Şimdi Ara

Samsung Gear S3 Frontier & Classic [ANA KONU] (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.474
Cevap
141
Favori
563.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok az bir ağırlık ve görünüş haricinde fark yok...
  • Mustafa Akyüz kullanıcısına yanıt
    Hocam selamlar, Neden aliexpress yerine amazondan almayı düşünüyorsunuz? fiyat ve kalite konusunda bir araştırma mı yaptınız?
  • radonk kullanıcısına yanıt
    selamlar, cevabınız için çok teşekkür ederim. Yalnız reklamlarında ve lansmanında always on özelliğinden söz ediliyordu uygulama haricinde kendiliğinde olması gereken bir özelliktir diye düşünüyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wetpozer

Hocam selamlar, Neden aliexpress yerine amazondan almayı düşünüyorsunuz? fiyat ve kalite konusunda bir araştırma mı yaptınız?

Aliexprsste cunku aradığım kırmızı tondaki renk yok ondan dolayı Amazon seçtim ama FREE shiping olayı olmaidigi içn vazgeçtim 15tl lik ürün oluyor 50 tl değmez aliexpress le calismaya devam (=

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mustafa Akyüz kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam :) Bende Aliden bakıyorum, bulduğumuz şeyleri buradan paylaşalım ltf...
  • www.amazon.de
    Greatfine Watch 22MM Armband Uhrenarmband Strap für Samsung Gear S3 frontier / S3 Classic / Gear 2 R380 Neo R381 Live R382 / Motorola Moto 360 (2. Generation) 46mm /Pebble Time / LG G Watch W100/W110/Urbane (Black Red): Amazon.de: Elektronik
    https://www.amazon.de/dp/B01G5BAVOW/ref=twister_B01G6ECUOW?_encoding=UTF8&psc=1

şu kordonun kırmızı tonu'nu çok beğendim ve sipariş ettim bekliyorum :)
    aliexpress.com
    US $2.77 39% OFF|Saatler'ten Saat kayışları'de Üstün Yeni Moda spor silikon bilezik saat kayışı Band Samsung Dişli S3 Sınır Oct 13 AliExpress'da - 11.11Bekarlar Günü
    https://tr.aliexpress.com/item/Superior-New-Fashion-Sports-Silicone-Bracelet-Watch-Strap-Band-For-Samsung-Gear-S3-Frontier-Oct-13/32750474433.html?spm=2114.13010608.0.0.SiLuuP&detailNewVersion=&categoryId=200000127

şurdan ise koyu yeşil kordon aldım geçenlerde bir arkadaşımız paylaşmıştı dediğine göre 2 haftada teslim etmişlerdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utkuberk -- 22 Aralık 2016; 2:21:45 >

• wetpozer W kullanıcısına yanıt
    always on zaten var ama bizim istedigim8z anlamda degil
    pil omrunu olumsuz etkilememisi icin
    saati kendinize dogru kaldirip baktiginizda fakli elinizi asagi indirdiginizde farkli ekran cikiyor bu her saat stili icin farkli
    ayaralarda saat stili daima acik secenegeinden bu sekilde ayarlayabilirsiniz
    ancak her zaman ayni ekran gozuksun istiyorsaniz dedigim program tek çözüm

• Arkadaşlar... Aliexpress kredi kartı kabul ediyormu..? Yoksa mutlaka paypal mı istiyor..?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • radonk kullanıcısına yanıt
    Çok net anladım hocam, teşekkürler...
  • darel-x D kullanıcısına yanıt
    Otomatik bağlanmama sorunu hala devam ediyor. Problemim çözülmedi. çağrı merkezi destek veremiyor. ürünü tanımıyorlar.

• xmrtx kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler bilgilendirme için. Ben de şimdi siparişi verdim. 6 Ocak teslim gözüküyor.

• xmrtx kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

İlginiz için teşekkürler

iyi günler...
  • Ben de bugün frontier modelini kullanmaya başladım gerçekten pahalı olsa da muhteşem, heves ettim aldım
  • Sizce parasını hakeden bir cihaz mı arkadaşlar bayağı heves ettim ama fiyatı aklıma geldikçe soğuyorum
    Yoksa birkaç ay sonra fiyatı düşer mi?Her android telefonla tam uyumlu mu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • elinde s3 cihaz olan arkadaşlardan bir isteğim olacak. ben tablet telefon kullanıyorum. bu yüzden de telefon görüşmelerimi bluetooth kulaklıkla yapıyorum. bir mağazada s3 ün hoparlörünü denedim, ortam çok gürültülü olmasına rağmen gayet iyi idi. sesi çok rahat aldım ve ilettim. ama özel görüşmelerimde ve daha kalabalık ortamlarda cihaz yetersiz kalacak ve bir bluetooth kulaklığa ihtiyacım olacak. internetten araştırmalarımda s3 cihazına bluetooth kulaklık eklenebildiğini buldum. ama s2 deki gibi sadece müzik dinlemek için mi kullanılıyor yoksa aramalara s3 ten cevap verip kulaklıktan devam edip edemeyeceğimi bulamadım. bu konuda bir bluetooth kulaklıkla durumu test edebilir misiniz ? şimdiden teşekkürler...
  • denizcigdem D kullanıcısına yanıt
    Valla ben daha uyumlu kulaklık görmedim. Sadece hoperlör ve aracı aparatları görüyor. Güncelleme falan lazım samırım.

• Saatin ekranda sürekli görünmesini isteyen arkadaşlar: Telefonunuza WatchMaster programını yükleyip içinden ücretli veya free saat arayüzlerinden beğendiklerinizi indiriyorsunuz.Daha sonra programın sol üst köşesindeki menüyü açıp My Watch sekmesini açıyorsunuz.Burada saate atmak istediğiniz görseli seçip costumize yi tıklayarak full ambiante ye getiriyoruz ve apply i seçerek saate gönderiyoruz.Bu arada iki şeye dikkat etmek gerekiyor.Saaten veya gear programından Watch Master saat görseli seçili olmalıdır.Diğeri ise saatimizin saat hep açık tiki işaretli olmalıdır.
  • I am alive programı çok işe yarıyor ama ortalama %15 civarı pil tüketiyor.
  • Bunlarda ekran görüntüsü

Samsung Gear S3 Frontier & Classic [ANA KONU]

Samsung Gear S3 Frontier & Classic [ANA KONU]

• semihkutay S kullanıcısına yanıt
    Saat stilinin adı nedir acaba güzelmiş :)
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.