    Amazon Kullanmak İstiyorum da Yardımcı Olurmusunuz Sipariş Vermek İstiyorum da İstanbul a Gelecek Ürün ve Kaç
    Günde Geldi Müsait Olduıgunuzda Cevap Verirseniz Sevinirim Hayırlı Günler.

• quote:

Orijinalden alıntı: IRoN

Öncelikle güle güle kullanın.

Siparişiniz ile ne kadar sürede elinize ulaştı?

Amerika'da da bir adresim var ve 6 lı renk seçeneklerinden sadece A grubunu Türkiye'ye yolladıkları ve uzun sürebileceği için merak ettim.

Saygılarımla...

10 aralıkta aldım bugun 21 aralıkta geldi hocam
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xmrtx

quote:

Hocam Merhaba.
    Şu Kırmızı Kordonu Arıyorumda da Sonunda Karar Verdim Paket Almak İstiyorumda Şimdi Kafamı Kurcalayan 2 Soru var

Amazon.com Türkiye Yolluyormu?

Amazon.de İle Fark Nedir ?

Siz Sanırım .comdan Sipariş Verdiniz Daha Önce Hep Aliexpressten Veriyordum Sipariş Şimdi Bu Kordonlar İçin
    Amazon Kullanmak İstiyorum da Yardımcı Olurmusunuz Sipariş Vermek İstiyorum da İstanbul a Gelecek Ürün ve Kaç
    Günde Geldi Müsait Olduıgunuzda Cevap Verirseniz Sevinirim Hayırlı Günler.

11 günde elimde oldu hocam 23$ fiyatı 6$da kargoya alıyorlar toplam 30$ .Verdiğim linkteki satıcıdan alırsanız sorunsuz adresinize gelir

Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim.

Gayet makul bir sürede gelmiş.

Tekrar güzel günlerde kullanın.

Saygılarımla...

• Classicle Frontier arasinda ne fark var? Hangisini almali?
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.